Eşi veya sevgilisinde erken boşalma sorunu olan var mı?

tyleelover

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
18
14
3
Ben dün hoşlandığım çocukla kampa gittim. Gayet güzel gitti. Akşamda beraber olduk. Ama çocuk çok erken boşaldı. Söylediğim süre zarfı 1 2 dk değil, 10 15 saniyeden bahsediyorum. Çok anormal bir durum. Çocuk sonra çok utandı. Dedi hayal kırıklığına uğradın. Dedim daha önce beraber olmadın mı biriyle? Oldum ama bayağı önceydi dedi. Sonra senden çok hoşlanıyorum galiba o yüzden böyle oldu dedi. Ben anlayamadım. Böyle bir şey mümkün mü? Çocuk ayrılırken seninle bizim hakkımızda konuşmak istiyorum, senden hoşlandığımı söylemiştim vs dedim dedi. Ben de dedim daha müsait bir yerde konuşuruz sonra dedim. (Mağazadaydık, ayrılcaktık). Şimdi sorun şurada başlıyor. Çocuk belli benimle bir şeyler düşünüyor, ben de istiyorum ama cinsellik benim için önemli. Her seferinde böyle sorun yaşayacaksam devam etmek istemem. Bu bir seferlik olabilir mi? Eğer değilse düzeltmenin bir yolu var mı? (Bir de çok hızlı öpüşüyor, bir tuhaf)

Hızlı öpüşmek nasıl hayal edemedim. Ateşli, iştahlı mi demek istedin acaba?

Uzun zaman ara verince erken boşalmak normal. Ama 10-15 sn yine de çok kısa. Bence aklında soru işareti kalmasın, birkaç kez daha kısa aralıklarla dene. Yine aynı durum yaşanırsa aralığın uzun olmasıyla alakası olmadığını anlarsın ona göre hareket edersin.

Ben dün hoşlandığım çocukla kampa gittim. Gayet güzel gitti. Akşamda beraber olduk. Ama çocuk çok erken boşaldı. Söylediğim süre zarfı 1 2 dk değil, 10 15 saniyeden bahsediyorum. Çok anormal bir durum. Çocuk sonra çok utandı. Dedi hayal kırıklığına uğradın. Dedim daha önce beraber olmadın mı biriyle? Oldum ama bayağı önceydi dedi. Sonra senden çok hoşlanıyorum galiba o yüzden böyle oldu dedi. Ben anlayamadım. Böyle bir şey mümkün mü? Çocuk ayrılırken seninle bizim hakkımızda konuşmak istiyorum, senden hoşlandığımı söylemiştim vs dedim dedi. Ben de dedim daha müsait bir yerde konuşuruz sonra dedim. (Mağazadaydık, ayrılcaktık). Şimdi sorun şurada başlıyor. Çocuk belli benimle bir şeyler düşünüyor, ben de istiyorum ama cinsellik benim için önemli. Her seferinde böyle sorun yaşayacaksam devam etmek istemem. Bu bir seferlik olabilir mi? Eğer değilse düzeltmenin bir yolu var mı? (Bir de çok hızlı öpüşüyor, bir tuhaf)
Senden çok hoşlandığım için oldu lafı yalan bi kere. Normalde 10 15 dk sürdürebilen biri olsa de ki erken boşalmayls birkaç dkya düşerdi. Bu normalde de 10 15 saniye sürüyordur. Benim soyunmam 30 saniye zaten. Değmez bile soyunmaya

ÇOk ayrıntılı bir konu
Kimse size burada nasıl seviştiğini yazmaz heralde
Bİr daha deneyin böyleyse ona göre davranırsınız
Offf +28 konu🤣

Yani muhtemelen aşırı heyecan yapıyor ve tecrübesiz. Bu sorunun devamlı olup olmadığını anca sürekli sevişerek öğrenebilirsin malesef.
Benim benden yaşça biraz büyük bi sevgilim olmuştu uzun yıllar önce oda çok kısa sürede boşalmıştı. Gülme krizine girmiştim. Oda beraber olmadığımız halde sadece sevişirken. 🤣🤣

Yani muhtemelen aşırı heyecan yapıyor ve tecrübesiz. Bu sorunun devamlı olup olmadığını anca sürekli sevişerek öğrenebilirsin malesef.
Benim benden yaşça biraz büyük bi sevgilim olmuştu uzun yıllar önce oda çok kısa sürede boşalmıştı. Gülme krizine girmiştim. Oda beraber olmadığımız halde sadece sevişirken. 🤣🤣
Peki sonrasında ne oldu? Benzer bir şey yaşandı mı?

Bu sey mi ya random atan cocuk??
Ay o kampa ne hayallerle gondermistik seni sonu husran mi😪
Cinsellik onemli ya 10 saniye nedir saka gibi, bence erken bosalma sorununu senden hoslaniyorum seklinde kapatmak istemis bu hoslanma olayi bana fake geldi. Ama siz gordunuz tabi cocugu daha iyi analiz etmissinizdir

Bu sey mi ya random atan cocuk??
Ay o kampa ne hayallerle gondermistik seni sonu husran mi😪
Cinsellik onemli ya 10 saniye nedir saka gibi, bence erken bosalma sorununu senden hoslaniyorum seklinde kapatmak istemis bu hoslanma olayi bana fake geldi. Ama siz gordunuz tabi cocugu daha iyi analiz etmissinizdir
Ben de çok ciddiye almadım. Ama sonrasında ikimiz hakkında konuşmak istedi. Normakde kızlar söyler ya, erkekler geçiştirir. Biz de tam tersi oldu. Bana sordu etti, ben de geçiştirdim. Fake olsa üstelemezdi gibi düşünüyorum

Ben de çok ciddiye almadım. Ama sonrasında ikimiz hakkında konuşmak istedi. Normakde kızlar söyler ya, erkekler geçiştirir. Biz de tam tersi oldu. Bana sordu etti, ben de geçiştirdim. Fake olsa üstelemezdi gibi düşünüyorum
Bilemedim ya sanki bi acigi kapatir gibi. Cunku cok yakin degildjniz gibi cocuk cok rahat bi tipti sanki kamptan once. Bilmem ben iskillenir ve ciddiye almazdim siz de cok ciddiyr almayin bencr bi izleyin bakalim

Ben bahanesine inanmadım. Bu kadar kısa süre karşısındaki Adriana Lima olsa bile olmamalı normalde.
Bir iki deneyin hep böyle ise yol verin gitsin. Sürekli uğraşılır mı böyle

Aaa kamp işi mutsuz sonla mi bitti kız ?

Of çok kötü öpüşen bir sevgilim olmuştu gerçekten çok kötüydü yani. Şöyle diyeyim hatta kötü sevişmekten bile daha kötüydü 😂 ağzını falan açamıyordu inanılmaz asabım bozulmuştu 😂

Sevisme konusunda ise çok ara vermeden 1 2 gün içinde tekrar deneyin o zaman belli olur öyle tek seferlik mi değil mi.

Back
X