Reçetesiz mi satılıyor, şuan iyi gidiyor sperm değerleri inşallah daha iyi olurOpstravent diye bir takviye ilaca başladık bizde. Araştırdım içindekiler gayet işe yarar görünüyor inşaallah.. Günde 2 tane alıyor.
Doktor yazdı ama reçetesiz satılıyor. Pahalı baya. Preseed gibi bitkiselReçetesiz mi satılıyor, şuan iyi gidiyor sperm değerleri inşallah daha iyi olur
Kaçtan kaça çıktı hızınız ve sayınız? Biz bittikten sonra tekrarlıycaz bakalm inşaallah işe yarar. Pekmezede devm tabiReçetesiz mi satılıyor, şuan iyi gidiyor sperm değerleri inşallah daha iyi olur
Toplamda 9 milyondan 37 ye çıktı sadece 1 ayda, hız problemimiz yok sayı düşük bizimKaçtan kaça çıktı hızınız ve sayınız? Biz bittikten sonra tekrarlıycaz bakalm inşaallah işe yarar. Pekmezede devm tabi
Çok iyiymiş canım ya maşallah. Bu evicap sadece e vitamini mi içeriyor?Toplamda 9 milyondu 37 milyona çıktı 1 ayda, ve sperm ilaçları 3 aya etki eder derler hani vücudun geri dönüşümü, bir sonraki teste vakit kalmadan gebe kalırım(kalırız :) inşallah
Ben evicap dışında proxeed plus, infolic combi de içerdim. Pekmez, bal polen karışımı, keçiboynuzu kürü ve kuruyemiş de doğal takviyelerimÇok iyiymiş canım ya maşallah. Bu evicap sadece e vitamini mi içeriyor?
Ooo siz çok şey kullanıyormuşsunuz ben ilk mesajına hitaben sdece evicap la oldu sandım canm. Biz o hapla keçiboynuzu sadece. Morfolojiye bakmamışlar bizim spermiyogramda çok sinir oldum.Ben evicap dışında proxeed plus, infolic combi de içerdim. Pekmez, bal polen karışımı, keçiboynuzu kürü ve kuruyemiş de doğal takviyelerim
Valla cnm kimisinde yeterli oluyor kimisinde yetersiz, bizimde ℅68 hareketli ama 8 aydır henüz bebeğimiz olmadı eşim ilaçlara devam ediyor bende pazartesi yumurta kontrolü için doktora gidicemMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım benimde eşimin sperm hareketliligi sorunumuz var varikoselden ameliyat oldu kasımda doktor hiçbir ilaç vermedi değerlerimiz %40 hareketli sizce yeterli mi normal hamilelik icin ne yapmam gerekiyor