Eşi uzman çavuş olup istifa eden var mı?

Yanlız nasıl 5 küsür alıyor onu anlamadım öyle birşey imkansız . Çünkü batı bile o miktar oldu zaten
İnanın ben de anlamıyorum. Bi şekilde hakkımız yeniyor ama gerçekten bilmiyorum. Eşimin yalan söyleme imkanı da yok görüyorum çünkü. Lise mezunu değildir ondan düşük alıyordur diye düşünüyorum hep. Bakalım mezun olmasına az kaldı belki o zaman maaşı dediğiniz gibi olur.

Bankada nasıl güvenlik görevlisi olabiliyor, sınavı mı alıyorlar.. Biz de öyle bi şey istiyoruz da nasıl başvuru yapılıyor..

Peki oldugu sehirde merkezde vs kalsanız en azından haftasonlarıda olsa gelemez mi
Olayı anlamak icin soruyorum

Lise mezunu olmayan adam nasıl uzman çavuş olmuş orayı anlamadım . Eşim 2014 te göreve başladı o zaman en az lise mezunu mecburiyeti vardı ki eşim Üniversitesi mezunu. Sen bordroyu mu görüyorsun ?

Peki oldugu sehirde merkezde vs kalsanız en azından haftasonlarıda olsa gelemez mi
Olayı anlamak icin soruyorum
Ben de söyledim aynısını. Haftada bir görsem yine razıyım. Ama öyle de olmuyormuş. Zaten yıllarca bunun için çabaladı beni yanına almaya çalıştı ordan çıkmaya çalıştı ama bir türlü çıkamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…