- 19 Nisan 2010
- 480
- 3
- Konu Sahibi EU1
Bende bıktım artık 3 yıldır erkek arkadasımla yasamadığım sorun kalmadı. çok değişken bir yapısı var erkek arkadasımın bazen mutlu oluyor bazen mutsuz durduk yere can sıkıntısı yasıyorlar. Ve huysuz oldugu zamanlarda çok kalp kırıcı oluyor yaptığı hatanında farkına varması bir hayli geç oluyor alıştım artık bende ikizler burcuyum. Aslında çok asabi biriyim en ufak şeye bile sinirleniyorum ama ona gelince akan sular duruyor kızamıyorum ona canını yakmamaya kalbini kırmamaya çalışıyorum ama bakıyorum sonradan ben ona boyle davrandıgım halde o bile bile benim canımı yakıyor yok artık diyorum sabrımı zorlamasına ragmen yinede bisey demiyorum susup kalıyorum 3 yıl once boyle değildim çok yıprandım artık bu ilişkide yine beraberiz ama bazen ilgili bazen ilgisiz davranıyor. birde aşırı derecede kıskanc biri ama bunu belli etmıyor fazla buda balık burcunun en belirgin özelliklerinden biri. Kesinlikle bir balık erkeği ile beraber olmaya çalıştığınızda size lafını gecirmesine izin vermeyin bunu yaparsanız en basından 1-0 yenik baslarsınız. emirler yağdırmaya o size lafını gecirmeye baslar ve en ufak bir sözde ayrılmayı bile göze alır. 3 yıl öncesine dönebilseydim kesinlikle erkek arkadasımla çıkmazdım. ama şimdi bırakamıyorum seviyorum die katlanıyorum. Allah düşürmesin sizide balıkların eline ne diyim delikafadulden
canım resmen benimkini anlatışsın :1shok: harfi harfine benim sevgilimde böyle...ben boğa burcuyum uyumluyuz yani ama bazen ben bile tahammül edemiyorum klava: