Ben taa geçen sene amasya diye işaretlemiştim hala geçerli.. eski nişanlım amasyalıydı Böyle Bir aile görmedım.. nasıl övünüyor Böbürleniyorlar anlatamam.. en güzeli en iyisi onlar.. ayrıldığımızda Bi göbek atmadikları kalmıştı.. kimseyi beğenmezler, kendilerine asla toz kondurmazlar.. Ben adanalıyım, genel olarak adanalılar daha iyidir.. şuan antebe gelin gitme ihtimalim var, hiç Bilmem etmem, var mı antebe gelin gidip de dert çeken ?
bende iç anadoludan karadenize gelin geldim...
EŞİMDEN ÇOOOKKK MEMNUNUM AMA AİLESİ AKSİ...DÜZ MANTIK BNM DEDİĞİM DOĞRU,EN KÜÇÜK ŞEYDE YIRTICI OLUYORLAR LİSTE UZAYIP GİDER ..............
VE SİLAHA MERAKLI OLMALARI BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR...........GERÇİ ÇOĞU BÖYYLEEE........
karadenizliler biraz aksi oluyor.En küçük şeye sinirlenebilirler.
Ben babaannemden biliyorum anneme ve yengeme neler yaptı ohoooo..
Bende trabzonluyum bu arada.
Eşimle ve ailesile çok iyi anlaşıyorum çok şükür
bu arada şunuda söyleyim hayatımda tanıdığım en sevimli insanlarda en huysuz insanlarda karadenizden....
best of buu taze taze sıcak sıcakk 1. olana ödüldemi versek napsak
Ödülüü 1 ay yok yok 1 sene yok yok 1asır o kaynanayı etiyopya ya tatile yollayalımm
ben konyalıyım karamanda yaşıyorum illallah konyalı kavınvalidelerden bütün arkadaşlarım aynı durumda akrabalarım haata annem bile konyanı üstüne yok oğlanlarda tam anneci bende dün konyanın hanımlarına konferans yapılsa diyordumm kendi kendime ayrı evim ama o bile yetmiyo düşünün gerisini bakmayın benimde sinirlerim bozuk yaniii bozdular evlenecek arkadaşlara tavsiyem sorun konyalımı diyeeee
allahın posoflusuu...ardahan ama ne diye gerinerek posof derler anlamam sanki çok asil bi şeymiş gibi.
Peki bir Konyalı olarak sizce bu anneci erkekler ve kayınvalide sorunsalı neden kaynaklanıyor?:26:
Gerçekten Konya eşrafından çok şikayetci var.:44: