#249 | |
Kias Yabancı | Merhaba eşim son zamanlarda çok stresli ve gergindi. 1 ay kadar önce benimle konuşmak istediğini söyledi ve peyroni hastalığı olduğunu söyledi. İlk defa duyduğum bir hastalık biraz açıkladı ama açıklarken bundan sonra cinsel ilişkimizin bitme ihtimalinin olduğunu söyledi. Tabi bunları söylerken çok zorlandı. Ben anlam veremedim. bu hastalığın iyileşme ihtimali nin az olduğu ve ilerlediğini söyledi. Eşim 39 yaşında ben 36. 12 yıllık evliyiz ve Şimdiye kadar hiç sorun yasamadigimiz gibi çok uyumluyduk. Evliliğimiz de cinsellik ikimiz açısından da önemli. Ben hiç bir şey fark etmedim. Sadece 2 ay önce ereksiyon u tam saglayamadigindan ilişkiye giremedik ve normal karşıladım günün stresi diye düşündüm. Yaklaşık 9 aydır ağrısı olduğunu son 1 aydır da eline plak geldiğini söyledi. Dr a gitmeye ikna edemedim. Bu konuyu asla açmama müsade etmiyor. Ruh hali çok kötü. Çok sinirli ve alıngan oldu. Kıskançlıkları çok arttı. Ne yapsam yanlış anlayacak diye korkuyorum. Yatağa girdiğimizde sarılmaya bile çekiniyorum ya onu istediğimi düşünür kendini kötü hissederse diye. Çok çaresizim kimseye anlatamıyorum. Ona nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Anlattıktan sonra iki defa ilişkiye girdik ben yine bir sorun fark etmedim. Ama ilişkiye girmek daha çok zarar verir mi. yoksa ilişkiye girmek daha mı iyi olur? Lütfen bana yardımcı olun. Evliliğim bu şekilde çok kötüye gidiyor. Henüz çok genciz. |