Eşim anlar mı ?ikilemdeyim.fikir verin lütfen :(

Allah korusun kız :)eşim çocuk çok seviyor anlaşamadığımız neredeyse tek şey.29 yasındasın çok yas farkı güzel değil çocuklarınla aranda deyip beni kamdırma peşinde.tamam ben de seviyorum çocuk ama vücudum daha yeni toparlandı çocuğum çok yaramaz .kadın hep eziliyor işte
Ne ezilmesi ya, altı üstü kadın doğum tekniğine karar vereceksiniz.
Bu olayı dramatize etmeye gerek yok.

valla çok çocuğu olmasını istediği için prezervatifin ucunu delip 3 arka arkaya 3 çocuk yapan birini gördüğüm için güvenmiyorum ben erkeklere.çocuk kararı anneye aittir.9 ay karnında taşıyan,en az 1 sene emziren ,uykusuz harap olan babalar sanki..hemen istiyormuş 2. çocuğu bak paşama sennnn...
Maalesef canım.ilk çocuktan önce hiç karışmıyordu.şimdi çocuk oldu değişti.aylarca dkh kullandım .gezelim iki üç yıl sedi.ben istedim çocuk.on aylık evliyken hamile kaldım

Merhaba kızlar.ben sekiz ay önce doğum yaptım ve daha yeni dün adet görmeye başladım.şimdi bir doğum kontrol yöntemi kullanmak istiyorum kendim.çünkü eşime güvenemiyorum.ben dikkat ederim diyor ama Bi ediyor Bi etmiyor.artık adet de oldum çok tehlikeli bundan sonrası.doktorumla konuştum emzirdiğim için doğum kontrol ilacı önermedi.ya spiral ya da depo prove denen üç aylık iğnenin makul olduğunu söyledi.yalnız üç aylık iğnelerin çok fazla zararı olduğunu duydum.spiral taktırmak istedim.eşime söyledim kaç kez öyle şeyler yapma sakın diyor izin vermiyor.kaç kez anlattım sen de rahat edersin ben de dedim.yok diyor.anlaşamıyoruz bir türlü bu konuda eşimle.olursa olur ama ben dikkat ederim diyor.daha bebeğim çok küçük çok yaramaz.kolay hamile kalan biriyim riske atamam.yalnız eşim sen birşey yapma diyor ama kendi de her zaman dikkat etmiyor.adet olana kadar ne çektim.bugüne kadar eşimden giZli hiçbir şey yapmadım.ama buna mecbur kaldım gibi.ne dediysem ikna olmuyor iyice inada bindirir diye korkuyorum.sizce ne yapmalıyım ?spirali gizlice taktırmalı mıyım anlar mı?yoksa üç aylık iğne mi olmalıyım?onun da yan etkileri Can'ımı sıkıyor.ayrıca bende troid yetmezliği var acaba onu tetikler mi?offf kafamda deli sorular.lütfen akıl verin kızlar siz olsanız ne yaparsınız :KK43:bu arada eşim bişeyi inada bindirdi mi daha kötü olur ilerisi için de bu konuda sinir etmek istemiyorum onu.sessiz sedasız mı halledeyim
canım sakın taktırma ben bin pişman oldummmm

Benim eşim de hiç bir yöntemi istemiyor başından beri,hepsine önyargılı. 5 buçuk yıldır kendi korunuyor,istemsiz hamilelik yaşamadım. Ama biz biraz da kazara olsa bile sevinecek kafadayız,onun rahatlığı da olabilir. Siz kesinlikle istemiyorsunuz,bence biraz daha ikna etmeye çalışın. Gizli iş yapsam vicdanım rahat olmazdı benim.

belki psikolojiktir ama ipi beni hep rahatsız etti eşim hissetdiğini söyliyodu ipi ip olduğunu sölememiştim bide

Cnm emziriyorken eşinde korunursa hamile kalma ihtimalin azalıyor. Bebeğini emzirmeyi bırakıncada dkh kullanırsın
Hem neden eşin kondom kullanmıyor bir süre

Taktir spirali rahatla. Sen cocuk isteyince de cikar yap bi bebek. Bu kadar basit. Bencil adama bencil cozum. Spiral hic belli olmuyor. Kullandim rahatti memnundum. Simdi kullanmiyorum ama tekrar dusunuyorum.

Taktir spirali rahatla. Sen cocuk isteyince de cikar yap bi bebek. Bu kadar basit. Bencil adama bencil cozum. Spiral hic belli olmuyor. Kullandim rahatti memnundum. Simdi kullanmiyorum ama tekrar dusunuyorum.
İpini hissediyor diyenler var ama

Evet geri çekilme.me kadar güvensiz bi yöntem olduğunu bildiği halde hem de

Guvensiz bir yontem degil, cunku zaten yontem degil.

Geri cekilme dogum kontrol yontemi degildir. Bu kadar cehalet artik beni sinirlendiriyor.

Geri cekilme ancak fantezi olabilir. Doggy ne kadar korunma yontemiyse bu da o kadar korunma yontemi.

Konu sahibi, esiniz saygisiz adamin teki. Sizi siz istemeden hamile birakmaya calisiyor. Buna neden rest cekmiyorsunuz?

Sizde benim gibi eşinizin bebekle ilgilenmesini onun evdeyken altını degistirmesini yemek yedirmesini gece sırayla kalkmasını sağlarsanız ve tabi evde oldugu günlerde çok yorgunum diyip 2 3 saatligine onları basbasa biraksaniz esiiniz bebek bakmanın ne kadar zor olduğunu ve kazara bi bebek daha olursa nasil basedcegini dusunup her turlu korunmaya evet der yani.benim 9 aylık bi oğlum var eşim okula gidene kadar başka bi bebeğe sıcak bakmıyo artık :halay:

Paşaya bak sen ya, hem zevkinden ödün verip prezervatif kullanmayacak, hem kadına hiç bir D.k yöntemi için izin vermeyecek, hem sırf kendi istediği için eşini 2.çocuğa hamile bırakmaya çalışacak...
Ohhh erkeklere göre ne kadar kolay her şey, tabi yapması da zevkli, bebek sevmesi de.
Bakımla ilgili Geri kalan hiç bir şeyi yapmazlar bey efendiler!!!!
Sinir oldum yaaa!

Son düzenleme:
:kızgın::kızgın:
Paşaya bak sen ya, hem zevkinden ödün verip prezervatif kullanmayacak, hem kadına hiç bir D.k yöntemi için izin vermeyecek, hem sırf kendi istediği için eşini 2.çocuğa hamile bırakmaya çalışacak...
Ohhh erkeklere göre ne kadar kolay her şey, tabi yapmadı da zevkli, bebek sevmesi de.
Bakımla ilgili Geri kalan hiç bir şeyi yapmazlar bey efendiler!!!!
Sinir oldum yaaa!
Ya şimdi ne yapmalı

:110:
Sizde benim gibi eşinizin bebekle ilgilenmesini onun evdeyken altını degistirmesini yemek yedirmesini gece sırayla kalkmasını sağlarsanız ve tabi evde oldugu günlerde çok yorgunum diyip 2 3 saatligine onları basbasa biraksaniz esiiniz bebek bakmanın ne kadar zor olduğunu ve kazara bi bebek daha olursa nasil basedcegini dusunup her turlu korunmaya evet der yani.benim 9 aylık bi oğlum var eşim okula gidene kadar başka bi bebeğe sıcak bakmıyo artık :halay:
Bunları yapıyor mu eşiniz gerçekten helal vallahi

X