bi teyze taniyordum bursali..sürekli bana akil veriyordu..biraz cadiydi ama severdim o teyzeyi..hahahaaaa:roflol::roflol::roflol:
kocalar annelerine çok düşkün oluyorlar,nedense evlenince birden anneleri kıymete biniyor,ne olursa olsun annelerine toz kondurmuyorlar
kaynanalar da çok bilmiş oluyor:1closedeyes:
bursalılar biraz kendine dönük bir toplum sanırım,biz biliriz,biz iyiyiz tavrı çok baskın
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3hee anladım tamam kaydirigubbakcemile3
bi teyze taniyordum bursali..sürekli bana akil veriyordu..biraz cadiydi ama severdim o teyzeyi..
:hulya:
bence bu anket geçersiz, başlık sahibi konyaya çok yönlendirme yaptı çünkü:roflol:
bende bi komşuma göre oy kullanayım:hulya:
ee benim sevgilimde konyalı
ama çok iyidir
kayınvalidemide annem kadar severim
Ama sevgilin işde kocan olsun annesinin rütbeside kaynanalığa yükselsin ozaman görürsün kuzum...kaydirigubbakcemile3
ceylan abla galiba konyanın 16ıncı oyunu kullandı farkında olmadan. oof of. şikayetçi olanlar diye başlık attım ya.
Ama sevgilin işde kocan olsun annesinin rütbeside kaynanalığa yükselsin ozaman görürsün kuzum...kaydirigubbakcemile3
:kedi::kedi::kedi:yok canım ben oy kullanmadım
ayrıca değişceğinide znnetmiyorum
neyse zaten yıllar önce ordan buraya taşınmışlar
oy kullanmadım şikayetçi olanlar başlığınıda okuyabiliyorum
:kedi::kedi::kedi:
pardon
aynı anda konyanın oyu 16ya yükselince birisi gene okumadan oy verdi sandım.
Ben konyaya yank-lış oy verdim, eşim konyalı ve çok seviyorum, kayınvalidemlerde allah var iyi insanlardır. Bence bu anketin başını karadeniz bölgesi çekmeliydi.
¤ decemBer ¤;12908367 .!.:değişik hikaye mi? onları da yazsana bacım böyle merakta bırakma bizi
eyvahedigeldismile
evet kendi oylamami yapiyorum konya,sakarya,kutahya hepsi ayni al birini vur otekine..