Eşi, nişanlısı, sevgilisi... dört dörtlük olan var mı? :/

İnsanlar dört dörtlük olsa hayat çekilmez olurdu.
Farklı huylarımız, farklı zevklerimiz hayatımızı yaşanılır kılıyor.

Hayal edin sizinle her şeyi birebir aynı düşününen bir eş! Müzik, yemek, siyaset, renk her şey aynı olsa ne kadar monoton olurdu. İnsanların birbirinden farklı olması birbirini tamamlamasıdır bana göre.
Her dediğime '' evet bence de öyle'' diyen biri beni sıkardı açıkçası.

Bu hayatta kimse dört dörtlük değil, olamaz da. Ne kadar hayat tecrüben olursa olsun, ne kadar bilgin olursa olsun, ne kadar gezmiş görmüş olursan ol kimse dört dörtlük olamaz.

Peygamberler bile dört dörtlük olamazken bize mi kalmış?
Allah var işte her şeyin sahibi, her şeyi bilen, dört dörtlük.

Dünya üzerinde oyle bir insan yok ...yani aslında 4,4lük değilde bu karşılıklı anlaşmayla alakaşı bümisal ben eşimi çok sevdiğim için o bnm için 44lüktür ama sevgim azalınca hatalarını gormeye başlarısın sevgi bitince de o çekilmez bi adam olur :)yani olay sende bitiyor :)

Dört dörtlük insan olmaz, kendini dört dörtlük sevdiren ve dört dörtlük sevilen insan olur bence.. Misal benim sevdiceğim dört dörtlük değildir elbette ama benim için dört dörtlük bir adam.. İyi yönlerini, kötü yönlerini, tipini, kusurlarını, kusursuzluklarını ona ait ne varsa herşeyini çok seviyorum. Karakterinin güzelliği her kusurunu mükemmelleştiriyor.. Konunuzda eşinizin kötü huylarını görmezden geldiğinizi söylemişsiniz, ne gibi kötü huylar bunlar ?

aşk zaten onun hatalarını kusurlarını da ondan bi parça olarak görmek değil midir diyerekten duygusal bir giriş yapacağım ama

hakkatten bazı zamanlar çok odun olabiliyorlar ya!

Ben dort dortluk degilim ama esim dort dortluge yakindir yani masallah tabiiki bu senin esinden ne bekledigine bagli

Canim, benim erkek arkadasim cok fedakar cok tatli sakin bi insan. Hatta şimdiye kadar karsima cikanlarda en iyisi..
Ama eksileri var, sakinliginin aksine bazen ofke kontrolunu kacirir, bazen sessizlesir dert anlatmaz, bazi seyleri kafasina takar.
Kusur olmayan iliski monoton olur guzel olmaz - kucuk kusurlarsa-
Kafaniza takmayin
Kabullenin

4 4 Muş gıbı Gösteren çok bar,sanırım sende öle bır durum gordum,daha bugün yaşadık,halam Kocasının yaptığı bir kestır gosterdı,bır hava,enişteme gıttım yan odaya,gurur duydum süper adamsın,ne aşk falan dedım,adam dediki iddiaya gırdım böle oldu falan Anlattı,hala zorla yaptırmış ,millete hava,hala mors,ne güldük,mılletde derki ayy kocaya bak 4 4 lük

Kimse dört dörtlük değildir insanız elbet hatalarımız yanlışlarımız olur.

benim kocam mükemmel kusursuz diyen yalan söyler

ve yahut ben dört dörtlüğüm diyen .

Çok sinirliydim dün kocam bana sarılmak istedi geçsin diye bende ittim. Bana küstü. Bende yanaşmadm hala küsüz. Benim için 4 4lük sarılamadı diye küsen bi adam. Küsüm evet ama ona aşığım ve fikirlerim değişmiyır. Onu çok seviyorum

Kim dort dortluk ki?
Yani ben hatta biz su an kendimizi hakli sorumsuz giruyoruz ama cogu zaman biz de sorunluyuz.. ama aslinda dort dortluk olmamasi iliskiyo cekici kilan sey bence:) hersey mukemmel gidiyorsa sorunsuzsa asil sorun var demektir sanki

Esim de ben de uc dortlk insanlariz. Gul gibi geciniyoruz. Ikimz den biri mukemmel olsaydi gecinemezdik sanirim. Evlilik bir sanattir. Iyi yonlerini gorup sevmeye devam et. Umarim iyi yonler kotu yonlerden cok cok cok fazladir.

Öyle bi dünya yok ki zaten

• Kimse dörtlük dörtlük degildir olmasini da beklemeniz yanlis olur , emin ol sende dört dörtlük degilsin ve seninde esinin hosuna gitmedigi huylarin vardir..

Bu 4-4 olayındaki birinci 4 rakamının hangi maddeleri içerdiğini hep merak etmişimdir?
Yani ikinci dörtlük kısmını neye göre belirlicez bilelim dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…