Gittik doktora ama ameliyatlik bir durum görünmüyor yalnız tekrar test verip ultrason a girmeli dedi ona göre tekrardan bakmalıyız dedi . Özele gitmeyi düşünüyoruz aşırı kafamız karıştı bir de gittiğimiz devlet hastanesi diğer devlet hastanesine gönderdi bizi orası da bakmıyormus . Bu şekilde ugrasacagimiza özele gidelim dedik. Kimyasal gebelik yaşamıştım bunlarla bir ilgisi olabilir diye düşünüyorum. Genetik de olabilir bilmiyorum. İyi bir doktor bulup gorunmeli
Gittik doktora ama ameliyatlik bir durum görünmüyor yalnız tekrar test verip ultrason a girmeli dedi ona göre tekrardan bakmalıyız dedi . Özele gitmeyi düşünüyoruz aşırı kafamız karıştı bir de gittiğimiz devlet hastanesi diğer devlet hastanesine gönderdi bizi orası da bakmıyormus . Bu şekilde ugrasacagimiza özele gidelim dedik. Kimyasal gebelik yaşamıştım bunlarla bir ilgisi olabilir diye düşünüyorum. Genetik de olabilir bilmiyorum. İyi bir doktor bulup gorunmeliyiz
Bizde bebek dusunuyoruz canim esim direk ozele gitti ve orda gittigi doktor ameliyat dedi ama acele ettirmedi degerlerin cok kotu degil normal dedibi ilac yazmis gondermis bizde umursamadik ilacida almadik daha sonra farkli bi ozel hastane ben gittim muayeneye doktor esimin sonuclarina bakti ve burdaki urologatekrar gozukmemizi istedi derken doktor alel acele ameliyat onerdi bize gebe kalmak istedigim icin arayi cok acmadi 1 hafta icinde ameliyat oldu esim devlet hastaneleri cok onemsemiyor durumu direk ozele gidin biz ameliyttida ozele yaptirdik iyikide oraya olmus dgerlerimiz kisa surede duzeldi tabi sperm testni devlete yaptirabilirsiniz ozelde ucret odemektense biz o sekilde yaptik bu kez sonucta ayni gün cikiyor erken gidince