Anket Eşi ve Ailesinden Şikayetçi Olanlar! Anket Yapıyoruz! Eşiniz Nereli?

Eşiniz Tarafı Nereli? (Aşağıda "Anketi Oyla" düğmesine basmayı unutmayın!)

• Adana

OY: 45 2,7%
  • Adıyaman

OY: 8 0,5%
  • Afyonkarahisar

OY: 26 1,6%
  • Ağrı

OY: 7 0,4%
  • Amasya

• Ankara

OY: 52 3,1%
  • Antalya

OY: 22 1,3%
  • Artvin

OY: 10 0,6%
  • Aydın

• Balıkesir

OY: 18 1,1%
  • Bilecik

• Bingöl

OY: 5 0,3%
  • Bitlis

• Bolu

• Burdur

OY: 3 0,2%
  • Bursa

OY: 40 2,4%
  • Çanakkale

OY: 15 0,9%
  • Çankırı

OY: 23 1,4%
  • Çorum

OY: 31 1,9%
  • Denizli

OY: 27 1,6%
  • Diyarbakır

OY: 19 1,1%
  • Edirne

OY: 13 0,8%
  • Elazığ

• Erzincan

OY: 23 1,4%
  • Erzurum

OY: 35 2,1%
  • Eskişehir

OY: 25 1,5%
  • Gaziantep

• Giresun

OY: 35 2,1%
  • Gümüşhane

OY: 11 0,7%
  • Hakkari

OY: 0 0,0%
  • Hatay

OY: 20 1,2%
  • Isparta

• Mersin

OY: 16 1,0%
  • İstanbul

OY: 30 1,8%
  • İzmir

OY: 30 1,8%
  • Kars

OY: 29 1,8%
  • Kastamonu

• Kayseri

OY: 54 3,3%
  • Kırklareli

• Kırşehir

• Kocaeli

• Konya

OY: 82 4,9%
  • Kütahya

• Malatya

• Manisa

• Kahramanmaraş

OY: 24 1,4%
  • Mardin

• Muğla

OY: 6 0,4%
  • Muş

OY: 12 0,7%
  • Nevşehir

• Niğde

• Ordu

OY: 32 1,9%
  • Rize

• Sakarya

• Samsun

OY: 29 1,8%
  • Siirt

• Sinop

• Sivas

OY: 73 4,4%
  • Tekirdağ

• Tokat

• Trabzon

OY: 68 4,1%
  • Tunceli

• Şanlıurfa

OY: 9 0,5%
  • Uşak

• Van

• Yozgat

OY: 36 2,2%
  • Zonguldak

• Aksaray

• Bayburt

• Karaman

• Kırıkkale

• Batman

• Şırnak

OY: 4 0,2%
  • Bartın

• Ardahan

OY: 9 0,5%
  • Iğdır

• Yalova

OY: 1 0,1%
  • Karabük

• Kilis

OY: 4 0,2%
  • Osmaniye

• Düzce

• Muhacirler

OY: 45 2,7%

• Ankete Katılan
    1.657
Ben taa geçen sene amasya diye işaretlemiştim hala geçerli.. eski nişanlım amasyalıydı Böyle Bir aile görmedım.. nasıl övünüyor Böbürleniyorlar anlatamam.. en güzeli en iyisi onlar.. ayrıldığımızda Bi göbek atmadikları kalmıştı.. kimseyi beğenmezler, kendilerine asla toz kondurmazlar.. Ben adanalıyım, genel olarak adanalılar daha iyidir.. şuan antebe gelin gitme ihtimalim var, hiç Bilmem etmem, var mı antebe gelin gidip de dert çeken ?

Ben taa geçen sene amasya diye işaretlemiştim hala geçerli.. eski nişanlım amasyalıydı Böyle Bir aile görmedım.. nasıl övünüyor Böbürleniyorlar anlatamam.. en güzeli en iyisi onlar.. ayrıldığımızda Bi göbek atmadikları kalmıştı.. kimseyi beğenmezler, kendilerine asla toz kondurmazlar.. Ben adanalıyım, genel olarak adanalılar daha iyidir.. şuan antebe gelin gitme ihtimalim var, hiç Bilmem etmem, var mı antebe gelin gidip de dert çeken ?

ben cok mutluyum hatta ailem onaylamamisti hos 15 yil gecti halada onaylamadi ya neyse.bence memleket bahane insan insan olsun.ben bir antep geliniyim ailenin tek yabancisiyim.geneli akaba yada hemehri bu arada 4 eltiyiz ikide görümcem var ve mutluyum ben.ayni binada oturuyoruz hepimiz.ama hic dislanmadim tam tersi annem cok korur beni.bizde de disardan kimse bize laf söyleyemez annem parcalar vallahi.antep iyidir.yürekten sever.

Ben trabzonluyum eski eşimde trabzonluydu. Kendi memleketimden olmasına rağmen böyle bir insan böyle bir aile görmedim ben ahhh ahhh ne çekmiştimm onlardan.

bende iç anadoludan karadenize gelin geldim...
EŞİMDEN ÇOOOKKK MEMNUNUM AMA AİLESİ AKSİ...DÜZ MANTIK BNM DEDİĞİM DOĞRU,EN KÜÇÜK ŞEYDE YIRTICI OLUYORLAR LİSTE UZAYIP GİDER ..............
VE SİLAHA MERAKLI OLMALARI BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR...........GERÇİ ÇOĞU BÖYYLEEE........

bende iç anadoludan karadenize gelin geldim...
EŞİMDEN ÇOOOKKK MEMNUNUM AMA AİLESİ AKSİ...DÜZ MANTIK BNM DEDİĞİM DOĞRU,EN KÜÇÜK ŞEYDE YIRTICI OLUYORLAR LİSTE UZAYIP GİDER ..............
VE SİLAHA MERAKLI OLMALARI BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR...........GERÇİ ÇOĞU BÖYYLEEE........

karadenizliler biraz aksi oluyor.En küçük şeye sinirlenebilirler.
Ben babaannemden biliyorum anneme ve yengeme neler yaptı ohoooo..
Bende trabzonluyum bu arada.
Eşimle ve ailesile çok iyi anlaşıyorum çok şükür:KK6:

karadenizliler biraz aksi oluyor.En küçük şeye sinirlenebilirler.
Ben babaannemden biliyorum anneme ve yengeme neler yaptı ohoooo..
Bende trabzonluyum bu arada.
Eşimle ve ailesile çok iyi anlaşıyorum çok şükür:KK6:

bnmde trabzonlu arkadaşım vardı kardenize evleneceğimi duyunca sen kafayımı yedin dedii....:KK53:
ama şükürler olsun ben fazlasıyla uyumlu olduğum için ben büyük oldum onlar cahil idare edip gidiyoruz....:KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:

bu arada şunuda söyleyim hayatımda tanıdığım en sevimli insanlarda en huysuz insanlarda karadenizden....

Ben kendimde trabzonluyum eşimde trabzonlu.fakat farklı ilçelerden olmak bile birçok farklılık gösterebiliyor.eşime aşığım ama ailesi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.ben kinci olmadığım ve asla ve asla kendimi ezdirmediğim için büyük bir sorun yok.

bu arada şunuda söyleyim hayatımda tanıdığım en sevimli insanlarda en huysuz insanlarda karadenizden....

hani derler hayat şartları sert oldugu için insanlarıda öyledir.
Espiride yaparız hemde gülmekten kırıp geçiririz :86:

ben erzincanlıyım, eşim tokatlı ama muhacirler miş aynı zamanda.
kendilerine gelince herşeyi isterler bize yapmaya gelince o bizde yokki biz bilmeyizki. ki var her laflarında:)
ne varsa kendi insanında var. ele karışmak zor diye boşuna dememişler.
doğuda kadına, geline kıymeti gördük hep ama geldiğimiz ailede hiçbirşey yok.
eşimden memnunum o ayrı ama aile sıfır.

Benim eşimin annesi tüm dallarda birinciliği toplar, koparma da silkeler, kümülatifte bile birinci çıkar ortalamayı yükseltip.. Henüz onun kadarına hiç rastlayamadım forumda.. Oysa bunun için üye olmuştum =)
Yine de tek oy hakkım var, verdim.. =)

ben konyalıyım karamanda yaşıyorum illallah konyalı kavınvalidelerden bütün arkadaşlarım aynı durumda akrabalarım haata annem bile konyanı üstüne yok oğlanlarda tam anneci bende dün konyanın hanımlarına konferans yapılsa diyordumm kendi kendime ayrı evim ama o bile yetmiyo düşünün gerisini bakmayın benimde sinirlerim bozuk yaniii bozdular evlenecek arkadaşlara tavsiyem sorun konyalımı diyeeee :KK37:

ben konyalıyım karamanda yaşıyorum illallah konyalı kavınvalidelerden bütün arkadaşlarım aynı durumda akrabalarım haata annem bile konyanı üstüne yok oğlanlarda tam anneci bende dün konyanın hanımlarına konferans yapılsa diyordumm kendi kendime ayrı evim ama o bile yetmiyo düşünün gerisini bakmayın benimde sinirlerim bozuk yaniii bozdular evlenecek arkadaşlara tavsiyem sorun konyalımı diyeeee :KK37:

Peki bir Konyalı olarak sizce bu anneci erkekler ve kayınvalide sorunsalı neden kaynaklanıyor?:26:

Gerçekten Konya eşrafından çok şikayetci var.:44:

Peki bir Konyalı olarak sizce bu anneci erkekler ve kayınvalide sorunsalı neden kaynaklanıyor?:26:

Gerçekten Konya eşrafından çok şikayetci var.:44:

konuyu birazcık okusaydınız keşke, bu konuda oldukça açıklama yapılmıştı.
özet geçersem, oğullarını dünyada herşeyi hakeden tek varlıkmışcasına ve geri kalan herkesin onların kullanımında olmak üzere varmış gibi yetiştiriyor anneler.
dünya onların oğullarının etrafında dönüyor. adamda öyle bir enaniyet oluşuyor ki, bir şey kendi isteği dışında olduğunda çılgına dönüyor ve çılgına dönmeye hakkı olduğunundan da şüphesi olmuyor.

konyalıdan canı yanmış biri değilim bunu not geçeyim, lakin bizzat konyalıyım. annem çok çekti, yeri geldi annemi savundum, savunduğum için düşmanları oldum torundur kandır demediler beni dahi harcamaya kalktılar. daha ne diyim.

ben eşim ve ailesiyle ilgili hiçbir problem yaşamadım ama şu konyalı olayına katılıyorum.. benimde çok tanıdığım konyalı illahlah dedirtti..onların çoğunda hocaya gitme muska yaptırma olaylarıda varmış kimle konuşsam bana muska yaptırmışlar onu bozdurrduk falan diyorlar yanii Allaha havaleler ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama tanıdıklarımın söylediklerini dile getiriyorum onlar adına oyumu konyadan kullansam olmazmı? :KK1: :KK1:

X