• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi sevgilisi doktor/tıp öğrencisi olanlar yardım!

gokyuzu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2018
328
555
53
az önce bi başlık gördüm doktorların sadakatsizliği ile ilgili baya yorum almış hepsini de okudum
ve geneli bu durumu onaylamış aldatma durumlarının daha fazla olduğundan etrafında çok ilgi olduğundan vs bahsedilmiş

sizlere sorum keşke başka bi mesleği olsaydı diyor musunuz ya da iş arkadaşlarından nöbetlerdeki fazla samimiyetten statüsü nedeniyle ilgiye maruz kalmasından vs rahatsız mısınız?

gerçekten insanı üzen bi durum bu neden doktor olsun evli olması bile önemli değil diyen kadınlar var ki?

siz neler diyorsunuz bu konuda merak ediyorum..

Bana kalırsa doktor-doktor ilişkisi olmadıkça uzun soluklu olmuyor.
Eğitim, gelir, sektör ve anlayış olarak denklik önemli.
Üstüne doktorların işinin stresi, yoğunluğu, baskısı, ayrı bir dili olmaları, mesleki olarak bazı şeylerin siradanlasmasi vs de olunca, daha fazla denklik arıyor insan.

benimde eşim diş hekimi aileden zengin otelleri tonla mal varlıkları var bende öğretmenim çalışmıyorum. Ama hep sevgiyle bakıyoruz birbirimize en yakın arkadasım dostum dert ortagım önemli olan karakter

Bana kalırsa doktor-doktor ilişkisi olmadıkça uzun soluklu olmuyor.
Eğitim, gelir, sektör ve anlayış olarak denklik önemli.
Üstüne doktorların işinin stresi, yoğunluğu, baskısı, ayrı bir dili olmaları, mesleki olarak bazı şeylerin siradanlasmasi vs de olunca, daha fazla denklik arıyor insan.

ama bu dediğinize de doktor olan kişiler pek sıcak bakmadıklarını söylüyorlar sebebi ise çatışmalar ego savaşları ve birbirine vakit ayıramamakmış..

benimde eşim diş hekimi aileden zengin otelleri tonla mal varlıkları var bende öğretmenim çalışmıyorum. Ama hep sevgiyle bakıyoruz birbirimize en yakın arkadasım dostum dert ortagım önemli olan karakter
maşallah rabbim hiç birimizin huzurunu bozmasın bozdurmasın hiç bi zaman

ben öğrenciyim henüz yakın planlarımda evlilik vs yok ama bu konu kafamı cidden karıştırdı
bir de hastanelerdeki o samimi ortamdan kadınların doktor olsun taştan olsun muhabbetlerinden bahsedilince cidden kötü hissettim.

Bir akrabamiz doktor esi de ev hanimi yillardir cok guzel bir evlilikleri var ikisi de cok iyi yumusak huylu insanlar. Demem o ki meslekle degil karakter, kisilikle alakali bir durum.
maşallah ne kadar yıllık evliler peki ve sizce erkek tarafı yakışıklı ve atılgan biri mi?

maşallah rabbim hiç birimizin huzurunu bozmasın bozdurmasın hiç bi zaman

ben öğrenciyim henüz yakın planlarımda evlilik vs yok ama bu konu kafamı cidden karıştırdı
bir de hastanelerdeki o samimi ortamdan kadınların doktor olsun taştan olsun muhabbetlerinden bahsedilince cidden kötü hissettim.
Dilerim gönlünce biri çıkar. Meslek bir yere kadar Bazı kadınlar doktorların egosunu artırıyor. Kocam doktor olsun hava yapayım peşindeler. Param lüks hayatım olsun diyorlar. Çok yanlış. Kalbi güzel olsun seni anlasın seni senden çok sevsin senin derdini kendi derdi bilsin. Gerisi geçici eşim doktor ama lüks hayatım yok lüks harcamalarım yok. Sosyal medyada eşimle ilgili fotografım yok Ama çok mutluyuz 🧿

Dilerim gönlünce biri çıkar. Meslek bir yere kadar Bazı kadınlar doktorların egosunu artırıyor. Kocam doktor olsun hava yapayım peşindeler. Param lüks hayatım olsun diyorlar. Çok yanlış. Kalbi güzel olsun seni anlasın seni senden çok sevsin senin derdini kendi derdi bilsin. Gerisi geçici eşim doktor ama lüks hayatım yok lüks harcamalarım yok. Sosyal medyada eşimle ilgili fotografım yok Ama çok mutluyuz 🧿

erkek arkadaşım tıp okuyor ne bileyim hiç bi zaman da doktor takıntısı olan biri olmadım ama kader işte

içimi biraz ferahlattınız ben de diş hekimi olacağım gibi bakalım ne olur ne biter

erkek arkadaşım tıp okuyor ne bileyim hiç bi zaman da doktor takıntısı olan biri olmadım ama kader işte

içimi biraz ferahlattınız ben de diş hekimi olacağım gibi bakalım ne olur ne biter
Kısmet hayırlısı olur inşallah

Benim eşim de doktor acil tıp nöbetleri çok yoğun benden çok gördüğü iş arkadaşları var. Nasıl bir ortamları var bilmiyorum bile. Yüzük takamıyor işten dolayı rahatsız ediyormuş çıkarıyorum unutuyorum dedi sorun etmedim. Bazen işteki dedikoduları anlatıyorlarmış çalışanlar (gözü dışarda olanları) vs. ona da garip geliyor hatta bazen bazı çalışanlar için der acilde çalışıyoruz sabahtan akşama acil vakalara ve yakınlarına bakıyoruz düğün makyajı yapıp işe gelmek için nasıl bir kafa yaşıyorlar merak ediyorum diye dalga geçer🤣🤭 Söylediğiniz durum tamamen karakterle alakalı yani zaten gözü dışarda olan dr vs ne olursa olsun o kaderi size yaşatır.

Dr sevgililerim oldu.. açıkçası çapkın ve kendini beğenmiş oluyorlar... zaten ortamlarda falan böyle kadınlar adamın doktor olduğunu duyunca hemen yelkenleri suya indiriyorlardı yani... ben bunu çok hissettim ...yani adam çirkin bile olsa doktor olması onun cazip bir erkek olması için yeterli bir şey çoğu kadın için maalesef ... Şimdi eğri oturup doğru konuşalım bizim kızlarımız asker, doktor, polis sever yani... bunlara bayılır hele bir de adamın yüzü gözü düzgünse fena ... eskiden ben de doktor takıntısı vardı onu aştım ama böyle son birkaç senedir de asker takıntım var maalesef..😂😂

Benim koca da doktor. Valla bazen keşke başka meslekte veya branşta olsun istedigim oluyor yoğunluğu sebebiyle. Karşı cinsle ilişkiler konusunda da şunu diyebilirim ki erkek doktorlara sarkan varsa çoğunlukla bu durumda konuya müdahil doktorun biraz buna müsait eden bir tarzi olduğunu düşünüyorum. Tastan olsun doktor olsun diyen bazı insanlara karşı sınırlarını koyan birine kimsenin sarkabilecegini sanmam.

Eski sevgilim doktordu ve evet kaç defa boynuzlandım bilmiyorum boyu posu devrilsin hatırlayınca yine sinirlendim şimdi :KK70:
Eşim polis. Polislere de çok sadakatsiz derler ama tanıdığım en sadık insandır kendisi.
Meslek değil bence kişilik meselesi kuzucuk.
Tıyneti bozuk adam cami hocası bile olsa kar etmez.

Benim eşim de doktor acil tıp nöbetleri çok yoğun benden çok gördüğü iş arkadaşları var. Nasıl bir ortamları var bilmiyorum bile. Yüzük takamıyor işten dolayı rahatsız ediyormuş çıkarıyorum unutuyorum dedi sorun etmedim. Bazen işteki dedikoduları anlatıyorlarmış çalışanlar (gözü dışarda olanları) vs. ona da garip geliyor hatta bazen bazı çalışanlar için der acilde çalışıyoruz sabahtan akşama acil vakalara ve yakınlarına bakıyoruz düğün makyajı yapıp işe gelmek için nasıl bir kafa yaşıyorlar merak ediyorum diye dalga geçer🤣🤭 Söylediğiniz durum tamamen karakterle alakalı yani zaten gözü dışarda olan dr vs ne olursa olsun o kaderi size yaşatır.

amin inşallah hiç birimiz yaşamayalım o kaderi

yüzük neden takamıyor peki cerrah değilse tabi

Acilde zor kalp masajı yaptığında çoğu zaman elleri şiş geliyor yüzük bastırınca anladığım kadarıyla yara yapıyor bazen takıyor bazen forma cebinde geliyor kaybedecek diye evde bıraktırdım

Benim koca da doktor. Valla bazen keşke başka meslekte veya branşta olsun istedigim oluyor yoğunluğu sebebiyle. Karşı cinsle ilişkiler konusunda da şunu diyebilirim ki erkek doktorlara sarkan varsa çoğunlukla bu durumda konuya müdahil doktorun biraz buna müsait eden bir tarzi olduğunu düşünüyorum. Tastan olsun doktor olsun diyen bazı insanlara karşı sınırlarını koyan birine kimsenin sarkabilecegini sanmam.

erkekler kadınlardan farklı varlıklar ve bu farklılığı kullanmayı erkeğin huyuna gitmeyi bilen kadınlar var evli erkeği ayartmayı marifet sayanlar bile

Allah eşlerimizin karşısına çıkarmasın

Eski sevgilim doktordu ve evet kaç defa boynuzlandım bilmiyorum boyu posu devrilsin hatırlayınca yine sinirlendim şimdi :KK70:
Eşim polis. Polislere de çok sadakatsiz derler ama tanıdığım en sadık insandır kendisi.
Meslek değil bence kişilik meselesi kuzucuk.
Tıyneti bozuk adam cami hocası bile olsa kar etmez.

tabi ki erkekte bitiyor iş ama erkeklerin de çok çok iradeli olduğunu söylemek zor

dediklerine de katılıyorum insana duadan başka şey kalmıyor

Back
X