- 22 Kasım 2010
- 11.116
- 19.558
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Farkinda değil zira onu da o anne yetiştirdiği için çoğu şey normal geliyor. Kv balkonda sigara içiyor el yıkamadan gelip çocukla oynuyor temas ediyor. Uyar bu konuda anneni diyorum bunu söylemeyi ayıp sayıyor bir şey demiyor. Dayanamayıp ben uyarıyorum sonra surat çekiyorumEşinizin, annesini istememeniz konusunda sunduğunuz her sebebe bir cevabi oldugunu demişsiniz.
Bütün sebeplere bir cevabı olmasini kabul edebiliyorum ancak hijyen konusunda nasil bir cevap verebiliyor
Çocuk devamli hasta oluyorsa bu da hasta eder çocuğu.
Ha kreşin mikrobu ha babaannenin mikrobu. Ne farki var?
Bunları bu tarzdaki bütün konulara yazdığım gibi muhtemelen sizin konularınızdan birine de yazmıştım. Ben nisana kadar kreşe göndermeyeceğim. Size de tavsiye ederim. Zaten gidemeyecek, neden bu ısrarınız anlamıyorumOcak 2019 doğumlu oğlum geçen yıl ağustos sonundan beri öncelikle yarım gün son 2 ay tam gün olmak üzere kreşe gidiyor ancak 2022 başladığından beri hiç okula gitmedi. Sürekli hasta oldu ve çok sık antibiyotik kullanmak zorunda kaldık. Zaten ağustosta beri iki hafta okula gittiyse diğer hafta gidemedi. cocuk dr muz da oglum sürekli hastalandigi ve ennson orta kulak iltihabı geçirdiği için kreşe en az 1 2 ay ara verin dedi.
Gittiği kadar benim için kar. Uykusu vs her şeyi düzenli oluyor. Kv gelmemiş olacak. Niye Nisan, nisanda vakalar sıfırlaniyor mu?Bunları bu tarzdaki bütün konulara yazdığım gibi muhtemelen sizin konularınızdan birine de yazmıştım. Ben nisana kadar kreşe göndermeyeceğim. Size de tavsiye ederim. Zaten gidemeyecek, neden bu ısrarınız anlamıyorum
Valla tüm konularınızı biliyorum.
Siz bu adamdan daha çok çekersiniz. Sizin isteklerinizi fikirlerinizi hiç önemsemeyen bir adamla evlisiniz.
Görece çok da kötü bir hijyen anlayışı sayılmazmış. Benimkiler tuvaletten sonra yikamiyorlar ellerini. Oyle bir sey sandim.Farkinda değil zira onu da o anne yetiştirdiği için çoğu şey normal geliyor. Kv balkonda sigara içiyor el yıkamadan gelip çocukla oynuyor temas ediyor. Uyar bu konuda anneni diyorum bunu söylemeyi ayıp sayıyor bir şey demiyor. Dayanamayıp ben uyarıyorum sonra surat çekiyorum
Butik bir kreş, sınıfında oğlum dahil 5 çocuk var. Diğer sınıflardaki öğrenci sayıları da fazla değil açıkçası bu bir avantaj. Hiç covid vakası olmadi şu ana kadar ama tabii bu olmayacak anlamına gelmiyor. Oğlumun öğretmeni domuz gribi oldu meselaBende ayni sizin gibi hastaliklar yüzünden ara verdim. Subat tekrar gönderirim dedim, ama simdide kresteki corona vakalar patlak verdi. Corona vakasi cikmayan grup yok..kücük oglumun grubunda 6 cocuk pozitif cikti gecen hafta. Bende göndermek isterdim, ama biraz daha bekleyecegim simdi mecbur.
Genel olarak el yıkamaya sorunu esimin sülalesinde var zaten. Dışarıdan gelince el yıkamazlardi mesela. Ama kötü olma pahasına buyrun kagit havlu cikardim vs diye zorla banyoya sokuyorum hepsini el mahkum yıkıyorlarGörece çok da kötü bir hijyen anlayışı sayılmazmış. Benimkiler tuvaletten sonra yikamiyorlar ellerini. Oyle bir sey sandim.
Tam boşanılacak koca ve ailesi sizinki...Genel olarak el yıkamaya sorunu esimin sülalesinde var zaten. Dışarıdan gelince el yıkamazlardi mesela. Ama kötü olma pahasına buyrun kagit havlu cikardim vs diye zorla banyoya sokuyorum hepsini el mahkum yıkıyorlartuvaletten sonrası konusunda da emin değilim vallahi. Kv oğlumla beraber wc ye giriyor mesela neymiş oğlum durmuyormus o da gelmek istemiş....
Şunu yapan bir insanın kovid bulaştırma riski daha fazla benceGenel olarak el yıkamaya sorunu esimin sülalesinde var zaten. Dışarıdan gelince el yıkamazlardi mesela. Ama kötü olma pahasına buyrun kagit havlu cikardim vs diye zorla banyoya sokuyorum hepsini el mahkum yıkıyorlartuvaletten sonrası konusunda da emin değilim vallahi. Kv oğlumla beraber wc ye giriyor mesela neymiş oğlum durmuyormus o da gelmek istemiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?