- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
- Konu Sahibi DURU_SU_3333
-
Evet maaş mutemeti eşim personel maaşlarını yapıyor . Sen bordroyu bana yolla akşam bakarız biz .Şu an ben de şüphelendim canım. Eşimle konuştuktan sonra sana özelden yazacan. Senin eşinde mi asker di?
Benim eşim bomba imha uzmanıydı arkadaşları falan yanında şehit olunca kaldıramadı o yüzden 5inci yılında istifa etti. Memurluk konusunu baya araştırdık biz 7 yıl olsaymış geçebiliyomuş ama 5 olduğu için geçemedi işte. Bi araştırın sizde bakalımBu yazdığınız bana çok iyi geldi şu an gerçekten böyle bir hak varsa çok mutlu olurum. Eşim müsait olunca konuşacam bu konuyu
Canım o iş öyle kolay olmuyor araya adam filan lazım . Yoksa tüm uzman çavuşlar 7 yıl çalışır memurluğa geçerdi sende biliyorsunBu yazdığınız bana çok iyi geldi şu an gerçekten böyle bir hak varsa çok mutlu olurum. Eşim müsait olunca konuşacam bu konuyu
Çok iyi olur. Eşimle görüşüp yollarım inşallah.Evet maaş mutemeti eşim personel maaşlarını yapıyor . Sen bordroyu bana yolla akşam bakarız biz .
Tamam araştırmak şart zaten. Bi bakalımBenim eşim bomba imha uzmanıydı arkadaşları falan yanında şehit olunca kaldıramadı o yüzden 5inci yılında istifa etti. Memurluk konusunu baya araştırdık biz 7 yıl olsaymış geçebiliyomuş ama 5 olduğu için geçemedi işte. Bi araştırın sizde bakalım
Orası da doğru yaCanım o iş öyle kolay olmuyor araya adam filan lazım . Yoksa tüm uzman çavuşlar 7 yıl çalışır memurluğa geçerdi sende biliyorsun
Tamam bekliyorum eşim bakar . Ama yukarıda birşey yazmışsın onu gördüm . Operasyon tazminat alamıyoruz filan o ne demek ? Öyle bir tazminat yokki zaten doğuda olduğunuz için bir tazminat var oda her ay düzenli şekilde yatar . Seni üzmek istemiyorum ama eşinin borcu olup oraya kesinti oluyor olabilirÇok iyi olur. Eşimle görüşüp yollarım inşallah.
Evet maaş mutemeti eşim personel maaşlarını yapıyor . Sen bordroyu bana yolla akşam bakarız biz .
Valla ama bak bi saçmalık var yavrum böyle olmaz . Ben bu işin uzmanı oldum ya eşim sürekli evde milletin maaşını konuşuyor ya ezber yaptım yeminle
Haklısın aslında o aklıma gelmedi. Ben tekrar konuşacam akşam. Eğer bordrosunu göndermek istemezse dediğin gibi bişey olabilir. Çünkü bu kadar insan 7 bin alırken neden biz 5 alıyoruz. Gerçekten kafama takıldı.Tamam bekliyorum eşim bakar . Ama yukarıda birşey yazmışsın onu gördüm . Operasyon tazminat alamıyoruz filan o ne demek ? Öyle bir tazminat yokki zaten doğuda olduğunuz için bir tazminat var oda her ay düzenli şekilde yatar . Seni üzmek istemiyorum ama eşinin borcu olup oraya kesinti oluyor olabilir
Sakince sor üzerine gitme bari . Sizde 7 alırsınız demiyorum ama mesela geçen ay yatan para neydiHaklısın aslında o aklıma gelmedi. Ben tekrar konuşacam akşam. Eğer bordrosunu göndermek istemezse dediğin gibi bişey olabilir. Çünkü bu kadar insan 7 bin alırken neden biz 5 alıyoruz. Gerçekten kafama takıldı.
Ben de söyledim aynısını. Haftada bir görsem yine razıyım. Ama öyle de olmuyormuş. Zaten yıllarca bunun için çabaladı beni yanına almaya çalıştı ordan çıkmaya çalıştı ama bir türlü çıkamadı.
Jandarma özel harekat
Benimde aklıma bu geldi aslında ya orta okul mezunu olamıyor bence o yüzdenEsiniz sozlesmeli er olmasin ...
Benimde aklıma bu geldi aslında ya orta okul mezunu olamıyor bence o yüzden
Ya devlet personel azlığından orta okula mı düştü acabaKesinlikle, lise mezunu degil dedi, arkadasimiz.
Muhtemelen sözlesmeli er yada erbaş. Uzman cavus ( Rütbeli ) degil.
Ya devlet personel azlığından orta okula mı düştü acaba
Akşama eşime sorayım bi bakalım öyle birşey var mıHic sanmiyorum :) ama internete bir yazip bakin isterseniz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?