- 21 Şubat 2017
- 299
- 168
- 103
- 31
- Konu Sahibi DURU_SU_3333
-
İnanın ben de anlamıyorum. Bi şekilde hakkımız yeniyor ama gerçekten bilmiyorum. Eşimin yalan söyleme imkanı da yok görüyorum çünkü. Lise mezunu değildir ondan düşük alıyordur diye düşünüyorum hep. Bakalım mezun olmasına az kaldı belki o zaman maaşı dediğiniz gibi olur.Yanlız nasıl 5 küsür alıyor onu anlamadım öyle birşey imkansız . Çünkü batı bile o miktar oldu zaten
Bankada nasıl güvenlik görevlisi olabiliyor, sınavı mı alıyorlar.. Biz de öyle bi şey istiyoruz da nasıl başvuru yapılıyor..Benim eşim öyle canım, pişman değil doğudaymış hep ırakta falan şimdi en azından kafam rahat mutluyum diyo ama tabiki o maddi imkanların yarısına tabiyiz. Maddiyata önem vermiyosanız çokta pişman oluncak bi yanı yok. Bankada güvenlik görevlisi benim eşim şuan çok şükür geçiniyoruz kafamız rahat
Peki oldugu sehirde merkezde vs kalsanız en azından haftasonlarıda olsa gelemez miBen çalışmıyorum şu an. O istese veya daha doğrusu imkan olsa dünyanın bir ucuna bile giderim. Ama benim onun yanına gitme imkanım yok. Ancak onu ordan batıya gönderirlerse olur. O da personel yetersizliiinden dolayı izin vermiyorlar.
Neden öyle peki bilginiz var mı? Mayısta yine tayin hakları var yani biz tekrardan batı istesek yazamaz mıyızBatıdaki tüm komando birliklerine alım kapandı tayin yazılmıyor neredeyse. Açık olan2 tane mi ne oralarda kaydırma birlik
Zor durum ya ne bileyim büyük konusmayayım ama görmeden etmeden sürekli korkuyla yasamak Allah yardımcısı olsunKonu sahibi çalışmıyor galiba . Ama eşi doğuda eş götürelemeyecek bir yerdeymiş
Lise mezunu olmayan adam nasıl uzman çavuş olmuş orayı anlamadım . Eşim 2014 te göreve başladı o zaman en az lise mezunu mecburiyeti vardı ki eşim Üniversitesi mezunu. Sen bordroyu mu görüyorsun ?İnanın ben de anlamıyorum. Bi şekilde hakkımız yeniyor ama gerçekten bilmiyorum. Eşimin yalan söyleme imkanı da yok görüyorum çünkü. Lise mezunu değildir ondan düşük alıyordur diye düşünüyorum hep. Bakalım mezun olmasına az kaldı belki o zaman maaşı dediğiniz gibi olur.
açılan listeye göre yazarsınız . Şimdi durumunuzu bilmiyorum eşiniz komando mu ne meselaNeden öyle peki bilginiz var mı? Mayısta yine tayin hakları var yani biz tekrardan batı istesek yazamaz mıyız
Evet çok zor psikolojik bir savaş veriliyorZor durum ya ne bileyim büyük konusmayayım ama görmeden etmeden sürekli korkuyla yasamak Allah yardımcısı olsun
Evet. Bunca insan 7 bin alırken neden bizimki öyle acaba. Bi araştıracam bu konuyu. 7 bin alsaydık zaten şimdiye evimizi bile alırdık.Yanlız sizin maaşta bir sorun var o kesin
Sen bordroyu özelden bana at eşim mutemet baksın bi bakalımEvet. Bunca insan 7 bin alırken neden bizimki öyle acaba. Bi araştıracam bu konuyu. 7 bin alsaydık zaten şimdiye evimizi bile alırdık.
Jandarma özel harekataçılan listeye göre yazarsınız . Şimdi durumunuzu bilmiyorum eşiniz komando mu ne mesela
Güvenlik kartı varsa cv yollayarak başvuru yapsa yeterli oluyo istersen özelden yazabilirimBankada nasıl güvenlik görevlisi olabiliyor, sınavı mı alıyorlar.. Biz de öyle bi şey istiyoruz da nasıl başvuru yapılıyor..
Şaka yapıyorsun şuan ciddi misin yaJandarma özel harekat
Kaçıncı yılı eşinin? 7 yıldan sonra memurluk hakkı kazanıyo az bi süre varsa sabredebilir belkiJandarma özel harekat
Ben de söyledim aynısını. Haftada bir görsem yine razıyım. Ama öyle de olmuyormuş. Zaten yıllarca bunun için çabaladı beni yanına almaya çalıştı ordan çıkmaya çalıştı ama bir türlü çıkamadı.Peki oldugu sehirde merkezde vs kalsanız en azından haftasonlarıda olsa gelemez mi
Olayı anlamak icin soruyorum
Gerçekten mi ? Sınavsız memur olarak alıyorlar mı yani? Eşimin 4. SenesiKaçıncı yılı eşinin? 7 yıldan sonra memurluk hakkı kazanıyo az bi süre varsa sabredebilir belki
Evet 7 yıldan sonra geçiş hakkı var az kalmış aslında sabredebilirsenizGerçekten mi ? Sınavsız memur olarak alıyorlar mı yani? Eşimin 4. Senesi
Şu an ben de şüphelendim canım. Eşimle konuştuktan sonra sana özelden yazacan. Senin eşinde mi asker di?Şaka yapıyorsun şuan ciddi misin yajandarma kara kuvvetlerinden fazla alıyor bir kere . Saçmalık var kesin senin bilmediğin birşey de olabilir
Çıkarttık canım bugün yarın alacak.. Çok sevinirim özelden yazarsan.. Teşekkürler..Güvenlik kartı varsa cv yollayarak başvuru yapsa yeterli oluyo istersen özelden yazabilirim
Bu yazdığınız bana çok iyi geldi şu an gerçekten böyle bir hak varsa çok mutlu olurum. Eşim müsait olunca konuşacam bu konuyuEvet 7 yıldan sonra geçiş hakkı var az kalmış aslında sabredebilirseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?