Y yasam33 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2018 607 470 53 36 16 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi yasam33 #1 Merhabalar haftasonu eşime sperm testi yaptırdık sayı biraz sınırda çıktı dr com vitex yazdı henüz almadık bitkisel dendi ama kullanan varmı bi etki gören yada yan etki yaşayan oldumu?
Merhabalar haftasonu eşime sperm testi yaptırdık sayı biraz sınırda çıktı dr com vitex yazdı henüz almadık bitkisel dendi ama kullanan varmı bi etki gören yada yan etki yaşayan oldumu?
Y yeliz_dilaver Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2017 138 19 28 33 17 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi yasam33 #2 Canım biz etkisini görmedik sebebi çöm vitex mi bilmiyorum ama bizim değerler düştü bide doktorunuzun ismi ney her doktor vermiyor Çünkü bu ilacı
Canım biz etkisini görmedik sebebi çöm vitex mi bilmiyorum ama bizim değerler düştü bide doktorunuzun ismi ney her doktor vermiyor Çünkü bu ilacı
Y yasam33 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2018 607 470 53 36 18 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi yasam33 #3 yeliz_dilaver .!.: Canım biz etkisini görmedik sebebi çöm vitex mi bilmiyorum ama bizim değerler düştü bide doktorunuzun ismi ney her doktor vermiyor Çünkü bu ilacı Genişletmek için tıkla... Bize ürolog yazdı kararsız kaldık almakta bi yan etki yaparmı diye
yeliz_dilaver .!.: Canım biz etkisini görmedik sebebi çöm vitex mi bilmiyorum ama bizim değerler düştü bide doktorunuzun ismi ney her doktor vermiyor Çünkü bu ilacı Genişletmek için tıkla... Bize ürolog yazdı kararsız kaldık almakta bi yan etki yaparmı diye
Y yeliz_dilaver Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2017 138 19 28 33 18 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi yasam33 #4 yasam33 .!.: Bize ürolog yazdı kararsız kaldık almakta bi yan etki yaparmı diye Genişletmek için tıkla... Canım etkisi çok iyi ama bizde farklı problemler var bence bizde işe yaramadı
yasam33 .!.: Bize ürolog yazdı kararsız kaldık almakta bi yan etki yaparmı diye Genişletmek için tıkla... Canım etkisi çok iyi ama bizde farklı problemler var bence bizde işe yaramadı
Y yasam33 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2018 607 470 53 36 18 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi yasam33 #5 yeliz_dilaver .!.: Canım etkisi çok iyi ama bizde farklı problemler var bence bizde işe yaramadı Genişletmek için tıkla... Kadın doğum dr.umada sordum kullansın iyi dedi alacaz artık bakalım..
yeliz_dilaver .!.: Canım etkisi çok iyi ama bizde farklı problemler var bence bizde işe yaramadı Genişletmek için tıkla... Kadın doğum dr.umada sordum kullansın iyi dedi alacaz artık bakalım..