Bazi arkadaslar olayi ortak nokta eksikligine baglamis yahut duvara konustugu hissine kapildigindan bahsetmis..
Ne uzulun , ne bunalin .. bu aslinda sorun bile denemicek bir yanlis anlasilma hadisesi ..
Kadinlar konusarak, stres atip ,rahatlar, eglenir, iletisimi ve duygusal baglari gelistirir..... Buna ek olarak gun boyu esini bekleyen, ona tum enerjisini saklayan kadinlar var ,diger yandan gun boyu disarda yorulan evi siginak, dinlenme tesisi, sorumlukladan bir kac saatligine de olsa kurtulabilecegi bir yer olarak goren erkekler var..
ama iste insan bir kez alinmaya gorsun, yanlis anlamlar cikartabiliyor bu durumdan..
Bizim esimle olan iliskimiz ise bu hikayeden biraz farkli, sakinligi ve huzuru severim ben, cok konusmak her zaman beni yorar yada yanimda surekli konusan birinin olmasida benim yorulma ve ortamdan uzaklasma istegimi artirabilir ..
Evde esim sohbet, muhabbet konusalim,aileden kim napmis?ne demis? en son kim evlenmis? kimin cocugu .okulda napmis, ben gun boyu napmisim sabaha kadar anlatsam dinler, yorum yapar, anlatir ,anlatir, anlatir....
Bense , gun icinde enteresan birsey olmussa anlatir, onun naptigini ogrenir ve konusmayi azaltirim,duygularimi konusmaktan cok hareketlerle gosterme yoluna giderim, esimse bu durumdan sikayetci, surekli benimle ilgilen,bana bak , bana anlat bisiler, diyip duruyor..
halbuki benim konusma istegimin azligi ,tamamen kisisel bir ozellik, bu onunla ilgilenmedigim, sevmedigim,ortak noktalarimizin azligindan da kaynaklanmiyor ama gelde anlat anlatabilirsen
browni arkadasim insallah sizde esinizi uzmezsiniz bu sebepten, ben sanirim onu anliyorum