ben de iki sene önce dersaneye gidip biraz çalışmıştım ama sınav sistemi değişince bocaladım iyi bi sonuç alamadım geçen sene de senin gibi evde hazırlanayım dedim ama dediğin gibi iyi bi çalışma olmuyo kendi kendine, bu sene iyi gidiyor bakalım çalışmalar gerçi yine geç başladım ocak sonuydu o yüzden şimdi iyice sıkıştı konular ama bol soru çözmeye çalışıyorum işte inşallah bu sene olur artık bi daha sınava hazırlanmak istemiyorum.ingilizce branşım... geçen sene gittim dersaneye bu sene kendim çalışıyorum... ama ciddi bi çalışmam yok... zorlayabildiğim kadar zorlucam kendimi... hamile kalırsam da bilmiyom napcağımı... senin nasıl gidiyo çalışma?
meraba chivazcım, aynen ben de geçen sene öyleydim bi de evlenip ankaraya gelince tanımadığım yer, çok sıkılıyodum, bu sene kurs çalışma derken yine daha iyi geçti. Senin mesleğin nedir yeni mi evlendin?ne işim nede bebişim var ...zamanım bol bol sıkılmakla geçiyo evde
hayırlı olsun cnm
ben eşim var işimde var ama bebem yok
zaten yenı evlıym
işimde 1 haftadır var
genede slm verım dedım:kedi:
ne işim nede bebişim var ...zamanım bol bol sıkılmakla geçiyo evde
ben de iki sene önce dersaneye gidip biraz çalışmıştım ama sınav sistemi değişince bocaladım iyi bi sonuç alamadım geçen sene de senin gibi evde hazırlanayım dedim ama dediğin gibi iyi bi çalışma olmuyo kendi kendine, bu sene iyi gidiyor bakalım çalışmalar gerçi yine geç başladım ocak sonuydu o yüzden şimdi iyice sıkıştı konular ama bol soru çözmeye çalışıyorum işte inşallah bu sene olur artık bi daha sınava hazırlanmak istemiyorum.
eee sen neler yapıyosun ankara da normalde de ankaralı mısın benim gibi evlenip mi geldin?
sen yine iyi başlamışın... ben bi ay oldu anca başlayalı... konu çalışıyom hala... bu sene oldu oldu zaten... alımlar iyi olcak gibi...
senin gibi evlenip geldim canım kaydirigubbakcemile2 aslında ben geleli baya oldu... ünv.yi de burda okudum... ama öyle çevrem yok... yakın arkadaşlarım gitti hep...
başka da hep evdeyim.. kkya takılıyom :teytey: koçişle uğraşıyom