- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.682
-
- Konu Sahibi pembebalon2015
Dört dörtlük insan olmaz, kendini dört dörtlük sevdiren ve dört dörtlük sevilen insan olur bence.. Misal benim sevdiceğim dört dörtlük değildir elbette ama benim için dört dörtlük bir adam.. İyi yönlerini, kötü yönlerini, tipini, kusurlarını, kusursuzluklarını ona ait ne varsa herşeyini çok seviyorum. Karakterinin güzelliği her kusurunu mükemmelleştiriyor..Eşimin bazı huylarını sevmiyorum beni rahatsız eden bazı huyları var ama bazı huyları da var ki kimsede bulamayacağım.... Onu çok seviyorum ama bazı huyları da beni üzüp sinir ediyor... Kimse dört dörtlük değil galiba... sizde benim gibi mi düşünüyorsunuz acaba? Eşlerinizin kötü huylarını görmezden gelip iyi huylarıyla avunanlar var mı benim gibi...
Mobilden girince azcik zor oluyor belki ondandir kizmayin hemen kizcagiza :)Siz kaçlıksınız onu öğreneli ilk önce bi konu açıyosanız takip edin bi zahmet
Eşimin bazı huylarını sevmiyorum beni rahatsız eden bazı huyları var ama bazı huyları da var ki kimsede bulamayacağım.... Onu çok seviyorum ama bazı huyları da beni üzüp sinir ediyor... Kimse dört dörtlük değil galiba... sizde benim gibi mi düşünüyorsunuz acaba? Eşlerinizin kötü huylarını görmezden gelip iyi huylarıyla avunanlar var mı benim gibi...