Balık Burcu 20 Şubat - 20 Mart Eşi Balık Burcu Olan Hanımlar

canım resmen benimkini anlatışsın :1shok: harfi harfine benim sevgilimde böyle...ben boğa burcuyum uyumluyuz yani ama bazen ben bile tahammül edemiyorum klava:

bende 10 senedir bir balıkla evliyim sanki benim kocamı anlattın canım ya

Aynen canım bizde de eşim balık ben yengeç ve çooooook mutluyuz:)) Ha kavga olmuyor mu? oluyor tabi, ancak hakikaten sudan sebepler ( normal olarak:)) Kavga da durum şu: eşim hemen alevlenir, ama saman alevi gibi, sonra söner, bende sabrederim, sabrederim, sonra patlarım ( yengeç), sonuç mu?: o bağırmaya başlar, ben dinler dinler sonra patlarım, en sonunda eşim özür dileyip, zorlukla gönlümü almasıyla kavga sona erer

aaa bu arada çok iyi eştir onlar, sonsuz romantizm ve mutluluk için birebir. Tüm özel günler hatırlanır, özel olmasa da günler özel yapılır, romantiktir, özenlidir, evine bağlıdır ve ev dekorasonuna sizin kadar ilgilidir. Ve çok iyi bir baba olacağına da eminim...

kaydirigubbakcemile3 :hulya: kaydirigubbakcemile2 akannehir kaydirigubbakcemile :gitme: eyvahedigeldismile bilmiyorumkismile alsanaalsanasmile mafoldumben sempatiksalakcinni :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
bende balık erkeği ile evliyim, 2 çocuk annesiyim gerçektende balık erkeği çok anlayışlı, fedakar, ailesine düşkün dürler bunun yanında çok fazlada eli açık olması bazen aramızda sürtüşmelere neden oluyor, hiç para hesabı yoktur, verdiği paranın geri dönmesini beklemez, çok fazla iyi niyet beni bazen çıldırtıyor, bunu bilen insanlarda sömürdükçe sömürüyorlar ama balık erkeği anmayıncaya kadar iş işten geçiyor ve hep kendileri üzülüyorlar. Ama genel olarak balık erkeği gerçektende çok duyarlı anlayışlı, fedakar birazda hayal perestler eh işte başakla biraz zor olsada idare ediyoruz işte.

bende yengecim sewgilim balık oda beni cok kıskanır ama belli etmez:) bende acık sözlüyümdür birazcık hayallerime düşkün .. acayip uyumluyuzzz.. Rabbimm bizi ayrımasın.. Hayırlısıyla nasip etsin bana.. Ne bilim bazen dengesizler.. Hemen herşeye canlarını sıkıyorlar. Takıntı yapıyorlar. Bazen sewgilim susar ben kızarım bazen kızmanın dozunu astıgımda hakaret edince içine oturuo on kez kavga etsek geri gelio konuyu acıyo.. Acaytip duygusallar cok cömertler.. cömerttir erkek arkadasım iyi niyetlidir.. Yengeclerle her konuda birbirini tamamlayan partnerlerdir: dengeyi saglamayı bilirsek tabi .)) iki tarafta susmazsa kıyamet kopar :) Kendi suçlarınıda hiç kabullenmezler.. Bu huyları çok gıcık

Son düzenleme:
hehe bnde balk burcuyum sewgilimde balk burcu 2 senelk birlkteliğimiz war ck sk kawga edyoruz ama ole baglanmşzki brbırımıze bi turlu ayrılamyoruz cok sewiyorum onu inşallh hep brlkte olrz :) askım o benim herşeyim

Benim eskı 2 erkek arkımda balıktı ıkısıde bırbırınden alakasız ozellıklere sahıptı tek ortak yanları sadece kendılerını dusunmelerıydı

al birini vur ötekıne benım gıbı olan bı benım sanıyodum yanılmısım .. ınan bır kelıme solucem 10 kere dusunuyorum yanlıs anlar mı acaba farklı yöne ceker mı dıye bu kadar hayal perest bır ınsan olamaz.. şakayı bıle cıddı alıo ..

nerdeyse herkes alıngan demiş 3 haftadır bi balıkla görüşüyorum alıngalık pek görmedim ama belkide daha göstermemiş olabilirmi alıngan bi insanla yaşamak çok zor olur

benim eşimde balık bende koçum birmiz su birimiz ateş balık burcu erkeğiyle yaşamak zordur ama ben ortayı buluyorum yumuşatıyorum eğer birşeye kırıldıysa o anda bişey dersen onada kırılır konu uzarda uzarr çok eşeler konuyu kapatmayı bilmezler ama içten iyidirler sevgi doludurlar iyi kalplidir kötülük bilmezler yalanla işi olmaz heleki bi yalanını yakalasın o zaman yandın nefret ederler duygusaldırlar o yönü daha baskın olduğu içi mantığıyla pek düşünemezler bu yüzden çok alıngandırlar çok hayalpersttirler bide kendi doğruları yanlışda olsa senin gözünden onu döndüremezsin özürü bilmezler ama romanttikte olabiliyolar bazen dengeyi sağlmak lazım bu birazda yapısal bişey yapıları böle yaşamak zordur ama güzelleştirmek bizim elimizde

Benim eşim balık burcu. Ama ben de balığım. Akvaryumumuzda çok mutluyuz valla

benim eşimde Balık:) ama asla balık hafızalı değildirr aksine fil hafızasına sahiptir:):))

yere bakan yürek yakan diye bu burcun erkeklerine derim, gerci hepsi bir olmaz ama olsun sogudum bu burctan yaa

Eşim balık, bense koçum. Her yönü çok iyi ama şu alınganlığı yok mu. İki gün herşey çok güzel, üçüncü gün anlamsız bir sebepten suratını asmış, dünyaya küsmüş, günümüzü zehir etmiş... Sonra kendiliğinden gelir, hiçbirşey olmamış gibi davranır. Alttan almayı hep senden bekler. Tamamen duyguları ile hareket eder. Benim mantığım ona saçma gelir. Zamanla nabzına göre şerbet vermeye alıştım ama. Eskisi kadar alıngan değil. Ama şunu söyleyeyim hakikaten zor bir burç.

ben koç eşim balık ,
sorumsuz,vurdmduymaz,çabuk kalp kıran aradan 1dk geçmeden dibinden ayrılmayan antiromantik,özel günleri hatırlamayan ,yalan söylerken kızarıp belli eden ,bana bağlı ve çok seven ,ağzından ''hallederiz ''kelimesi düşmeyen fakat hiç birşeyi halledemeyen , karakteri tam oturmaamış,rüya göremeyen görsede hatırlamayan balık bi kocaya sahibim..uyumsuzuz ben ateş o su,ben ayrıntıcıyım daha aktifim o kabataslak ve sıkıcı.amannn uzak durunnnn :)))) tek sevdiğim huyu benim kaprislerime gelebilme özelliği:)

Ben koc burcu kocamsa balik.valla cekeceyimiz var bu baliklardan.cok iyi ama sevgisini belli edemiyo sinirli sinirlenirken okuze donuyo.ama cok seviyoruz bir birimizi.sevdiyim huyu cocuksu olmasi cocuk gibi ilgi iser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…