- 29 Mayıs 2021
- 13.140
- 85.207
- 36
- Konu Sahibi blueangelsnmm
Ben burada eşim, erkek arkadaşlarını ben yokken tek başına misafir edemez diyenleri de gördüm zaten. Ailesini kabul edemez, arkadaşlarını kabul edemez diyenler, adamlar evlerini otel gibi kullanınca hiç şikayet etmesinler. Gayet de ev sadece kadına ait diye düşünülüyor.Bu mantıkla anne ya da babadan biri evde yoksa çocukları eşlerini alıp gitmemeli o eve. Evin bütün sahipleri evde olmalıymış sonuçta.
Bir daha eşimle anneme giderken babam evde yoksa babamı arayıp izin alırım artık "izin verirsen annemi görmeye gideceğiz" diye.
Eşleri eve 2 tane erkek arkadaşını çağırsa olay çıkarırlar. O yüzden kendileri komşularıyla gün mün yaparken kocalarından izin alıyorlardır eminim misafir ağırlamak için.
Ailenin eş evde yokken 3 gece kalması anormal ama elalemle evde kısır partisi vermekte bir sorun yok.
"Ev sadece kadına ait sanıyorsunuz, kimin girip çıkacağı sadece kadının onayına bağlı sanıyorsunuz" deyince de sinirleniyorlar.
Eşim evde yokken ailemi de ağırlarim, arkadaşlarımı da. Kendisi iş dolayısıyla şehir dışına, yurtdışına da çıkıyor. Ben ailemin yanına gittiğimde, 2 arkadaşı kaldı bizim evde birkaç gün. Kuzenim nasıl izin veriyorsun demişti? Bu kuzen eşim yokken bende kalan biri üstelik, aynı şeyi bende yapıyorum eşim yapınca mı sorun olacak demiştim. Onlar erkek diyor ben olaya erkek, kadın olarak ayrı bakmıyorum.