• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ailesinden sogmus

Benim yüzümden mi esim ailesinden sogdu.yoksa boylemi olmalıydı.

• Senin yüzünden oldu

• Hayır öyle olmalıydı

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Yarimm66

Sabırla bekledigim en güzel yarınımsın...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
3.420
1
10.318
208
31
Slm kizlar 1 yıl 4 aylık evliyim eşimin ailesi ile çok büyük sorunlar yaşadık esim göreve gittiğinde 9 gün kaldım beni evden koydular.8 ay arayıp sormadilar eşimide beni de biz izne ayrıldık esime gidelim ailen dedim Allahtan korktuğum için benimde evladım olursa böyle olsa üzülürüm dedim.onlarda anne baba dedim geldik neyse, kv kizimsen hakliymissin dedi ama hareketleri yine aynı laf sokuyor sürekli esimde sinir oldu bu 2 günde bu gün gidiyoruz annemlere esim annesinden sogdugunu 2 günde sıkıldığını bilet saati hemen gelsin diye akşam uyumak istedi. Beni çok seviyor ailesinden vazgeçti resmen. Benim derdim benim yuzumden mi oldu ben mi yaptım pek raht değilim sizlerden yorum istiyorum yoksa kendimi yicem tatili zehir edecem kendime. Bide kv kiz kardeşinin kızını alcakmis esime bana onun ismi ile hitap ediyor gicik oluyorum. Şimdiden saolun kizlar

Ben sizin yüzünüzden olduğu kanısına kapılmadım.

Bir daha da aralarını düzeltmek ya da tekrar evlerine gitmek gibi bir çabaya girmem sizin yerinizde olsam.
Bir daha esiminde geleceğine inanmıyorum ama artık benden çıktı xaten

Üzülecek bi durum yok. Soğutmuş ailesi. Kocanla onlar arasında. Bırak ne yaşarlarsa yaşasınlar.

Zaten bana diğer kızın ismiyle hitap etseler ben daha çok soğurdum!!!

Bırak düşünme onları.
Suan uyuyor esim yanındayım kalktılar onlar ben çıkmıyorum odadan çünkü nefret ediyorum artık gerçekten sadece allahtan korktuğum için anne baba diye geldik muamele aynı yine

Bide kv kiz kardeşinin kızını alcakmis esime bana onun ismi ile hitap ediyor gicik oluyorum.

teyze kızı yani yuh. yuh yuh.
uzak durun o midesiz kadından. ben teyzemin çocuklarıni kardeşim diyorum herkese
ay çok iğrenç bir zihniyet.
sizlik bir durum yok. araya girmeyin.

şimdikileri de anlamıyorum millet kocasının ailesi uzak dursun diye bakar 1 haftadır kk'nın kadınları eşlerinin ailesiyle bi samimiyet peşinde.

teyze kızı yani yuh. yuh yuh.
uzak durun o midesiz kadından. ben teyzemin çocuklarıni kardeşim diyorum herkese
ay çok iğrenç bir zihniyet.
sizlik bir durum yok. araya girmeyin.

şimdikileri de anlamıyorum millet kocasının ailesi uzak dursun diye bakar 1 haftadır kk'nın kadınları eşlerinin ailesiyle bi samimiyet peşinde.
Beni yanlış anladınız samimiyet değil. Ben biraz din konusundan bakıyordum ise yoksa samimi olmak değil amacim

Kuzeniyle evlendirilecekti yani eşiniz? Fazlasıyla mide bulandırıcı..
Ayrıca "anne benim adımı öğren artık ayıp oluyor" demeniz gerekiyor, o ne öyle ya saf cehalet!
Esim kızdı zaten yeter dedi ya kizim de adını unutuyoruz ya hiç bişey deme dedi

Ben biraz din konusundan bakıyordum ise

eşiniz baksın. siz söylersiniz o düşünür uygular.
yani kaç zamandır hayatlarındasınız ki? eşiniz anasının babasının huyunu bilir ona göre davranır. tutup elinden götürmek niye?
ayrıca ben olsam o kayınvalideyi 2 bayramın 1inde görürüm. kardeşinin kızını alacakmış. kadın ayan beyan razı değil sizden. bu ısrar neden? anayla evlat arasına kardeşlerin arasına birde karı koca arasına girilmez.
kavgalı olan iyi olur da ara bulmaya çalışan kötü olur.

dini açıdan 2 rekat şükür namazı kılın. sizinle uzak kalıp uğraşmıyorlar dua et.

bu gözler akrabasını oğluna alamayınca almak istediği kızı her seferinde gelinin evine götürüp gelinine "otur sen beceremezsin zaten x kızım yapar" diyen kaynanalar gördü.

eşiniz baksın. siz söylersiniz o düşünür uygular.
yani kaç zamandır hayatlarındasınız ki? eşiniz anasının babasının huyunu bilir ona göre davranır. tutup elinden götürmek niye?
ayrıca ben olsam o kayınvalideyi 2 bayramın 1inde görürüm. kardeşinin kızını alacakmış. kadın ayan beyan razı değil sizden. bu ısrar neden? anayla evlat arasına kardeşlerin arasına birde karı koca arasına girilmez.
kavgalı olan iyi olur da ara bulmaya çalışan kötü olur.

dini açıdan 2 rekat şükür namazı kılın. sizinle uzak kalıp uğraşmıyorlar dua et.

bu gözler akrabasını oğluna alamayınca almak istediği kızı her seferinde gelinin evine götürüp gelinine "otur sen beceremezsin zaten x kızım yapar" diyen kaynanalar gördü.
Haklısınız artık hiç bi şekilde sende bir demem önceden diyordum kendimde gelmem bayramda esim yoktu bende gelmedim zaten gelmekte artık bu bu kez oldu benden yük kalktı artık kendileri bilir

Abartmayın ya. Eşiniz tepki göstermese bu seferde ailesi bana hakaretler etti, evden kovdu eşim yinede ailem ailem diyor derdiniz. Bırakın noluyorsa olsun. Sonsuza kadar silmez merak etmeyin

Slm kizlar 1 yıl 4 aylık evliyim eşimin ailesi ile çok büyük sorunlar yaşadık esim göreve gittiğinde 9 gün kaldım beni evden koydular.8 ay arayıp sormadilar eşimide beni de biz izne ayrıldık esime gidelim ailen dedim Allahtan korktuğum için benimde evladım olursa böyle olsa üzülürüm dedim.onlarda anne baba dedim geldik neyse, kv kizimsen hakliymissin dedi ama hareketleri yine aynı laf sokuyor sürekli esimde sinir oldu bu 2 günde bu gün gidiyoruz annemlere esim annesinden sogdugunu 2 günde sıkıldığını bilet saati hemen gelsin diye akşam uyumak istedi. Beni çok seviyor ailesinden vazgeçti resmen. Benim derdim benim yuzumden mi oldu ben mi yaptım pek raht değilim sizlerden yorum istiyorum yoksa kendimi yicem tatili zehir edecem kendime. Bide kv kiz kardeşinin kızını alcakmis esime bana onun ismi ile hitap ediyor gicik oluyorum. Şimdiden saolun kizlar
Ne mutlu canına, boş ver....:halay:

Abartmayın ya. Eşiniz tepki göstermese bu seferde ailesi bana hakaretler etti, evden kovdu eşim yinede ailem ailem diyor derdiniz. Bırakın noluyorsa olsun. Sonsuza kadar silmez merak etmeyin
Niye abartmayın yazdınız bu benim için önemli belki eşimin üzülmesini istemiyorum niye hemen karşı yazı yaziyorsunuz

Back