Esim aldatiyor

berrak45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
3
0
Esimin beni aldatdigini kesin biliyorum artik kaldigi oteli de biliyorum ama otelde kimle kaldigini yada o otelde ne zaman konakladigini nüfus cuzdaniyla ogrenebilirmiyim?önceden konakladigini soylerlermi?lütfen yardimci olun.suç unsuru varmidir

Boyle bilgileri vermezler, yasaktır cunku baska bir yolbulun, bosanmayı dusunuyırsanız mutlaka bir ispatınız olsun

Esimle o otele gitsem yildonumumuzde önceden kaydinin olduğunu da soylemezlermi ? Bu yolu denesem bi ispat pesindeyim ama mümkün değil sanirim

Asla bilgi alamazsınız eski bir resepsiyonist olarak belirteyim .sadece birlikte gittiginizde fatura bilgileri teyit ederler.kiminle ne zaman konakladigini bilgisini paylaşmazlar

Esimle o otele gitsem yildonumumuzde önceden kaydinin olduğunu da soylemezlermi ? Bu yolu denesem bi ispat pesindeyim ama mümkün değil sanirim

Eğer eminseniz, otelin müşteri kayıt bilgilerini savcılık ya da mahkeme yoluyla talep edebilirsiniz. Eğer bir tanıdığınız filan yoksa başka türlü elde edemezsiniz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…