eşi olan işi ve henüz bebişi olmayanların mekanı :P

Gulsum

pamuk prensimmmm
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
1.044
0
40
haydin kızlar... evli fakat işsiz ve bebişsiz arkadaşlar, neler yapıyosunuz nasıl vakit geçiriyosunuz... haydin başlayın anlatmaya... :hulya:

Son düzenleme:
selam canım sen de ankaradaymışsın bende evlenip ankaraya geldim iki sene oldu ve de işim olmadığı için çocuk da düşünemiyoruz boshayallersmile

Son düzenleme:
aaa çok sevindim canım... bi buçuk senelik evliyim... ben de öğretmenlik mezunuyum.. kpssye gircem... sen de öyle galiba... atanınca mı düşünüyosunuz bebek... biz çalışmalara başladık zemuszemus doğru düzgün çalışmıyom ki sınava... bari çocuğum olsun dedim...

a.s aynen canım ben de kpss ye giricem o yüzden bekliyoruz, ben kursa falan girdim işte kendim çalışamıyorum diye öyle daha disiplinli çalışabiliyorum, hazırlanmaya çalıştım bakalım inşallah olur bu sene, biz de bebek düşünmeye başlamıştık eşim özele başvurursun diyordu ama ben devlet diyince ve sınav hazırlıkları başlayınca kaldı eşim şu an istemiyor ben seni hamile hamile gönderemem diyor

profiline bakmıştım ama öğretmenlik mezunu olduğunu farketmemiştim , bak o da ortakmış kaydirigubbakcemile3 branş ne senin, özel falan düşünmüyo musun sınava hazırlanamıyosan

ingilizce branşım... geçen sene gittim dersaneye bu sene kendim çalışıyorum... ama ciddi bi çalışmam yok... zorlayabildiğim kadar zorlucam kendimi... hamile kalırsam da bilmiyom napcağımı... senin nasıl gidiyo çalışma?

hayırlı olsun cnm
ben eşim var işimde var ama bebem yok
zaten yenı evlıym
işimde 1 haftadır var
genede slm verım dedım:kedi:

Son düzenleme:
ne işim nede bebişim var ...zamanım bol bol sıkılmakla geçiyo evde

ben de iki sene önce dersaneye gidip biraz çalışmıştım ama sınav sistemi değişince bocaladım iyi bi sonuç alamadım geçen sene de senin gibi evde hazırlanayım dedim ama dediğin gibi iyi bi çalışma olmuyo kendi kendine, bu sene iyi gidiyor bakalım çalışmalar gerçi yine geç başladım ocak sonuydu o yüzden şimdi iyice sıkıştı konular ama bol soru çözmeye çalışıyorum işte inşallah bu sene olur artık bi daha sınava hazırlanmak istemiyorum.
eee sen neler yapıyosun ankara da normalde de ankaralı mısın benim gibi evlenip mi geldin?

uğurböcüğü meraba canım ne güzel hayırlı olsun yeni işin darısı başımıza artık kaydirigubbakcemile3

meraba chivazcım, aynen ben de geçen sene öyleydim bi de evlenip ankaraya gelince tanımadığım yer, çok sıkılıyodum, bu sene kurs çalışma derken yine daha iyi geçti. Senin mesleğin nedir yeni mi evlendin?

aynen canım biz de öyle... bu yüzden açtık forumu... anlatalım paylaşalım diye... bu arlar kpss çalışıyorum işte başka bi işim yok... pek arkadaşım da yok....

sen yine iyi başlamışın... ben bi ay oldu anca başlayalı... konu çalışıyom hala... bu sene oldu oldu zaten... alımlar iyi olcak gibi...
senin gibi evlenip geldim canım kaydirigubbakcemile2 aslında ben geleli baya oldu... ünv.yi de burda okudum... ama öyle çevrem yok... yakın arkadaşlarım gitti hep...
başka da hep evdeyim.. kkya takılıyom :teytey: koçişle uğraşıyom

işte mecburen ben de hazırlanıyorum, dediğin gibi alım çok bu sene atanmam lazım.
benim de eşimle birlikte görüştüğümüz arkadaşlarımız var ama çalışıyor onlar bi de uzak bize hafta içleri yalnız oluyorum ben de genelde burda komşuluk falan da yok hiç zaten yaşıtım da yok apartmanda, ankara böyle heralde senin geldiğin daha çok olmuş daha iyi bilirsin. siz üniversite de mi tanıştınız burda kaldın?

evet hep öyle sanırım... aynı durumdayız... nerden geldin sen... çok da iyi bildiğim söylenemez ama biliyom gene... ilgi alanım kızılay bayanssulusmile ben ünv.de iken eşim de burda çalışıyodu.... e ben de kaliyim bari senle dedim sırnaşık şey

eskişehirdeydim ben, gerçi yakın ankaraya annem sık sık gelebiliyo en azından ben de gidebiliyorum, sen nerelisin?
Bu arada başka işi ve bebişi olmayan yok galiba kimseler uğramıyo bilmiyorumkismile

balıkesirden geldim... bizimkiler pek gelemiyo... evet herkesin eşi işi bebişi var sanırım, biz de ondan yalnız kalıyoz.... :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…