- Konu Sahibi pinaripekci
canım yoğun günler yaşıyorum kuzucuğuma çiş eğitimi veriyorum.şimdi uykusu geldi mızmızlanıyor yarın uzun uzun yazıcam inşallah durumları mavisuyu öp benim için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yoğun günler yaşıyorum kuzucuğuma çiş eğitimi veriyorum.şimdi uykusu geldi mızmızlanıyor yarın uzun uzun yazıcam inşallah durumları mavisuyu öp benim için
amin canım.halep köftesi mi?nasıl bişey hiç bilmiyorum yapımı zor gibi duruyor isminden.sana kolay gelsin arkadaşım.burada yeni fırsatlar derken neyi kastettin,işle mi ilgili?
okurken yüzüme sıcaklık bastı bi tuhaf oldum ağlıycam neredeyse.canım benim ya çok etkileniyor demekki mavisu.bilmiyorum pınar ne yapılmalı,benim kızım da soruyor ama bu bambaşka bir durum.yapılacak iki şey var aslında ,ya siz gideceksiniz libyaya ya da babanız dönücek.zaten gitmeyi düşünüyorsun umarım hız kazanır bu durum.allah yardımcımız olsun.benimde biraz canım sıkıldı bugün.insanların durumu anlamadan yorum yapmasından çok sıkıldım.'eşin orada sen burada böyle hayat mı olurmuş,neredeymiş bizim özel hayatımız' bu sözlerin benim nekadar canımı acıttığını düşünmeden hemde yakın gördüklerin tarafından söylenmesi....sıkıyor canımı çok..
,pınarcım nasılsın? bende senin tariflerine bakıyorum son yarım saattir. bugün denemeyi düşünüyorum patatesli keki bakalım nasıl olucak.şaşırıyorum ne marifetli bi kızsın bravo valla.bi değişiklik varmı canım libyayla ilgili.bizde aynı durumlara devam..