eşi özel sektörde çalışanın tayini hakkınnndaa

sel91

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
24
0
16
Ankara
arkadaşlar ben bu sene 2014 de sınava giricem. eşim özel sektörde çalışıyor.benim eş durumundan atamam olurmu şartları neler bilgi verirseniz çok sevınırım herkes başka bişey söyluyo forumlarda

Oluyor canim..esin 6 aydan fazla sigortali calisiyorsa kolaylikla ataniyor..ben öyle tam üc kere tayin yaptirdim.

öylemii çok sevindim. peki sigortasının olduğu şehire olması gerek gibi bi şart var mı. mesela sigortası ankarada uzun zamandr var ama şimdi istanbulda yeni işe girdi bu konuda bi bilginiz var mı . 2013 de istanbula okul öncesi ataması yapılmamış şehr açılmamış bu eş durumu atamasınında olmıycagı anlamınamı geliyor valla içim sıkldı iyice bu kdr soru sordum k bakmayın ama öğrenmeye ihtycm var saolun smdıden

Forum için çok değerli bilgiler. Bu deneyim ve tecrübeleri bu forum ortamında bulmak çok güzel. Buraya yazılan her şey için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun hepinizden. Sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…