Eşim aile üyelerimden hoşlanmıyor

Kardeşlerim ne zaman bana gelse ki 12 saat otobüs yolculuğu yapıyorlar beni görmek için eşim sürekli mirin kırın ediyor devamli kardeşlerimi elestiriyor ne zaman gidecekler diye soruyor bana ,şu kadar para harcadık falan diyor .tamam kardeşlerim pek düzenli değiller evi çok dağıtıyorlar ama onlar benim misafirim ve canımdan parça ve ben çok aliniyorum bu duruma 1 hafta dayanamıyor, sürekli sen aralarında en iyisisin gibi şeyler söylüyor bu bana iltifat gibi değil hakaret gibi geliyor çünkü ne olursa olsun onun ailesini bir kere bile elestirmedim düğünde bize takılan paraların büyük bir kısmını babasına verdi sesimi cikarmadim hatta yardımcı olmaya çalıştım ama ev biraz dağıldı rahatı bozuldu diye beni darliyor ,GERCEKTEN COK SIKILDIM.
Sen de annesi, ailesi gelince aynısını söyle ona . Bakalım nasıl hissettiriyormuş bu durum .

Hiç mi soğumuyorsunuz böyle heriflerden ya mesela böyle sizi ezdiğinde koynuna hasıl giriyorsunuz? İçiniz nasıl alıyor?
Bir de niye boşamıyorsunuz bu at ağızlı herifi? Şeyi altından mı?
Zaten
Siz ellerine altınları vermişsiniz adam kardeşlerinizin 5 günde yediği içtiğinin hesabını mı tutuyor?
Yok altınlar değil takılan paraları verdi ama pek bir şey fark etmiyor sanirim

Yok biri 23 biri 28 yaşında ama biraz başına buyruklar malesef
Yani kusura bakmayın da herşeyden bağımsız bir şekilde koca koca 23.28 yaş insanların gelip evimi beni rahatsız edecek şekilde dağıtmasına izin vermez ve rahatsız olurdum ya.
Ne kadar sizin kardeşiniz de olsa misafir oluyorlar, biraz kendilerine çeki düzen vermeleri getektiğini söyleyin.

Eşinizin gelmesinler demesi yanlış ama kardeşlerinizde misafir olduğunu bilsin.

Daha hiç gelmediler çok uzakta yaşıyorlar bir de annesinin rahatsızlığı sebebiyle uzun yola çıkamıyorlar
Ailen 4-5 ayda 1 geliyormuş. Severek mi evlendiniz? Ailen bu evliliği istiyor muydu? Nişan zamanı eşinle ailenin arası nasıldı? Yani aileni başından beri mi sevmiyor yoksa sonradan bir olay mı oldu? Ya da kendi ailesi hiç gelemiyor diye seni mi kıskanıyor acaba bilemedim. Kendi başına kalmayı seven asosyal birisi mi eşin? Evinize başkası geliyor mu , yine aynı mı davranıyor onu merak ettim.

Şimdi kardeşlerin gelirler tabi ama düşünsene görümcem kaynın eltin 4 ayda bir gelip evi dagitsalar,hor kullansalar ne hissederdin.Bu durumda kardeşlerine,eşinin daginikliktan rahatsız olduğunu dikkatli olmaları gerektiğini anlatacaksın.Tabi şurasıda var bunlardan bağımsız eşin kardeşlerini sevmiyorsa düzenli olsalar bile varlıkları gözüne batar yine bir bahane bulur.

Yani kusura bakmayın da herşeyden bağımsız bir şekilde koca koca 23.28 yaş insanların gelip evimi beni rahatsız edecek şekilde dağıtmasına izin vermez ve rahatsız olurdum ya.
Ne kadar sizin kardeşiniz de olsa misafir oluyorlar, biraz kendilerine çeki düzen vermeleri getektiğini söyleyin.

Eşinizin gelmesinler demesi yanlış ama kardeşlerinizde misafir olduğunu bilsin.
Yani evet ama işte arada ben kalıyorum eşime onlar benim kardeşim onlara gelmeyin diyemem diyorum ona anlatamıyorum, kaerdeslerime bu kadar dagitmayin diyorum kale almiyorlar onlarada anlatamıyorum gerçekten sikicem hepsinin belasini

Yani evet ama işte arada ben kalıyorum eşime onlar benim kardeşim onlara gelmeyin diyemem diyorum ona anlatamıyorum, kaerdeslerime bu kadar dagitmayin diyorum kale almiyorlar onlarada anlatamıyorum gerçekten sikicem hepsinin belasini
🤣🤣🤣🤣
Yani ilk baştaki naif cümleler ve son cümle. Harikasınız

Ailen 4-5 ayda 1 geliyormuş. Severek mi evlendiniz? Ailen bu evliliği istiyor muydu? Nişan zamanı eşinle ailenin arası nasıldı? Yani aileni başından beri mi sevmiyor yoksa sonradan bir olay mı oldu? Ya da kendi ailesi hiç gelemiyor diye seni mi kıskanıyor acaba bilemedim. Kendi başına kalmayı seven asosyal birisi mi eşin? Evinize başkası geliyor mu , yine aynı mı davranıyor onu merak ettim.b

Kardeşlerim ne zaman bana gelse ki 12 saat otobüs yolculuğu yapıyorlar beni görmek için eşim sürekli mirin kırın ediyor devamli kardeşlerimi elestiriyor ne zaman gidecekler diye soruyor bana ,şu kadar para harcadık falan diyor .tamam kardeşlerim pek düzenli değiller evi çok dağıtıyorlar ama onlar benim misafirim ve canımdan parça ve ben çok aliniyorum bu duruma 1 hafta dayanamıyor, sürekli sen aralarında en iyisisin gibi şeyler söylüyor bu bana iltifat gibi değil hakaret gibi geliyor çünkü ne olursa olsun onun ailesini bir kere bile elestirmedim düğünde bize takılan paraların büyük bir kısmını babasına verdi sesimi cikarmadim hatta yardımcı olmaya çalıştım ama ev biraz dağıldı rahatı bozuldu diye beni darliyor ,GERCEKTEN COK SIKILDIM.
Benim aileme böyle yapacak, ben onun ailesine bahar bahçe olacağım öyle mi?
Kusura bakmasın herkesin ailesi kıymetlidir.
Böyle alttan aldıkça daha çok çekersin.

Yalnızlığı seven misafir sevmeyen biri onu anliyorum ama zaten sık sık gelebilecekleri bir mesafede değiller katlansin biraz istiyorum çok mu şey istiyorum suratına bakınca bile memnuniyetsizliğini okuyabiliyorum üzülüyorum

kardesler icin 4 ayda gelip 1 hafta kalmak uzun bir zaman bence. neredeyse 12 ayin 1 ayinda sizdeler. ustelik savruk, sorumsuz insanlarmis. adam rahatsiz olabilir, hak veririm. benim ablamla ayni sehirdeyiz, o da evli. yilda 21 defa görmüyorum bile. bence uzun bir zaman. yilin 21 günü gitsem bendem de rahatsizlik duyacaklarına eminim.
annemin kardeşi de ben cocukken bekardi hep gelirdi. camis gibi yatardi - ondan da rahatsiz olurduk ama annem gergin biri oldugu icin kocaniz gibi dile getiremezdi kimse. sonra annemin kardesi evlendi. bu sefer haftasonlari kocasiyla gelmeye basladi kendi gibi sorumsuzdu kocasi da. oglen 1e kadar uyurlardi, evimizin salonuna giremezdik.
yani esine kizamayacagim.
ama sana kızabilirim .
adamin ailesi de paranızı gasp etmis hic dirdir yapmadığın için unutulmus gitmis. simdiyse sanki kendisi ailesiyle arasina sınır çizebilmis, düzgün bir ailesi varmis gibi konusup duruyor . neden? çünkü sen unutmussun bile hic onun ailesini suclamasinlar.
bir dahaki sefere "cok masraf ettik" dedigi zaman "hayatim sen ne diyorsun ya? 7 günde harcadığımız 3bin lira para 1 gram altin etmiyor. Babanlar geri odeyecegiz diye bana takilan 60bin tl parami aldi boynumdan, 120 gram altin ediyordu o donem. ben agzimi açıp bir laf ettim mi??? cevap bekliyorum! hah aynen öyle. bundan sonra kardeslerime harcadığım bir kurusa laf edersen sana yemin ediyorum babani arar isterim, görürsün" falan de. esin bundan anlar

bir de yaslarj 28 falanmis cocuk değiller. 1 hafta gelecekleri eve bir kurus harcamiyorlar mi? yemek yemeye gittiginizde falan hep esiniz ya da siz mi ödüyorsunuz eşin masraflarindan bahsediyor?

Son düzenleme:
Back