- 24 Haziran 2011
- 345
- 1
-
- Konu Sahibi fragranceteacher
varrrr
iyi birşeymi kötü birşeymi karar veremedim hala..
çok titiz.. bende derli topluyum etrafı dagınık sevmem çalışıyorum her haftasonu baştan sona temizliğimi yaparım
birde hafta içi bir gün tatilimdede süpürür silerim.
ama eşim en ufak bir iş olsa yapılmamış hemen hatırlatır..
bende buna sinir olurum..
Sanane gibisinden...
Mesela çamaşır sepetinde çamaşır olsa başlar konuşmaya beyazlar var yıkanmamış , renklileri yıkadınmı o dedğinde benim yapasım varsada kaçıyo gıcıklıgına yapmıyorum karışmamayı öğrensin diye..
Bulaşık makinesi dolsa , ütü olsa ütülenmemiş , dolapta et olsa sebze olsa yapmadıgım başlar ... aşkımm unutma patlıcanlar var dolapta çürümeden yap
benim kızdırmamak için aşkım hayatım unutma şöyle şöyle güzellikle der amaaa yinede beni kızdırmaya yetiyo :97:
benimkisi yapacak iş bulduktan sonra kendi yapar. ben evde olsam bile..:)
Daha 1 hafta önce artık ütü yapmayı da öğrendi adamcağız. Mecburiyetten tabi.. Hep çalışan ben oldum yıllarca hemde yaz-kış... şimdilerde artık sadece sezonluk çalışıyorum.. eşimde çalışır ama ev işlerini güzel becerir..mutfaktan zaten hiç çıkmaz.. ben eve gelince yemek hazır. Ev temizlenmiş silinmiş.. çok güzel oluyor:))
çok zor işin bu denli karışması kötü bişey
Pratikte değil sözde titizdir.Bu da beni deli eder.
-Mutfakta mermeri sildikten sonra kurulasana, yere su damlamış.
-Zeytinyağ şişesinin kapağı açık kalmış, içine toz girer, kapatsana.
-Kedinin tuvaleti pislenmiş, gidip temizlesene.
-Yere peçete düşmüş, ben burdan görüyorum, gidip alıp, çöpe atsana.
Hepsi de o kadar kolay çözümlü şeylerdirki söyleyene kadar yapsa, sorun kalmayacak.
O zaman başlarım söylenmeye : "Rabbim, beni de kaynanasıyla aynı evde yaşayanlardan kıldığın için çok şükür, hiç evde kaynanayla yaşamak nasıldır merak etmeme gerek kalmadı" derim.2-3 gün üst üste her eve gelişinde de "Hoşgeldin kaynana" diye karşılarım.4. gün başlar: "Bulaşık makinesinden çıkardığım bardağın kenarında hafif bir leke var, gelip şunu bir sudan geçirsene"....Öffff...
merhabalar, merak ettim de burda eşleri kendilerinden daha titiz olan kadınlar var mı????