• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ana kuzusumu? Yoksa Kayinvalidemmi cok üsteliyor

Hitap şekliniz ve tepkılerınız hıc hoş değil..
Eşiniz 22 yasındaymıs demekkı sızde o cıvarlardasınız yanı daha cok kucuksunuz gencsınız ..
Kayınvalıdenız muhtemelen kendınce oglunu korumaya calısıyordur ( haklı deıl tabıkı ama sızın hakaretlerınızıde hak etmıyor )

Eşinize ve ailesine karşı daha sabrlı ve saygılı olun .. eşinizi sureklı aılesıyle sızın aranızda bırakmayın .. bır muddet sonra bıkar ve aılesını tercıh eder..unutmayın.

Bu kaynanaların beyinlerini çok merak ediyorum ben :( Nasıl düşünce yapıları var acaba? Bence eşin ana kuzusu değil sadece annesi fazla düşüyo üstüne bence bu çok ta önemli değil sen eşinle aranı tut yeter

ikinizin de yasi cok kucuk sanirim, esiniz 22 yasinda olduguna gore...
evet esiniz ana kuzusu biraz ama esinizden cok annesi cocuguna kafayi takmis durumda...
surekli aramalar falan...gunde defalarca...cok fazla...

tesadufen bir onceki konunuzu da okudum az once, kayinvalidenizle aranizda gecen kavgayi...
o kadin gercekten hasta...kiskanc...
belli ki esinizi aramasi falan oglunu surekli kontrol altinda tutmak icin, kendine cekmek icin vs...
dikkatli olun vallahi boyle kadinlar insani esinden ayirir...

Eşiniz 22 yaşında mı?O zaman ana kuzusu olmaya gayet müsait...Erkeklerin bu yaşta evlenmesine karşıyım,davamda haklı olduğumu bir kere daha gördüm..

Eşiniz 22 yaşında mı?O zaman ana kuzusu olmaya gayet müsait...Erkeklerin bu yaşta evlenmesine karşıyım,davamda haklı olduğumu bir kere daha gördüm..

yani benim oğlum 22 yaşında evlenip ne yapabilecek.evde olmadığımda sensiz olmuyor anne diyen biri daha:34:

canım kayınvalidenin bu kadar eşinin üstüne düşmesi rahatsız edici bişey bence de. bizimkiler de çok düşkünler eşime ben de zaman zaman rahatsız oluyorum bu durumdan ama ne olursa olsun kayınvalidenden '' karı'' diye söz etmen hiç şık bi davranış değil.

Back
X