- 7 Nisan 2010
- 248
- 0
ya rize, istisnaları katmıyorum,büyük konuşmiim ama kızımı bi rizeliye vermem allah yazmasın,ben bu kadar cimri insanlar görmedim,çok sevdiğim rizeli arkadaşlarımda var ama eşimin ailesi offf offf...bence rizeden kız al kız verme..
Yok yok ben en iyisi bilhassa değişik hikayeleriyle ünlü Osmaniye'yi kullanacaktım da Osmaniye Adana'nın parçası sayılır bir yerde.
Adana işaretleyeceğim...
a.s
canim bende afyobnlusum fakjat bu dediklerin genelde her memlekette var mesela trabzonular hep ban hep ban iclerinde oldgum cin ben varim derim derler baskasini gozkeri gormez hele disaridan alirlarsa gelini dislarlar malesefff kizlarinin cocuklarini oglanlarinin cocuklarindan ustun tutarlar ...... vs bu dediklerinin afyonlularin hepsi degil desen iyi olur istisnalar var yaniiiilmaz:
nevsehir neden arkada yaa ufffff
canim bende afyobnlusum fakjat bu dediklerin genelde her memlekette var mesela trabzonular hep ban hep ban iclerinde oldgum cin ben varim derim derler baskasini gozkeri gormez hele disaridan alirlarsa gelini dislarlar malesefff kizlarinin cocuklarini oglanlarinin cocuklarindan ustun tutarlar ...... vs bu dediklerinin afyonlularin hepsi degil desen iyi olur istisnalar var yaniiiilmaz:
Konyalilar disardan kiz almaz diyorlar dogrumu??? eyvahedigeldismile
evet malatya da çok meşhur o konuda, ben ilk beşe girer diye düşündüydüm ama baya geride kalmış şaşırdım. erzurum demişken, doğulular daha değer veriyo sanki eşlerine, ama pek de içaçıcı değil diyosunuz hmm..
bir de ordulular.. uzak durun derim baska bisi deme :)
QUOTE]
ayy bende orduluyum bizim erkeklerimiz içerler içkiye ve rahatına düşkünlerdir..
çoğu ayyaşdır, asabidirlaelaelaelaelae ve hovardadır..
Durumları iyidir ama parayı yerler tutmazlar..
Kadınlarına karılarına pek karışmazlar baskı vs karıları sadece çekerler bunlardan söylimde biline yanii..
Erkeklerimiz fenadır vallaaa
benim eşim de bursalı...ve çok şikayetçiyim(bursalılar genelde aynı oluyorlar bu konuda
hangi konuda??:uhm:
kaydirigubbakcemile3
keske bu anketi ilk evliligimi yapmadan okusaydim:sinifsinif::gitme:
vay be konya 1. sirada:mymeka:alsanaalsanasmile
ablam senin canın çok yanmış ya kıyamam :1no2:
kaydirigubbakcemile3
keske bu anketi ilk evliligimi yapmadan okusaydim:sinifsinif::gitme:
vay be konya 1. sirada:mymeka:alsanaalsanasmile
hangi konuda??:uhm: