• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ailesine para veriyor ama bu durumdan rahatsizim

Trakya dublesi

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
6
1
16
37
Merhabalar;
Saçmalıyor muyum bilmiyorum ama...
Eşim sürekli ailesine maddi yardımda bulunmak istiyor. Kayinvalidem ve kayınpederim emekli babam ek işte calisiyor. Kazançları bizden çok. Ben şuan çalışmıyorum evde çalışan bir tek eşim. Ama erken emeklilik için toplu parayı biz verdik. Onlar için kredi çektik geçte olsa ödediler yalan söyleyemem ama sizde vardır bizde yok demeleri beni acayip sinir ediyor. Biz banker bilo muyuz? Annemin diş sorunu var şuan kolundaki bileziği satmak istemiyor gizli gizli yaptığı çeyrekleri satmak istemiyor. Ama eşim bana miras kalan paradan annesine vermek istiyor. Karşı çıkınca benim kıskanç olduğumu söyledi. Inanılmaz sinirim bozuldu. Ne düşünüyorsunuz haksız mıyım? Bir hışımla yazdım umarım anlaşılır olmustur

Allah hepimize yardım etsin aile huzursuzluk olunca çok zor. Vermek istemiyorum vermicemde. Daha bugün bu olay oldu yine kotu olan ben oldum 😅 saka gibi
Ayy sakın vermeyin daha neler vadeli yatırım yapın değerlendirin paranızı bı şekilde yoksa eşiniz ve ailesi size rahat vermeyecek belli entrikalar doner size diyim🤣🤣🤣 eşinizin öyle bı hakkı yok ustelik

Merhabalar;
Saçmalıyor muyum bilmiyorum ama...
Eşim sürekli ailesine maddi yardımda bulunmak istiyor. Kayinvalidem ve kayınpederim emekli babam ek işte calisiyor. Kazançları bizden çok. Ben şuan çalışmıyorum evde çalışan bir tek eşim. Ama erken emeklilik için toplu parayı biz verdik. Onlar için kredi çektik geçte olsa ödediler yalan söyleyemem ama sizde vardır bizde yok demeleri beni acayip sinir ediyor. Biz banker bilo muyuz? Annemin diş sorunu var şuan kolundaki bileziği satmak istemiyor gizli gizli yaptığı çeyrekleri satmak istemiyor. Ama eşim bana miras kalan paradan annesine vermek istiyor. Karşı çıkınca benim kıskanç olduğumu söyledi. Inanılmaz sinirim bozuldu. Ne düşünüyorsunuz haksız mıyım? Bir hışımla yazdım umarım anlaşılır olmustur

Size miras kalan parayla kv nin dişleri mi yapılacak?

Back
X