Esimin beni aldatdigini kesin biliyorum artik kaldigi oteli de biliyorum ama otelde kimle kaldigini yada o otelde ne zaman konakladigini nüfus cuzdaniyla ogrenebilirmiyim?önceden konakladigini soylerlermi?lütfen yardimci olun.suç unsuru varmidir
Esimin beni aldatdigini kesin biliyorum artik kaldigi oteli de biliyorum ama otelde kimle kaldigini yada o otelde ne zaman konakladigini nüfus cuzdaniyla ogrenebilirmiyim?önceden konakladigini soylerlermi?lütfen yardimci olun.suç unsuru varmidir
Asla bilgi alamazsınız eski bir resepsiyonist olarak belirteyim .sadece birlikte gittiginizde fatura bilgileri teyit ederler.kiminle ne zaman konakladigini bilgisini paylaşmazlar
Eğer eminseniz, otelin müşteri kayıt bilgilerini savcılık ya da mahkeme yoluyla talep edebilirsiniz. Eğer bir tanıdığınız filan yoksa başka türlü elde edemezsiniz sanırım.