Bende bıktım artık 3 yıldır erkek arkadasımla yasamadığım sorun kalmadı. çok değişken bir yapısı var erkek arkadasımın bazen mutlu oluyor bazen mutsuz durduk yere can sıkıntısı yasıyorlar. Ve huysuz oldugu zamanlarda çok kalp kırıcı oluyor yaptığı hatanında farkına varması bir hayli geç oluyor alıştım artık bende ikizler burcuyum. Aslında çok asabi biriyim en ufak şeye bile sinirleniyorum ama ona gelince akan sular duruyor kızamıyorum ona canını yakmamaya kalbini kırmamaya çalışıyorum ama bakıyorum sonradan ben ona boyle davrandıgım halde o bile bile benim canımı yakıyor yok artık diyorum sabrımı zorlamasına ragmen yinede bisey demiyorum susup kalıyorum 3 yıl once boyle değildim çok yıprandım artık bu ilişkide yine beraberiz ama bazen ilgili bazen ilgisiz davranıyor. birde aşırı derecede kıskanc biri ama bunu belli etmıyor fazla buda balık burcunun en belirgin özelliklerinden biri. Kesinlikle bir balık erkeği ile beraber olmaya çalıştığınızda size lafını gecirmesine izin vermeyin bunu yaparsanız en basından 1-0 yenik baslarsınız. emirler yağdırmaya o size lafını gecirmeye baslar ve en ufak bir sözde ayrılmayı bile göze alır. 3 yıl öncesine dönebilseydim kesinlikle erkek arkadasımla çıkmazdım. ama şimdi bırakamıyorum seviyorum die katlanıyorum. Allah düşürmesin sizide balıkların eline ne diyim delikafadulden
:enbuyukkk:9 senedir bir balıkla evliyim...bi kere balıklar çok akıllı değillerdir,dolduruşa çabuk gelirler,kıskançtırlar ama çok iyi bir baba ve eştirler...ayrıca anormal derecede alıngandırlar,9 senedir bir barışıp bir küs olmaktan bıktım,durup dururken küser bu haftalarca sürebilir,nedenini bilmezsininz çünkü asla söylemez (çünkü eminim nedenleri hep komiktir] ...kaprislidir,özür dilemesini bilmez ,hep karşıdan bekler...işte tüm bunlara kafanızı takıp tartışırsanız o ilişki iki gün sonra biter,bu melankolik hallerini görmezden gelip kendi hayatınıza devam ederek yaşarsanız bir gün bu manimelankolik hallerinden sıyrılıp size eşlik edebiliyorlar...üstlerine hiçmi hiç düşmemek lazım çünkü eğer bu hallerini önemseyip neden böyle yapıyorsun derseniz,kendi uydurduğu sebepleri haklı çıkarmış olursunuz ve evet ben boşuna yapmıyormuşum bak anlamış der,ama anlamazdan gelip bu haline çok doğalmış gibi yaklaşırsanız dediğim gibi düzeliyorlar...biraz problemli oluyor balık erkekleri,gücünüzü kaybetmeyin,sık sık karşılaşacaksınız bu tip davranışlarla....
bir de beni düşünün ben koç,eşim balık...
Aynen canım bizde de eşim balık ben yengeç ve çooooook mutluyuz:)) Ha kavga olmuyor mu? oluyor tabi, ancak hakikaten sudan sebepler ( normal olarak:)) Kavga da durum şu: eşim hemen alevlenir, ama saman alevi gibi, sonra söner, bende sabrederim, sabrederim, sonra patlarım ( yengeç), sonuç mu?: o bağırmaya başlar, ben dinler dinler sonra patlarım, en sonunda eşim özür dileyip, zorlukla gönlümü almasıyla kavga sona ererkesinlikle katılıyoru ha ... ozur dılemeyı kesınlıklebılmıyolarneye kırılı neye kırılmayacagını tahmın edemıyosun.. saka bıle yapamıyosun... benım eşimde balık bızbıde uyumlu burcuz ben yengec eşim balk bıde uyumsuz olsak napcakmısız bılmıyom ha
En belirgin özellikleri kırılgan olmaları galiba çünkü benim sevgilimde çok kırılgan, şakayla söylediğim birşeyi bile dikkate alıp kırılabiliyor, o yüzden kelimelerimi düzgün seçmeye çalışıyorum ama her zaman başarılı olamıyorum tabi -tatlicadiarzu-
benim eşimde balık bende koçum birmiz su birimiz ateş balık burcu erkeğiyle yaşamak zordur ama ben ortayı buluyorum yumuşatıyorum eğer birşeye kırıldıysa o anda bişey dersen onada kırılır konu uzarda uzarr çok eşeler konuyu kapatmayı bilmezler ama içten iyidirler sevgi doludurlar iyi kalplidir kötülük bilmezler yalanla işi olmaz heleki bi yalanını yakalasın o zaman yandın nefret ederler duygusaldırlar o yönü daha baskın olduğu içi mantığıyla pek düşünemezler bu yüzden çok alıngandırlar çok hayalpersttirler bide kendi doğruları yanlışda olsa senin gözünden onu döndüremezsin özürü bilmezler ama romanttikte olabiliyolar bazen dengeyi sağlmak lazım bu birazda yapısal bişey yapıları böle yaşamak zordur ama güzelleştirmek bizim elimizde