Eşi kendisinden daha titiz olan hanımlar....

varrrr :KK76:
iyi birşeymi kötü birşeymi karar veremedim hala..
çok titiz.. bende derli topluyum etrafı dagınık sevmem çalışıyorum her haftasonu baştan sona temizliğimi yaparım
birde hafta içi bir gün tatilimdede süpürür silerim.
ama eşim en ufak bir iş olsa yapılmamış hemen hatırlatır..
bende buna sinir olurum..
Sanane gibisinden...

Mesela çamaşır sepetinde çamaşır olsa başlar konuşmaya beyazlar var yıkanmamış , renklileri yıkadınmı o dedğinde benim yapasım varsada kaçıyo gıcıklıgına yapmıyorum karışmamayı öğrensin diye..
Bulaşık makinesi dolsa , ütü olsa ütülenmemiş , dolapta et olsa sebze olsa yapmadıgım başlar ... aşkımm unutma patlıcanlar var dolapta çürümeden yap :KK60:
benim kızdırmamak için aşkım hayatım unutma şöyle şöyle güzellikle der amaaa yinede beni kızdırmaya yetiyo :97:

varrrr :KK76:
iyi birşeymi kötü birşeymi karar veremedim hala..
çok titiz.. bende derli topluyum etrafı dagınık sevmem çalışıyorum her haftasonu baştan sona temizliğimi yaparım
birde hafta içi bir gün tatilimdede süpürür silerim.
ama eşim en ufak bir iş olsa yapılmamış hemen hatırlatır..
bende buna sinir olurum..
Sanane gibisinden...

Mesela çamaşır sepetinde çamaşır olsa başlar konuşmaya beyazlar var yıkanmamış , renklileri yıkadınmı o dedğinde benim yapasım varsada kaçıyo gıcıklıgına yapmıyorum karışmamayı öğrensin diye..
Bulaşık makinesi dolsa , ütü olsa ütülenmemiş , dolapta et olsa sebze olsa yapmadıgım başlar ... aşkımm unutma patlıcanlar var dolapta çürümeden yap :KK60:
benim kızdırmamak için aşkım hayatım unutma şöyle şöyle güzellikle der amaaa yinede beni kızdırmaya yetiyo :97:

çok zor işin bu denli karışması kötü bişey

benimkisi yapacak iş bulduktan sonra kendi yapar. ben evde olsam bile..:)
Daha 1 hafta önce artık ütü yapmayı da öğrendi adamcağız. Mecburiyetten tabi.. Hep çalışan ben oldum yıllarca hemde yaz-kış... şimdilerde artık sadece sezonluk çalışıyorum.. eşimde çalışır ama ev işlerini güzel becerir..mutfaktan zaten hiç çıkmaz.. ben eve gelince yemek hazır. Ev temizlenmiş silinmiş.. çok güzel oluyor:)):KK66:

benimkisi yapacak iş bulduktan sonra kendi yapar. ben evde olsam bile..:)
Daha 1 hafta önce artık ütü yapmayı da öğrendi adamcağız. Mecburiyetten tabi.. Hep çalışan ben oldum yıllarca hemde yaz-kış... şimdilerde artık sadece sezonluk çalışıyorum.. eşimde çalışır ama ev işlerini güzel becerir..mutfaktan zaten hiç çıkmaz.. ben eve gelince yemek hazır. Ev temizlenmiş silinmiş.. çok güzel oluyor:)):KK66:

ayyy ne güzel darısı başıma :KK53:

çok zor işin bu denli karışması kötü bişey

ama huyu öyle annesinede yaparmış halada karışır evlerine
haliyle bizdede öyle 1 sneoldu evleneli alışmaya çalışıyorum ama bazen sinirleniyorum...
öylekii benden iyi bilir dolapta ne var ne yok..
birşey alacaksam diyelim arayıp soruyorum aşkım evde yogurt varmıydı başlıyo evet var.. aşkım makarna varmıydı evde başlıyo
evet aşkım burgu makarnadan var 3 paketttttt :KK60:

Pratikte değil sözde titizdir.Bu da beni deli eder.
-Mutfakta mermeri sildikten sonra kurulasana, yere su damlamış.
-Zeytinyağ şişesinin kapağı açık kalmış, içine toz girer, kapatsana.
-Kedinin tuvaleti pislenmiş, gidip temizlesene.
-Yere peçete düşmüş, ben burdan görüyorum, gidip alıp, çöpe atsana.

Hepsi de o kadar kolay çözümlü şeylerdirki söyleyene kadar yapsa, sorun kalmayacak.
O zaman başlarım söylenmeye : "Rabbim, beni de kaynanasıyla aynı evde yaşayanlardan kıldığın için çok şükür, hiç evde kaynanayla yaşamak nasıldır merak etmeme gerek kalmadı" derim.2-3 gün üst üste her eve gelişinde de "Hoşgeldin kaynana" diye karşılarım.4. gün başlar: "Bulaşık makinesinden çıkardığım bardağın kenarında hafif bir leke var, gelip şunu bir sudan geçirsene"....Öffff...

Pratikte değil sözde titizdir.Bu da beni deli eder.
-Mutfakta mermeri sildikten sonra kurulasana, yere su damlamış.
-Zeytinyağ şişesinin kapağı açık kalmış, içine toz girer, kapatsana.
-Kedinin tuvaleti pislenmiş, gidip temizlesene.
-Yere peçete düşmüş, ben burdan görüyorum, gidip alıp, çöpe atsana.

Hepsi de o kadar kolay çözümlü şeylerdirki söyleyene kadar yapsa, sorun kalmayacak.
O zaman başlarım söylenmeye : "Rabbim, beni de kaynanasıyla aynı evde yaşayanlardan kıldığın için çok şükür, hiç evde kaynanayla yaşamak nasıldır merak etmeme gerek kalmadı" derim.2-3 gün üst üste her eve gelişinde de "Hoşgeldin kaynana" diye karşılarım.4. gün başlar: "Bulaşık makinesinden çıkardığım bardağın kenarında hafif bir leke var, gelip şunu bir sudan geçirsene"....Öffff...

hahaaahaha :KK60:
bende şey derimmm Allah herkeze kaynana verir
bana melek gibi kaynana vermişşş onun yerine seni kaynana ruhlu vermişş :KK60::KK60:

benimde başımda kaynana çakması var ....
ufak tefek seylerde yönlendirir beni
şu niye böyle bu niye böyle
yemek hazır derim çağırırım mutfağa
kapıdan içeri giirer girmez
gözleri direk tezgahta gezer
derli toplumu diye..vs vs vs.....
kaynananmla aynı evde yaşıyormuş gibiyim bazı konularda
çakması daha iyi
aman gerçeğinin gazabından korusun rabbim herkesi....
canım kocacım benim:KK17::KK69::KK69:
her haliyle çok tatlı

Titiz olması birsey degil de herseye karısması delirtirdi beni herhalde car car car konusmasına nasıl dayanır insan yaa..

Esim degil de abim cok fena!!!
Sadece esi degil ailecek cildiriyoruzzz.
Bir salata yapacaktir saatlerce sebzeleri yikar.
Hem de temiz suyla. Asla musluk suyunda yikamaz.
'yapma etme' dedikce daha cok su doker.
Elleri beyaz otesi bir renktir.

Allah yardimciniz olsun hanimlar.

yalnız olmadığıma cok sevindim, ben de dikkat ederim ama o , her şeyden o kadar iyi anlıyor ki, mutlaka söyleyecek bir laf buluyor :KK1:
burcundan mıdır nedir? sizinkinin burcu ne ki ? :KK61:

X