- 4 Mayıs 2023
- 284
- 642
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Memur olduğu için izin hakkı var. 3 aydır hastanede bakıcı var şuan yanında kalıyor 2 oğlu daha ve ama ilgilenmiyor lar maalesefCok cok haklisiniz.fakat esinizden baska kayinvalidenize bakacak kimse varmi?Simdi ben kendimi koydum esinizin yerine annem o durumda olsa sanirim bende bakmak isterdim.Bu arada esiniz annesinin yaninda calisiyormu?nasil geciniyorsunuz?
Haksizsin. Hayatımda gordugum en düşüncesiz insansın. Hastanede yatirilma seviyesindeyse ciddi düşmüştür. Ayağı burkulmus gibi davranmanız çok itici.Eşimin annesi geçen kasım ayında banyo da düştü o günden beri yatalak kaldı. Eşimle bizim memleket lerimiz ayrı. Eşim memur olduğu için tayinizmiz memleketklerimize uzak bir şehirde çıktı. Kayınvalidem düştüğünden beri eşim çok mutsuz ne benimle ne de çocuğunla ilgilenir olmuştu sürekli telefonda ya annesiyle yada abisiyle konuşuyordu sürekli annemin yanına gidelim diyordu bende çocuğun düzeni bozulur kaç saat yol sen git benim için öncelik çocuğum diyordum ama ocak ayında istemeye istemeye gitmek zorunda kaldım. Neyse gittiğimiz ertesi gün annesini hastaneye yatırdı sürekli hastaneye gidip geliyordu hastaneye gidince bizi unutuyordu bizimle olduğu zamanlarda tek konuştuğumuz annesiydi. Her gün hastaneye gidiyor yetmiyor annem bebeği görsün diye oğlumla beni de götürüyordu ve saatleece annesinin yanından gelmesini bekliyorduk böyle böyle 1 ay kalfım orada sonra kendi memleketimize bıraktı bizi oğlumla 3 aydır burdayız arada gidip geliyor geçen ay geldiğinde çok büyük kavga ettik sürekli aklı annesinde tek konuştuğu annesi bende bağırdım çağırdım bizde varız senin tek konun annen biz umrunda değiliz falan. Neyse geçen doktorla konuşmuş Temmuz'a kadar izin almış annesinin yanında kalmak için. Taktı kafasına annesini ayağa kaldıracak. Kalkmayacağını herkes biliyo ama o inat etti. Annesinden bahsederken gözlerinin içi gülüyo resmen. Artık bıktım kaç aydır orda burda bir düzenimiz yok annem sürekli laf sokuyor. Millet sürekli dedikodu çıkarıyor. Ben haksız mıyım isyanımda siz olsanız napardınız?
Neden evinizde kalmanıza razı olmuyor?sadece ben evime gitmek istiyorum ona da o razı olmuyo
Düzeni bozulurMUŞ.Siz gidin eşinizin yanına. Ev hanımısınız, iş sorununuz da yok.
Hadi ya. Ben zaten bırak anneni geldi demiyorum annenin yanında ol ama biz yokmuşuz gibi davranma diyorum ayrıca bulunduğum yerde rahat değilim. Annesi 10 yıldır zaten hasta sadece tuvalete gide biliyordu yeni bişey değil yani çok uğraşmışlar zamanında inat etmiş sürekli yürümücem diye. Eşimin kafasına taktığı annemi ayağa kaldırmak . Şuan hastanede ve bakan var zaten eve gelince de bakan oluyorSinirimden beynim uyuştu.
Adamin annesi iyileşince ilk işi sizi boşamak olmalı kesinlikle.
Eşimin annesi ile çok zor şeyler yaşadım ama çok da severim Allah var. Başına allahim esirgesin böyle bir şey gelsin. Gelmesin ama gelse kendi evime getirir güller gibi bakarım. Başımın üstünde yerleri var. İyi düşünün haksizlik ediyorsunuz. Sizin de anneniz var.neden eşinizin yanında olmuyorsunuz da annenizin yanindasiniz gerçekten Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin zor.Eşimin annesi geçen kasım ayında banyo da düştü o günden beri yatalak kaldı. Eşimle bizim memleket lerimiz ayrı. Eşim memur olduğu için tayinizmiz memleketklerimize uzak bir şehirde çıktı. Kayınvalidem düştüğünden beri eşim çok mutsuz ne benimle ne de çocuğunla ilgilenir olmuştu sürekli telefonda ya annesiyle yada abisiyle konuşuyordu sürekli annemin yanına gidelim diyordu bende çocuğun düzeni bozulur kaç saat yol sen git benim için öncelik çocuğum diyordum ama ocak ayında istemeye istemeye gitmek zorunda kaldım. Neyse gittiğimiz ertesi gün annesini hastaneye yatırdı sürekli hastaneye gidip geliyordu hastaneye gidince bizi unutuyordu bizimle olduğu zamanlarda tek konuştuğumuz annesiydi. Her gün hastaneye gidiyor yetmiyor annem bebeği görsün diye oğlumla beni de götürüyordu ve saatleece annesinin yanından gelmesini bekliyorduk böyle böyle 1 ay kalfım orada sonra kendi memleketimize bıraktı bizi oğlumla 3 aydır burdayız arada gidip geliyor geçen ay geldiğinde çok büyük kavga ettik sürekli aklı annesinde tek konuştuğu annesi bende bağırdım çağırdım bizde varız senin tek konun annen biz umrunda değiliz falan. Neyse geçen doktorla konuşmuş Temmuz'a kadar izin almış annesinin yanında kalmak için. Taktı kafasına annesini ayağa kaldıracak. Kalkmayacağını herkes biliyo ama o inat etti. Annesinden bahsederken gözlerinin içi gülüyo resmen. Artık bıktım kaç aydır orda burda bir düzenimiz yok annem sürekli laf sokuyor. Millet sürekli dedikodu çıkarıyor. Ben haksız mıyım isyanımda siz olsanız napardınız?
Ya hu ev hanımısin ,kocan orda çocukla tek başına ne yapacaksın ? Bütün herşeyle eşin ilgileniyormus zaten annem çocuğu özledi derse babasıyla yolla gitmek istemiyorsan gitme. Adam orda hem annesini düşünüp bir de saatlerce uzaktaki sen ve çocuğunda mi kalsın aklı ? Çocuk bu ateşi çıkar, bir yerden düşer ,gece sütü biter kalsana kocanın yanında.Hehe bende sokağa at anneni bakma dedim ya zaten benim tek dediğim bizi de ara sor annenin de yanında ol ama biz yokmuş gibi davranma ve sadece ben evime gitmek istiyorum ona da o razı olmuyo
Memur olduğu için izin hakkı var. 3 aydır hastanede bakıcı var şuan yanında kalıyor 2 oğlu daha ve ama ilgilenmiyor lar maalesef
Benim küçük bebeğim var öyle git demek kolay neler yaşadım 1 ay çocuğun düşlediğimiz kaldı yoksa içki içermeyen çalışılmadığımı daha neler nelerSiz gidin eşinizin yanına. Ev hanımısınız, iş sorununuz da yok.
What ?Benim küçük bebeğim var öyle git demek kolay neler yaşadım 1 ay çocuğun düşlediğimiz kaldı yoksa içki içermeyen çalışılmadığımı daha neler neler
Ya böyle yapmalı, rahat edemiyorsa da kendi evinde kalmalı. Annesinin evi ne alaka onu anlamadım.Ya hu ev hanımısin ,kocan orda çocukla tek başına ne yapacaksın ? Bütün herşeyle eşin ilgileniyormus zaten annem çocuğu özledi derse babasıyla yolla gitmek istemiyorsan gitme. Adam orda hem annesini düşünüp bir de saatlerce uzaktaki sen ve çocuğunda mi kalsın aklı ? Çocuk bu ateşi çıkar, bir yerden düşer ,gece sütü biter kalsana kocanın yanında.
Ne kadar iğrenç ne kadar çirkin cümlelerEşimin annesi geçen kasım ayında banyo da düştü o günden beri yatalak kaldı. Eşimle bizim memleket lerimiz ayrı. Eşim memur olduğu için tayinizmiz memleketklerimize uzak bir şehirde çıktı. Kayınvalidem düştüğünden beri eşim çok mutsuz ne benimle ne de çocuğunla ilgilenir olmuştu sürekli telefonda ya annesiyle yada abisiyle konuşuyordu sürekli annemin yanına gidelim diyordu bende çocuğun düzeni bozulur kaç saat yol sen git benim için öncelik çocuğum diyordum ama ocak ayında istemeye istemeye gitmek zorunda kaldım. Neyse gittiğimiz ertesi gün annesini hastaneye yatırdı sürekli hastaneye gidip geliyordu hastaneye gidince bizi unutuyordu bizimle olduğu zamanlarda tek konuştuğumuz annesiydi. Her gün hastaneye gidiyor yetmiyor annem bebeği görsün diye oğlumla beni de götürüyordu ve saatleece annesinin yanından gelmesini bekliyorduk böyle böyle 1 ay kalfım orada sonra kendi memleketimize bıraktı bizi oğlumla 3 aydır burdayız arada gidip geliyor geçen ay geldiğinde çok büyük kavga ettik sürekli aklı annesinde tek konuştuğu annesi bende bağırdım çağırdım bizde varız senin tek konun annen biz umrunda değiliz falan. Neyse geçen doktorla konuşmuş Temmuz'a kadar izin almış annesinin yanında kalmak için. Taktı kafasına annesini ayağa kaldıracak. Kalkmayacağını herkes biliyo ama o inat etti. Annesinden bahsederken gözlerinin içi gülüyo resmen. Artık bıktım kaç aydır orda burda bir düzenimiz yok annem sürekli laf sokuyor. Millet sürekli dedikodu çıkarıyor. Ben haksız mıyım isyanımda siz olsanız napardınız?
Benim küçük bebeğim var öyle git demek kolay neler yaşadım 1 ay çocuğun düşlediğimiz kaldı yoksa içki içermeyen çalışılmadığımı daha neler neler