Eşi görev icabı afganıstana gıtmış veya orda olan varmı

Cinarefeninannesi

çınar efe_alya naz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
5.239
36
156
38
Ankara
bebın esım gıdelı 3 gun oldu şimdiden çok ozledık ama nasıp böyleymış benım merak ettıgım bıkac soru var onu danışmak ıstıyorum ınsallah bırı çıkar şimdiden tskler

Hangi vasıfla gitti? Devlet memuru mu yoksa özel mi? Bizde devlet görevlisi olarak yurtdışındayız. Devlet memuruysa şartlarını söyleyebilirim.. Allah dayanma gücü versin sabır versin.. Küçük bebeğinde varmış. Allah yar ve yardımcın olsun..

canım asker esıyım ben 6 aylıgına görev ıcabı gıttı.4.5 yasında bır oglum var bıde 3 aylık hamıleyım çok zor olucak.gercı kamerayla göruşuyoruz sureklı ama yetmıyor

Canım öncelikle Allah kavuştursun...
kuzenimin eşi de önceki sene gitmişti 6 ay kalmıştı... bir arkadaşımın eşi de bosnaya gitmişti 6 aylığına sanırım bu günlerde gelicekti... eşten uzakta olmak zor kısmen yaşadım aslında ama sayılı gün çabuk geçer.. çalışıyor musun bilmem ama eğer çalışıyorsan zaman daha da hızlı akıp gider.. hani derler ya su gibi gitsin su gibi gelsin..

yok cnm calışmıyorum ama yınede ınsallah su gıbı akıp gecer.saat bası arıyor ucretsız ve sınırsız olması çok çok ıyı ama yınede yetmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…