• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ailesinden sogmus

Benim yüzümden mi esim ailesinden sogdu.yoksa boylemi olmalıydı.

• Senin yüzünden oldu

• Hayır öyle olmalıydı

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Abartmayın ya. Eşiniz tepki göstermese bu seferde ailesi bana hakaretler etti, evden kovdu eşim yinede ailem ailem diyor derdiniz. Bırakın noluyorsa olsun. Sonsuza kadar silmez merak etmeyin
allahım kimseyi arada koymasin demesi kolay ben çok zor şeyler yaşadım bilemezsiniz yani yinede saolun

Slm kizlar 1 yıl 4 aylık evliyim eşimin ailesi ile çok büyük sorunlar yaşadık esim göreve gittiğinde 9 gün kaldım beni evden koydular.8 ay arayıp sormadilar eşimide beni de biz izne ayrıldık esime gidelim ailen dedim Allahtan korktuğum için benimde evladım olursa böyle olsa üzülürüm dedim.onlarda anne baba dedim geldik neyse, kv kizimsen hakliymissin dedi ama hareketleri yine aynı laf sokuyor sürekli esimde sinir oldu bu 2 günde bu gün gidiyoruz annemlere esim annesinden sogdugunu 2 günde sıkıldığını bilet saati hemen gelsin diye akşam uyumak istedi. Beni çok seviyor ailesinden vazgeçti resmen. Benim derdim benim yuzumden mi oldu ben mi yaptım pek raht değilim sizlerden yorum istiyorum yoksa kendimi yicem tatili zehir edecem kendime. Bide kv kiz kardeşinin kızını alcakmis esime bana onun ismi ile hitap ediyor gicik oluyorum. Şimdiden saolun kizlar

Kayınvalideniz biraz problemli bir kişilik anladığım kadarıyla, sizin yüzünüzden olmadı bence, siz ne güzel gidip annedir babadır demiş saymışsınız onları size yaptıklarına rağmen, ama onlar anlamamış kıymet bilmemiş. teyze kızını almak nedir ya? haydi böle bişeye niyet ettin, kader kısmet Allah müsade etmemiş olmamış. En kızdığım şey kayınvalidelerin kendilerini gelinlerinin yerine koyamamaları. kendilerinin de bir zamanlar gelin olduklarını unutmalarıdır...Tatilinin tadını sonuna kadar çıkar... eşin sana destek ve yanında... o kendi görüp ailesi hakkında kararını vermiş. gönül ister ki böyle olmasın ama sen de insan evladısın....

Kayınvalidesinin almak isteyip alamadığı yeğeninin adıyla seslendiği gelin olarak,kendinizi fazla önemsiyorsunuz.:oops:
Eşiniz sizin yanınızda artık kapınızı kapayın yuvanızı koruyun.:KK30:

Önce konu başlığını okudum sonra kullanıcı adınızı, bana bi gülme geldi :D

Slm kizlar 1 yıl 4 aylık evliyim eşimin ailesi ile çok büyük sorunlar yaşadık esim göreve gittiğinde 9 gün kaldım beni evden koydular.8 ay arayıp sormadilar eşimide beni de biz izne ayrıldık esime gidelim ailen dedim Allahtan korktuğum için benimde evladım olursa böyle olsa üzülürüm dedim.onlarda anne baba dedim geldik neyse, kv kizimsen hakliymissin dedi ama hareketleri yine aynı laf sokuyor sürekli esimde sinir oldu bu 2 günde bu gün gidiyoruz annemlere esim annesinden sogdugunu 2 günde sıkıldığını bilet saati hemen gelsin diye akşam uyumak istedi. Beni çok seviyor ailesinden vazgeçti resmen. Benim derdim benim yuzumden mi oldu ben mi yaptım pek raht değilim sizlerden yorum istiyorum yoksa kendimi yicem tatili zehir edecem kendime. Bide kv kiz kardeşinin kızını alcakmis esime bana onun ismi ile hitap ediyor gicik oluyorum. Şimdiden saolun kizlar
Seninle ilgili değil bu. Belli ki kv başından beri içine sindirememiş seni. Sen bu konuya fazla karışma derim. Kv ne cevap verme zaten eşin her şeyi fark etmiş. Şanslısın bu konuda. Bırak ne yapacağına eşin karar versin. Annesi de kendini sorgulasın biraz. Biraz zaman iyi gelir

Kayınvalideniz biraz problemli bir kişilik anladığım kadarıyla, sizin yüzünüzden olmadı bence, siz ne güzel gidip annedir babadır demiş saymışsınız onları size yaptıklarına rağmen, ama onlar anlamamış kıymet bilmemiş. teyze kızını almak nedir ya? haydi böle bişeye niyet ettin, kader kısmet Allah müsade etmemiş olmamış. En kızdığım şey kayınvalidelerin kendilerini gelinlerinin yerine koyamamaları. kendilerinin de bir zamanlar gelin olduklarını unutmalarıdır...Tatilinin tadını sonuna kadar çıkar... eşin sana destek ve yanında... o kendi görüp ailesi hakkında kararını vermiş. gönül ister ki böyle olmasın ama sen de insan evladısın....
Aynen canim çok saol esimde öyle diyordu ama kadınların fikrini almak istedim sonucda anne olan kadınlar o yüzden içimi rahatlattiniz teşekkürler

Seninle ilgili değil bu. Belli ki kv başından beri içine sindirememiş seni. Sen bu konuya fazla karışma derim. Kv ne cevap verme zaten eşin her şeyi fark etmiş. Şanslısın bu konuda. Bırak ne yapacağına eşin karar versin. Annesi de kendini sorgulasın biraz. Biraz zaman iyi gelir
Esim benim ailemi çok seviyor onu bile cekemiyor artık gelemem dedi esim takmicam bende elimden geleni yaptim

Esim benim ailemi çok seviyor onu bile cekemiyor artık gelemem dedi esim takmicam bende elimden geleni yaptim
Senin ailene niye gelmiyor pardon? Onun neyini çekemiyormuş ailenden bir şey görmediyse? Kendisi kendi ailesine gitmeme kararı aldı diye senin ailene de mi yaptırım uygulayacak. Sen bunu kabul etmek zorunda değilsin. Var mı öyle dünya. Benimkine gitmiyoruz seninkinede gitmeyeceğim. Kendi istemiş zaten ailesine gitmemeyi sen mi istemişsin.

N demek onun ismiyleOTE="Hayalimdi gercek oldu, post: 50768060, member: 799502"]Slm kizlar 1 yıl 4 aylık evliyim eşimin ailesi ile çok büyük sorunlar yaşadık esim göreve gittiğinde 9 gün kaldım beni evden koydular.8 ay arayıp sormadilar eşimide beni de biz izne ayrıldık esime gidelim ailen dedim Allahtan korktuğum için benimde evladım olursa böyle olsa üzülürüm dedim.onlarda anne baba dedim geldik neyse, kv kizimsen hakliymissin dedi ama hareketleri yine aynı laf sokuyor sürekli esimde sinir oldu bu 2 günde bu gün gidiyoruz annemlere esim annesinden sogdugunu 2 günde sıkıldığını bilet saati hemen gelsin diye akşam uyumak istedi. Beni çok seviyor ailesinden vazgeçti resmen. Benim derdim benim yuzumden mi oldu ben mi yaptım pek raht değilim sizlerden yorum istiyorum yoksa kendimi yicem tatili zehir edecem kendime. Bide kv kiz kardeşinin kızını alcakmis esime bana onun ismi ile hitap ediyor gicik oluyorum. Şimdiden saolun kizlar[/QUOTE]
Ne demek onun ismiyle hitap ediyor yok artik

inan senin yüzünden degil. için rahat olsun.
hak- hukuk -adalet bilen - dogru egriyi gören herkes aynı şeyi yapmalı.
birde ben bircok kişinin başkası için degil -kendi rahatlıgı huzuru ve mutlulugu için birrşeyleri yaptıgına inanırım.
e tabi siz çift oldugunuz içinde ikiniz içinde en dogrusu neyse eşin görmüş uygulamış.
sen sakın agızı acma gidelim gelelim anandır babandır. deme.
anası babası elbette bir ömür onları görmemezlik etmeyecek ama mesafe koyacaktır. en güzeli de bu

Senin ailene niye gelmiyor pardon? Onun neyini çekemiyormuş ailenden bir şey görmediyse? Kendisi kendi ailesine gitmeme kararı aldı diye senin ailene de mi yaptırım uygulayacak. Sen bunu kabul etmek zorunda değilsin. Var mı öyle dünya. Benimkine gitmiyoruz seninkinede gitmeyeceğim. Kendi istemiş zaten ailesine gitmemeyi sen mi istemişsin.
yok siz yanlış anlamissiniz yada ben yazamamisim benim ile e değil kendi ailesine diyorum ben elimden geleni yaptım dedim esime oda gitmicen artık dedi kendi ailesinden için benim ailemle hiç bir sorunu yok 4 gündür annemlerdeyiz gayat mutlu

yok canım senin yüzünden değil merak etme. zaten emin ol bu kalıcı bi durum da değil. bişey vesile olur yine ailesinden kıymetli bişey olmaz ilerde merak etme

Back