Eşi yurtdışında çalışan yavrucuğuyla kalan anneler deneyimlerimizi paylaşalımmı???

adacık öncelikle allah içine sindirsin tatilini cnm benim.eşinin tavrının sebebi bence orada yaşadığı hasret nazını kaldıracak senden başka kimsesi yok ben eşimle birebir böyle bir olay yaşamadım cnm ama benzer şeyler oluyor uzaklıktan sesini duysa ve hatta yüzünü görse dahi sevginin asıl aracı dokunmaktır biliyorsun o bunu yapamıyor tıpkı bizim gibi.mutlaka seninde öfke nöbetlerin oluyordur mana veremediğin sonradan üzüldüğün nöbetler işte o da bunu yaşıyor birbirimizi yıpratmayalım diye ben genellikle bir süre sonra sessiz kalmayı seçiyorum çünkü omzuna dokunup birşeyi açıklamak gibi değil..saatlerce konuşsak anlatamıyorum içimden geçenleri..bu yüzden ertele yanında olduğunda sor ona içinde kalanları olurmu?bu sizi daha az yıpratır..güzel düşüncelerin içinde teşekkür ederm tatlm eksik olma..kuzucuk nasıl ona yansıtmamaya çalış gerginliği bazen bende kontrolümü kaybediorm ama rabbim huzur versin yüreklerimize de huzur saçalım bizde inşallah..allaha emanet ol bitnm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teselli:

teşekkür ederim pınarcım,zaten geçti gitti,konuştuk biraz onunla da.o an biraz kızdım ama anlıyorum şimdi çok daha iyi.kolay değil ikimiz içinde.zaten ben ona karşı sabırlıyım heleki uzaktayken asla moralini bozacak birşey söylemem.kendi kendime söylenir geçerim.gelmek isterse kal demem,gelmezsede gel diyemem kendi kararı olur.kuzucuk iyi Allaha şükür büyüyor ,günden güne beni şaşırtmaya devam ediyor.iyi varlar, bebişlerimiz olmasa ne yapardık?

o şaşkınlık aşamalarını mavisuyla bizde geçiriyoruz öyle bilinçli şeyler konuşuyor ki onun farkındalığı beni şaşırtıyor rabbim sağlıklı hayırlı ömür versin onlara bitnm.eşinle düzelmenize çok sevindim.iki taraflı gerginlik bazen böyle patlamalara sebep olabiliyor ama çok şükür zararsız atlatıyoruz...allaha emanet ol cnm arkadaşım.kuzucuğa öpücük...

Merhaba :)
Konusmalarinizi okudum çok duygulandim. Bu konuya bakmamin sebebi sizin derdinizle benim derdimin aynı olması eşim yurtdisina gitmeye karar verdi. Üstelik dogum yapalı 2 ay oldu napicam ben gitmemesi için akıl verin bana. Bu arada durumumuz iyi zevki için para biriktircek, müstakil bi ev yaptırmak istiyoruz.ama o bi an once olsun istiyo. Ne gerek var acele etmeye dinlemiyo beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…