Eşim ailesini savunuyor hiç laf ettirmiyor benim isteklerimi dinleyip benimle doğru düzgün iletişim kurmuyor

blueangelsnmm

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2022
90
56
30
Merhaba eşimin işi yüzünden istanbula ailemin yanına geldim ve 1 aydır onun işi yüzünden burdayım eşim geri döndü işine evde bulunmayacağı için bende aileöin yanında kalmaya devam ettim yeğenimin doğum gününü yapıp dönecektim dönemedim covid oldum aileside bizim oturduğumuz yerde tatile gelmişler ve bana sormadan oğluyla konuşup benden izin almadan plan yapmışlar bizde kalcaklarmış 3 gün ben çok sinirlendim neden bana sormadınız evime girmeden önce bendende müsade istemeniz gerekiyordu diye eşim oğullarının evi tabiki gelcekler buraya kadar gelmişken dedi. Şimdi eşim buaramızda konuştuğumuz herşeyi gitmiş ablasına anlatmış. Ben şuan boşanmayı düşünüyorum ailesine beni kötü göstermiş oldu fikrime saygı hiç duymuyor ailesini tutuyor ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
3 gün kalacaklar ne var bunda cidden? Evin tek sahibi siz değilsiniz eşinizinde evi sanki bir size ait gibi bir tek sizden mi izin alınıcak? Kız ailelerinde nedense gelinceği zaman damat aranıp izin alınmıyor nadirdir herhalde
Ben kalmalarına bişey demiyorum zaten ben evden kapımı kitleyip çıktım sadece telefon etmeleri yeterdi izin almak için kızım evin müsait mi girebilirmiyiz? Böyle emrivaki gibi olunca rahatsız oldum biz istediğimizi yaparız gibi

İlk başta anlattıklarınızdan hiçbir şey anlamadım. Noktalama işareti yok, cümleler karmakarışık. O yüzden sadece eş ailesinin gelmesi konusuna yorum yapacağım.

Çok toysunuz daha. Öncelikle orası sizin kocanızla ortak eviniz. Hiç kimsenin evinize gelmeden önce bizzat sizin şahsınızı arayıp müsaade istemesine gerek yok. Bu beklentinizden vazgeçmezseniz zararlı çıkan siz olursunuz. Oğullarına evine gelmek istediklerini söylemişler oğulları da olur vermiş, eşiniz sizi bilgilendirmemiş veya danışmamışsa bu eşinizle konuşmanız gereken bir konu. Üstte de kalmaları sorun değil demişsiniz madem sorun değil neden bunca olay çıktı?

Şu da aklınızda bulunsun başlığa istinaden söylüyorum. Kimse ailesine laf edilmesinden hoşlanmaz ve tepki gösterir. Eşiniz ailenizi eleştirse siz ailenizi savunmayacak mısınız?

Boşanmak istiyorsanız siz bilirsiniz hayat sizin hayatınız. Sadece tavsiyem şu gerçekten boşanmak niyetinde değilseniz, blöf yapıyorsanız yapmayın. Çünkü bir yerden sonra boşanma tehdidi artık ciddiye alınmıyor, yüz göz olunuyor sadece

İlk başta anlattıklarınızdan hiçbir şey anlamadım. Noktalama işareti yok, cümleler karmakarışık. O yüzden sadece eş ailesinin gelmesi konusuna yorum yapacağım.

Çok toysunuz daha. Öncelikle orası sizin kocanızla ortak eviniz. Hiç kimsenin evinize gelmeden önce bizzat sizin şahsınızı arayıp müsaade istemesine gerek yok. Bu beklentinizden vazgeçmezseniz zararlı çıkan siz olursunuz. Oğullarına evine gelmek istediklerini söylemişler oğulları da olur vermiş, eşiniz sizi bilgilendirmemiş veya danışmamışsa bu eşinizle konuşmanız gereken bir konu. Üstte de kalmaları sorun değil demişsiniz madem sorun değil neden bunca olay çıktı?

Şu da aklınızda bulunsun başlığa istinaden söylüyorum. Kimse ailesine laf edilmesinden hoşlanmaz ve tepki gösterir. Eşiniz ailenizi eleştirse siz ailenizi savunmayacak mısınız?

Boşanmak istiyorsanız siz bilirsiniz hayat sizin hayatınız. Sadece tavsiyem şu gerçekten boşanmak niyetinde değilseniz, blöf yapıyorsanız yapmayın. Çünkü bir yerden sonra boşanma tehdidi artık ciddiye alınmıyor, yüz göz olunuyor sadece
Ben evimde 1 buçuk aydır bulunmuyorum ve müsait değil şuan ortada özel eşyalarım var evi bir kadın daha çok çekip çevirdiği için bana danışmalarınıda bekledim böyle yaptıklarında sanki beni umursamıyormuş gibi rahatsız oldum.

Ben evimde 1 buçuk aydır bulunmuyorum ve müsait değil şuan ortada özel eşyalarım var evi bir kadın daha çok çekip çevirdiği için bana danışmalarınıda bekledim böyle yaptıklarında sanki beni umursamıyormuş gibi rahatsız oldum.
Birde eşim benimle konuşmak yerine ablasına anlatması doğru değil diye düşünüyorum hayatım idare et ben ailmle konuşurum birdaha böyle bişey olmaz demesini bekliyordum ablasıyla aramızda konuştuğumuz herşeyi yetiştirmek yerine

Özel eşyalarınızı ortada bırakıp neden gittiniz ki evden? Ne kadar özel olabilir ki ortada ne bıraktınız mesela bu kadar özel? Eşiniz şu an evinizde değil mi, ben mi yanlış anladım döndü yazmışsınız. Bunu bi netleştirelim ona göre yorumuma devam edeyim

Özel eşyalarınızı ortada bırakıp neden gittiniz ki evden? Ne kadar özel olabilir ki ortada ne bıraktınız mesela bu kadar özel? Eşiniz şu an evinizde değil mi, ben mi yanlış anladım döndü yazmışsınız. Bunu bi netleştirelim ona göre yorumuma devam edeyim
Eve eşimde önce girebilirler eşim anahtar vermiş olabilir yatak dağınıktır ben çamaşır serdim bıraktım vs. Kuruması için iç çamaşırlarım var sonuçta yatak odası herkesim mahrem alanı orasıda dağınıktır ve kaynanam ben toplarım sen takma diyor ben rahatsız olurum özel alanıma ben yokken birilerinin bulunmasından istememe rağmen ısrar ediyor bundan rahatsız oldum daha şimdiden bu kadar hakimiyet kurmak bana çok rahatsız edici geldi

Eve eşimde önce girebilirler eşim anahtar vermiş olabilir yatak dağınıktır ben çamaşır serdim bıraktım vs. Kuruması için iç çamaşırlarım var sonuçta yatak odası herkesim mahrem alanı orasıda dağınıktır ve kaynanam ben toplarım sen takma diyor ben rahatsız olurum özel alanıma ben yokken birilerinin bulunmasından istememe rağmen ısrar ediyor bundan rahatsız oldum daha şimdiden bu kadar hakimiyet kurmak bana çok rahatsız edici geldi

Olabiliri değil olanı soruyorum ben size gerçekten anlamadım. Eşim döndü demediniz mi, eşiniz şu an evinizde mi kalıyor? Ayrıntıları verebilirseniz konuya hakim olarak yorum yazmak istiyorum

6 aylık evlilikte aylarca ayrı kalmak bana biraz fazla geldi.
Sonuçta yeni evlisiniz.
Tabii mecburiyet olur ama uzatmamak lazımdı
Evet oğullarının evi o şehre gelmişken kalmak isterler ama eşinin seninle konuşması lazımdı.
Sonra ablasına anlatması da yanlış olmuş.
Ama sizde biraz fevrisiniz sakin olmaya çalışın.
Bence çözülmeyecek problem değil.

6 aylık evlilikte aylarca ayrı kalmak bana biraz fazla geldi.
Sonuçta yeni evlisiniz.
Tabii mecburiyet olur ama uzatmamak lazımdı
Evet oğullarının evi o şehre gelmişken kalmak isterler ama eşinin seninle konuşması lazımdı.
Sonra ablasına anlatması da yanlış olmuş.
Ama sizde biraz fevrisiniz sakin olmaya çalışın.
Bence çözülmeyecek problem değil.
Tamamen eşimin işi dolayısıyla ayrı kalıyoruz mecburluktan yoksa ben evimde olmak istiyorum. Şimdi ailesi yanlış anlıcak ve bana tavır alcaklar bu yüzden ben devam etmeyi düşünmüyorum

Tamamen eşimin işi dolayısıyla ayrı kalıyoruz mecburluktan yoksa ben evimde olmak istiyorum. Şimdi ailesi yanlış anlıcak ve bana tavır alcaklar bu yüzden ben devam etmeyi düşünmüyorum
Eşinizin anlatması gerçekten hoş değil.
Şimdi bizi evinde istemiyor gibi düşünülür.
Ama konuşularak geçer diye düşünüyorum.

Eşim gemide kalıyor eve geçmiyor yarın ailesi gelicek ve beraberce geçicekler

Kapatıp gittiğiniz evde çamaşırları ortalığa sermeyin benden size öneri dünyanın binbir türlü hali var çünkü. E eşiniz öncesinde gidip toplasın? Derdiniz buysa rica edersiniz eşinizden 10 dakika erken gitse yeterli. Gerçekten bunu dert ettiğinizi düşünmüyorum ama. Asıl hakimiyet kurmak isteyen sizsiniz gibi geldi bana. Siz ortada yoksunuz oğullarının evine oğullarıyla gidip kalacaklar neden sizden izin istesinler? Beklentiniz gerçekten aşırı saçma.

Sizi anlamadim
Siz evinizde degilsiniz korona oldunuz esiniz mi evde ? Eve gelince onlar bos evdemi kalacak
Daha cok yeni alismak zaman aliyor maalesef
Ben eşimin işi dolayısıyla ailemin yanında geldim ve tam dönecekken korona oldum. Onlar oğullarıyla beraber kalıcaklar bana tam net hiçbirşey anlatmadılar bilmiyorum teyzesi ve eşide vardı yanlarında belki onlarda geçer şuan konuşmadığımız için bilmiyorum

Kapatıp gittiğiniz evde çamaşırları ortalığa sermeyin benden size öneri dünyanın binbir türlü hali var çünkü. E eşiniz öncesinde gidip toplasın? Derdiniz buysa rica edersiniz eşinizden 10 dakika erken gitse yeterli. Gerçekten bunu dert ettiğinizi düşünmüyorum ama. Asıl hakimiyet kurmak isteyen sizsiniz gibi geldi bana. Siz ortada yoksunuz oğullarının evine oğullarıyla gidip kalacaklar neden sizden izin istesinler? Beklentiniz gerçekten aşırı saçma.
Hanımefendi ben gelmesinler gelemezler demiyorum orası artık benimde evim bana sormadan müsade istemeden gidemezler diyorum sadece. Yoksa yeni evliykende kabul etmezdim

Ben eşimin işi dolayısıyla ailemin yanında geldim ve tam dönecekken korona oldum. Onlar oğullarıyla beraber kalıcaklar bana tam net hiçbirşey anlatmadılar bilmiyorum teyzesi ve eşide vardı yanlarında belki onlarda geçer şuan konuşmadığımız için bilmiyorum
Onlar da suc bulmuyorum sonucta ogullarinin evi esinizde suc buluyorum ki birde sizin dediklerinizi ablasina yetistirmesi basli basina fiyasko
Sizi anliyorum ama bu kadar fevri davranmayin madem gelmek istiyorlar birakin gelsinler habersiz gelen bulduguna katlanir insanlik hali bu evde hersey olabilir
Daha cok yeni alti Ay icinde evliligi oturtmak imkansiz boyle bir sebep yuzunden bosanmaya degmez
Sahsen bende istemezdim ben yokken evimde kimse kalsin Ama ev tek sizin olmadigi icin katlanmak zorundasiniz

X