EŞİ KORUNURKEN HAMİLE KALAN VARMI

btedbyrm

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
48
6
24
Merhaba arkadaşlar 2022 de buraya yazmıştım adetim 5 gün geçti ve kan testim 49.5 çıkmıştı diye şuan kızım 1 buçuk yaşında... Yine sormak istiyorum adetim düzenli ve eşim korunuyor ama yine 4 gün gecikme oldu sizce neden korunurken hamile kalaniniz varmı

Condom delinmis demek gecmis olsn

Eşim kontrol ettiğini söylüyor condomu yırtık veya delik oldugunu farketmeden hamile kalan varmı acaba ya

Nasıl korunuyor eşiniz? Prezervatif mi ?

Evet prezervatifle korunuyoruz
Yırtık patlak vs yoksa sanmıyorum ya. Bazı kondomlar uzun süren birliktelikte sürtünmeden dolayı geçirgen oluyormuş ama inşallah gebe degilsinizdir hem.siz hem bebeğiniz tam toparlanirsiniz.

Yırtık patlak vs yoksa sanmıyorum ya. Bazı kondomlar uzun süren birliktelikte sürtünmeden dolayı geçirgen oluyormuş ama inşallah gebe degilsinizdir hem.siz hem bebeğiniz tam toparlanirsiniz.
Çok teşekkür ederim evet hiç beklenmedik anda olmasını istemiyorum eşim kontrol ediyor ama bilmiyorum sizce adet gecikmem kaç gün sürerse kan testi vereyim

Testte 4 günlük gecikme ile hemen çıkar. Emziriyorsanız da gecikme olmuş olabilir. Ayy ben de çok korkuyorum planlı ikinci bebeğime hamileyim ama sonrasında eşimle selamı sabahı keseceğim bu ne böyle hiçbir yöntem yüzde yüz değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…