- 8 Mayıs 2023
- 4.355
- 16.087
- 128
- Konu Sahibi Memetinannesi_1063
Hamileymiş… tabi kiAblan vermez olur biter ittirsin ruh hastasikac kurtar kendiniz kizim bu adam hasta. Paran var mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileymiş… tabi kiAblan vermez olur biter ittirsin ruh hastasikac kurtar kendiniz kizim bu adam hasta. Paran var mi?
Kız benim eşim kv urfalı. Kaçıncı yılda kalmış bunlar. Eve hapsetmek nedemek sen sessiz olduğun için bu adam böyle yapıyorEvet ayda bir babam gille gidiyorum onun dışında çöp atmaya bille çıkmıyorum ablam evli ona bille gitmem yasak neymiş onlara göre ayıp biz asiretiz
Tabiki de değilbenim hiç sevgilim olmadı ki benim ailem gibi bı ailede olsaydınız bunun mümkün olmayacağını bilirdiniz sevdigim oldu ama sevgili fln aslaKırmak istemem ama bu kadar korkmanız bana normal gelmedi. Sonuçta ablanizla dedikodu yapmışsınız. Eşinizin ailesini cekistirmissiniz ne olabilir ki.
7 aylık evliymissiniz acaba eski sevgili yada başka bir adamla mi mesajlastiniz? Bu kadar korku normal degil. Tabi bu benim düşüncem.
?Mune aynı konu açılmış
O da her şeyi ablası abisi ya da ana babasına anlatsa olur mu? O evlilikten bereket gelmez. Bazı şeyler konuşulur dertleşmiştir de mesajla aceleyle yetiştirmek nedir?!Evet maalesef yapıyorum ama onlar benim ailem buna hakkım var
O zaman sorun ne?Özel değil ben özeli zaten anlatmam sıradan bu gitti bu geldi bu oldu bu bitti kayinlarimdan fln bahsettim yolcu ettik fln bu kadar basit şeyler
Watsabını sil tekrar yükle mesajlar geri gelirse sil hepsini önceki sayfalard anlatılan yedeklemeyide kapat başka bi yerden bulamaz. Korkma boşuna
Allah korusun ya inşallah şiddet falan olmazBurada bizler rahat rahat çocuk yapma, diyebiliyoruz bu kız evlendiği ay hamile kalmasa kısır muamelesi görebilir üzerine kuma muhabbetleri bile dönebilirdi emin olun. Şuan hamile olmak bu ortam için çok büyük bir başarı erkek adamın hemen çocuğu olacak tabi gibi taş devri mantığı... böyle insanların içinde korunalım hamile kalmayayım diyebilir mi sizce eşine? ailemle istediğim gibi konuşabilir yazabilirim ne var bunda tarzında yorum yapıyoruz ama... şartlar ortada kızcağız belli bir yaşa gelmiş evlenmem dese aklında biri var vs olup extra üzerine gidecek kafa yapısına sahip bir aile var. Eş kişisi zaten ayrı bir konu hayat şartları herkesin aynı olmuyor. İnşallah konuşmalar geri yüklenmez diyelim. En az zararla kurtarabileceğiniz şekilde atlatırsınız inşallah bu durumu. Bizler bize göre yorum yapıyoruz ama olmuyor bazen...
Ailesinin de arkasında duracağını düşünmüyorum Allah’ım eşine insanlık merhamet versin inşallah, olabilecekleri düşünmek bile istemiyorum. Kız çok korkmuş ya çok üzüldüm haline hakikatenAllah korusun ya inşallah şiddet falan olmaz
Ahahah çok iyi, de öyle deli manyak dişli bir kadın olsa adam evlenmezdi zaten.Öf valla yol yordam öğrenin biraz diyeceksin ki hayırdır kadın kadına konuşmuşuz mahrem ablamda mı gözün var biraz manipüle edeceksin baskın çıkacaksın hele getirsin mesajları bak ne oluyor kadınlar arası ne meraklıymış![]()
Biz tam anlamadık gazeteye de ilan vermesi lazım
Parça parça anlata anlata helak etti bizi boşverBiz tam anlamadık gazeteye de ilan vermesi lazım![]()