- Konu Sahibi nisandakar
-
bir kavgamızda eltim ayırmaya kalktı..onuda dövdü..daha ne denirki..canım biz toplum olarak erkeğin değilde kadının üstüne gitmesini seçeriz.
halbu ki bu karakterdeki erkeklere tepki göstersek, dayak seslerini duyduğumuz da -bana dokunmayan yılan bin yaşasın-aman karışmayayım karı koca kavgası demesek polisi arayıp kapılarına diksek az da olsa bir işe yararız ama işte yapmıyoruz.
Ben yapıyorum. çok şiddetli bir kavga sesi duyayım hemen polisi ararım ne olur ne olmaz diye ya da kapılarına eşimi gönderirim, ama bir ev sahibimiz var ki sormayın. kavga sesi gelen evlerin kapısına hemen koşar adamı dışarı çıkartır biraz sarsar kaydirigubbakcemile
o evden bir daha kavga sesi gelmez
bir kavgamızda eltim ayırmaya kalktı..onuda dövdü..daha ne denirki..
kesinlikle katılıyorum..imkanlar zorluyor bazen insanı..çocuk olunca helede..birde sanırım kimse dayak yiyip üstünede kocamı seviyorum demez diyemez.söylenecek çok şey var ama anlatsam sayfalar tutar inanki.yıllardır içimden konuşuyorum.hesaplaşıyorum kendimle hayatla.ama kuru laflar bir işe yaramıyor işte..elinden tutan yoksa sahip çıkanın yoksa hayat daha kötü yerlerede sürükleyebilir insanı.ben kendim için korkmuyorum bi şekilde çalışır bakarım kendime ama kızım?ben ayrılıyorum ama bardak taştığı için.bundan sonraki hayatıma dair bir fikrim yok düşünmekte istemiyorum vazgeçerim diye.burda arkadaşlar diyorya nasıl katlanıyosun..bundan benim kişiliğim problemliymiş gibi bahsedenlerde oldu mesela ama diyorum ya lafla peynir gemisi yürümüyor.ne deneceğini yazardım ama sizlere ayıp olur. ama söyledim kendi kendime.
Ama şunuda söylüyorum. karaktersiz erkeklerle evli olan kadınların elinde imkanları olsa bu insanların yanında hakikaten 5 dk durmayacakları bir gerçek.
ya da bu karaktersiz kişiliksiz erkekler kendilerini evlenecekleri insana daha önceden gösterseler eminin karşılarında evlenecek kız bulamazlar.
Kaç tane genç kız, evlenince kendisini dövecek ya da aldatacak bir erkekler evlenmek ister ki bilseler evlenmezler.
kesinlikle katılıyorum..imkanlar zorluyor bazen insanı..çocuk olunca helede..birde sanırım kimse dayak yiyip üstünede kocamı seviyorum demez diyemez.söylenecek çok şey var ama anlatsam sayfalar tutar inanki.yıllardır içimden konuşuyorum.hesaplaşıyorum kendimle hayatla.ama kuru laflar bir işe yaramıyor işte..elinden tutan yoksa sahip çıkanın yoksa hayat daha kötü yerlerede sürükleyebilir insanı.ben kendim için korkmuyorum bi şekilde çalışır bakarım kendime ama kızım?ben ayrılıyorum ama bardak taştığı için.bundan sonraki hayatıma dair bir fikrim yok düşünmekte istemiyorum vazgeçerim diye.burda arkadaşlar diyorya nasıl katlanıyosun..bundan benim kişiliğim problemliymiş gibi bahsedenlerde oldu mesela ama diyorum ya lafla peynir gemisi yürümüyor.
Bu arada bildiğim kadarı ile bazı kreşler senin durumundaki annelerin çocukları için kontenjanları var. işe giderken bırakabiliyorsun.kesinlikle katılıyorum..imkanlar zorluyor bazen insanı..çocuk olunca helede..birde sanırım kimse dayak yiyip üstünede kocamı seviyorum demez diyemez.söylenecek çok şey var ama anlatsam sayfalar tutar inanki.yıllardır içimden konuşuyorum.hesaplaşıyorum kendimle hayatla.ama kuru laflar bir işe yaramıyor işte..elinden tutan yoksa sahip çıkanın yoksa hayat daha kötü yerlerede sürükleyebilir insanı.ben kendim için korkmuyorum bi şekilde çalışır bakarım kendime ama kızım?ben ayrılıyorum ama bardak taştığı için.bundan sonraki hayatıma dair bir fikrim yok düşünmekte istemiyorum vazgeçerim diye.burda arkadaşlar diyorya nasıl katlanıyosun..bundan benim kişiliğim problemliymiş gibi bahsedenlerde oldu mesela ama diyorum ya lafla peynir gemisi yürümüyor.
Dayak yeyip durmayı çekiyorsun da aldatılmayı mı çekemiyorsun?Büyük konuşmayım da dayak yemeyi çeken aldatılmayı da çeker. Ayrıca sana dayak atan adamın nesini kıskanasın ki? İnsan değerli bir şeyin kendinde kalmasını ister. Kendisine zarar verip duran birinin kendisinde kalmasını başkasına gitmemesini hangi mantıkla ister ki insan?
Basligi okuyunca aklima gelen su tip oldu, sizce arkadaslar??boshayallersmile
kesinlikle katılıyorum..imkanlar zorluyor bazen insanı..çocuk olunca helede..birde sanırım kimse dayak yiyip üstünede kocamı seviyorum demez diyemez.söylenecek çok şey var ama anlatsam sayfalar tutar inanki.yıllardır içimden konuşuyorum.hesaplaşıyorum kendimle hayatla.ama kuru laflar bir işe yaramıyor işte..elinden tutan yoksa sahip çıkanın yoksa hayat daha kötü yerlerede sürükleyebilir insanı.ben kendim için korkmuyorum bi şekilde çalışır bakarım kendime ama kızım?ben ayrılıyorum ama bardak taştığı için.bundan sonraki hayatıma dair bir fikrim yok düşünmekte istemiyorum vazgeçerim diye.burda arkadaşlar diyorya nasıl katlanıyosun..bundan benim kişiliğim problemliymiş gibi bahsedenlerde oldu mesela ama diyorum ya lafla peynir gemisi yürümüyor.
şu anda kadınların bir çoğu şiddet görüyor sokakta kaç tane erkek görebilrsin bu tipte acaba artık şiddet uygulayanların profili değişti canım
bende dayak yedım eski erkek arkadaşım tarafından hemde neden ne bırlıkte sinemaya gıtmek istemem onun arkadaşlarıyla görüşmek yerıne bır çift olarak sinemaya gıtmek ıstemem bır boğazıma saldırdı,fenerbahçe stadı önünde taksiciler elinden zor aldılar hemde bu ınsan 5 senelık erkek arkadaşımdı ve karıncayı incitemez dedıgım ınsandı.erkekler karakterlerinide saklayabiliyorlar ya evli olsaydım ne olurdu aılem bana bır kere elini bile kaldırmamışken elin oğlu vurabılıyor,çünkü o kocamız bıle olsa sonucta el ve eger bırde ekonomık anlamda kendısıne bağımlıysak vay halimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?