• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşi yabancı olanlar!

genelde erkeklerin eşi yabancı oluyor, bu yüzden çok yaygın değil sanırım. Eşiniz nereli? bizim komşumuzun eşi iranlı ama hiçbir fark yok, çok da iyi anlaşıyorlar

Kusura bakmayın yeni gördüm cevap yazdığınızı, ne zamandır evlisiniz? çocuğunuz olduğunda sorun olabilir belki, ayrıca nerede yaşıyorsunuz bu da önemli, ama umarım evliliğiniz aynı şekilde mutlu devam eder
:49:

Tugçe mutluluklar dilerim benim nişanlımda İspanyol.İtalyadamı yaşıyorsun?Biraz anlatsana eğer italyada yaşıyorsan nasıl uyum sağladığını çünkü ben dil problemi yüzünden çok sorun yaşıyorum barcelonadayken.

merabaa kızla benim eşim de ispanyol..
toplaşabilsek güzel bi topik olabilir :)

Türkiye'de nasıl tanıştınız, merak ettim de çok özel değilse...?
Ben de eşimin yabancı olmasını istiyorum ama tanıdığım arkadaşlarımın hepsi evli..:)

2 3 sene önce harıl harıl İtalyanca çalıştım ve öğrendim... sırf İtalyan bi koca bulabileyim diye.. ama nerdeeee... bildiğim dilide unuttum sayılır konuşmaya konuşmaya arada İtalyan müzikleri dinliyorumda aklımda kalıyor.

benim de hayatıma girmeye çalışan adam koreli.

koreyi çok severim koreceyi çat patt biliyorum iletişim konusunda sıkıntımız da yok ama yabancı olması çok geriyor beni. kültür farkı falan bilmiyorum zamanla aşılıyor mu kafam epey karışık.

Benim esimde bangladesh li biz ingilterede yasiyoruz bi cocugumux var 2 aylik;)yabanci es binkat daha iyi:)

benim de hayatıma girmeye çalışan adam koreli.

koreyi çok severim koreceyi çat patt biliyorum iletişim konusunda sıkıntımız da yok ama yabancı olması çok geriyor beni. kültür farkı falan bilmiyorum zamanla aşılıyor mu kafam epey karışık.

Kore ile Türkiye arasında kültür farkı yok denecek kadar az.. Sanırım aynı bölgeden olduğu için..
Mesela evlendikten sonra kv ziyareti filan onlarda da var.. :KK6:
Büyüklere saygı filan.. Zaten onlarda saygı çok önemli, biliyorsundur korece bildiğine göre..
Kültür olarak zorluk çekmezsin fazla ama yemekleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim..:KK53: Tek sevdiğim yemek japchae..: )

Back