Eşi doğu görevinde olan asker veya polis eşleri....

cindy83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
80
0
36
İstanbul
slm arkadaşlar.....

ben eşimle şu anda doğgörevindeyim....korkunuzu..yaşadaklarınızı düşüncenizi paylaşın....

ben hergünü korku içinde yaşıyorum...her an birşey olcak diye..da tam 3 senem var nasıl gececek bu zaman...burda cok yalnızım...

bizde doğudayız ilk zamanlar bişey yoktu
hatta doğunun terör uğramayan bir ili olarak anılıyordu yaşadığımız yer
2 gün önce 8 şehit haberi aldık
hergün geçtiğimiz yollar gördüğümüz yerler
insan çok garip hissediyor kendini burda
gurur duyulacak bir noktada şu ki!
kürt türk kadınlarımız hep beraber ağıt yakıyor şehitlerimiz için
allah hepimizin yardımcısı olsun

Benim eşimde doğuda, hakkaride, temmuz ayında gitti, 2 sene orada... ben kızımla gitmedim, gidemedim...

Allah hepsine sağlık versin, sağlıkla dönmelerini nasip etsin...

ben doğuya geleli 1.5 sene oldu..dediyin gibi ilk geldiyimizde çok sakindi...allah şükür burası başka ilere göre de sakin...ama yinede her an bişey olacak diye korkuyoyorum ve 2.5 senem varr......

Benim eşimde doğuda, hakkaride, temmuz ayında gitti, 2 sene orada... ben kızımla gitmedim, gidemedim...

Allah hepsine sağlık versin, sağlıkla dönmelerini nasip etsin...

allah sana kolaylık versin...cok zor...kızınla gitmemeni anladım hakari başka ilere göre cok tehlikeli.....allah hepimizi korusun

Konu içeriği nedeniyle "Eşlerimizin Meslekleri ve Biz" başlığına taşındı.

2 yıl yüksekovadaydık eşimle birlikte ..eşim ayda 3 gün eve geliyordu gerisi hep operasyonda çok zor günlerdi bitmeyecek ,oralardan dönemiycez sanmıştım :26:geçen yıl tayin olduk ama yine gidicez bir kaç yıl sonra oralarda yaşamayan bilemez ,elbet gidicez orası da bizim vatanımızın toprağı sonuçta ama gerçekten çok zor! Allah herkese sabır versin Rabbim herkesi korusun hainlerden !

allah sana kolaylık versin...cok zor...kızınla gitmemeni anladım hakari başka ilere göre cok tehlikeli.....allah hepimizi korusun

Amin canım, çok sağol...

evet Hakkari gerçeken de diğer illere göre çok tehlikeli...

ben işimden dolayı gidemedim, çakılı kadroyum diyim, Ankara ilinden başka bir yere gidemiyorum... onun içinde eşşim ilk tercih olarak Hakakari yi yazdı, aile bütünlüğümüzün korunması adına bir an önce gidip gelmek için...

zamanda geçmiyor, daha 4 ayımız bitti...

slm

bizim 1.5 sene oldu batmana geleli....daha 2.5 senemiz var.(((....allah kolaylığını veriyor.....umarım kazasız belasız atlatırız görevi.....inş.sende en yakın zamanda eşine kavuşursun...iyi akşamlar...

bizde temmuzdan beri eşimin görevi dolayısıyla yüksekovadayız.burası gerçekten çok sıkıntılı.Rabbim yardımcımız olsun.

bizde Diyarbakırdayız 4 yıldan beri.bu yıl tayinimiz çıkıyordu fakat ben yeni atandığım ve eş durumu ataması yapamayacağım için 1 yıl daha kalmaya karar verdiik inş. çabuk geçer (((((

eşimin tayini diyarbakıra cıktı ve bende tayin istedim.. 2 hafta sonra d.bakırda olacağım( ve endişelerim çok fazla. kurduğum düzen tamamıyle değişecek, nasıl ayak uydurcam oranın temposuna bilmıyorum (

ilçeye çıkmazda merkezde kalırsanız ilçeye göre çok iyi durumdasınız demektir. polislerin genelde oturdukları muhitler belli ama ev kiraları çok pahalı maalesef

merhabalar bizde diyarbakırdayız eş tayiniyle geldim güzel yer diyarbakır ben sevdim..gerçi sevdiğinle olunca :)

merhabalar bizde diyarbakırdayız eş tayiniyle geldim güzel yer diyarbakır ben sevdim..gerçi sevdiğinle olunca :)

şehir olarak diğer doğu illerine göre iyi de işte çalışma şartları zor olunca zorluyor ama dediğin gibi yeterki sevdiğinle ol zaman yınede çabuk geciyor beklemesi de güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…