o kadınlara sahip çıkmayan aileleri aynı şekilde .. ohoo valla hangi birini sayalım bilmemki.
tabi o da var ama bu olumsuzluklara ragmen herseye eksiden baslayip cocugunu tek basina buyutup,okutan anneler de var.bi arkadasimin annesi ornektir buna.
evet bazi kadinlar caresiz hissediyor kendini cikis yolu bulamiyor bazisinin da esinin zengin olmasi isine gelip rahatini bozmuyor..
bir de hangi illedekiler iyidir diye anket mi yapsak acabaa:))
konyanın neresindensiniz siz?
siz konyalı değilsiniz ki bacım kızma da :) akşehirliler zaten kendilerini konyalıdan saymaz ki :)baba taraf aksehir
anne taraf eregli bilmiyorumkismile
konyanın neresindensiniz siz?
cnm valla topiğin harika..bizlere yol gösterici bekarlara..tam benlik..konya demişken..1 sene bi firmada çalıştım..patronum konyalıydı babasından az da çekmedim yani..adam her işime karışırdı...acayip pintiler ayrıca, bana öleleri denk geldi ne kadar doğru bilemem.meşhur bi sözleri de var hatta..karamının koyunu sonra çıkar oyunu gerçi..karaman il oldu sanırım konyadan ayrıldı ama...
canın sağolsun :)))evet ereglilerde kendilerini konyalidan saymaz
ama ben inatla konyaliym aklinialirimsmile
Hicte ilginc degil aslinda bacim.ege için aynı şeyleri düşünüyoruz ama ege de bayağı oy aldı.. bilhassa manisa çok ilginç.. 6. sırada.
Hicte ilginc degil aslinda bacim.
Yinede merak edersen bir ara konusalim seninle su Manisa'lilari
Babaannemden falan bahsedeyim mesela ne dersin sempatiksalakcinni
aslında tekrar bir kaç kişi için daha bu seçeneği kullanacaktım ama,sanırım tekrar oylayamıyoruz.
canim bende afyobnlusum fakjat bu dediklerin genelde her memlekette var mesela trabzonular hep ban hep ban iclerinde oldgum cin ben varim derim derler baskasini gozkeri gormez hele disaridan alirlarsa gelini dislarlar malesefff kizlarinin cocuklarini oglanlarinin cocuklarindan ustun tutarlar ...... vs bu dediklerinin afyonlularin hepsi degil desen iyi olur istisnalar var yaniiiibenim bir halamın eşi de afyonlu,allahım insan bu kadar mı kendini geliştirmez.çok donuk soğuk,kabalar.hep bana hep bana.erken evlendiği için onlardan çok çekmiş,gerçi eşi okuduğu için biraz yontulmuş.ancak,kayınvalidesigil tarafı berbat.komşularımızdan da var afyonlularla evli olan hiç iyi diyeni duymadım.bir de dini inançları çok zayıf.ezana,cuma,bayram namazına falan pek saygıları yoktur.
merhametli değildirler.bir de kızlarını ve kocalarını kollarlar hep.