E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
eşi balık burcu olan hanımlar burda derleşelim ne gibi özellikleri var ve bunlar karşısında bızım tutumumuz nasıl olmalı paylaşalımkaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:enbuyukkk:9 senedir bir balıkla evliyim...bi kere balıklar çok akıllı değillerdir,dolduruşa çabuk gelirler,kıskançtırlar ama çok iyi bir baba ve eştirler...ayrıca anormal derecede alıngandırlar,9 senedir bir barışıp bir küs olmaktan bıktım,durup dururken küser bu haftalarca sürebilir,nedenini bilmezsininz çünkü asla söylemez (çünkü eminim nedenleri hep komiktir] ...kaprislidir,özür dilemesini bilmez ,hep karşıdan bekler...işte tüm bunlara kafanızı takıp tartışırsanız o ilişki iki gün sonra biter,bu melankolik hallerini görmezden gelip kendi hayatınıza devam ederek yaşarsanız bir gün bu manimelankolik hallerinden sıyrılıp size eşlik edebiliyorlar...üstlerine hiçmi hiç düşmemek lazım çünkü eğer bu hallerini önemseyip neden böyle yapıyorsun derseniz,kendi uydurduğu sebepleri haklı çıkarmış olursunuz ve evet ben boşuna yapmıyormuşum bak anlamış der,ama anlamazdan gelip bu haline çok doğalmış gibi yaklaşırsanız dediğim gibi düzeliyorlar...biraz problemli oluyor balık erkekleri,gücünüzü kaybetmeyin,sık sık karşılaşacaksınız bu tip davranışlarla....
ben aslan burcuyum eşim balık.7 yıllık bir birliteliğimiz var,ve tam 2 aydır da evliyiz,benim eşim in tek balıktan aldığı kötü huyu hayalperestliği.hiç kinci değildir,birşey söylediğimde alınır belki hemen ama hiç uzatmaz.gözü kapalı sever ve gerçeten eşim daha vericidir,kendinden çok beni düşünür,özür dilemesini bilir,özel günleri hiç unutmaz tüm ayrıntılarına kadar hatırlar.evimizin her yerinde değişik mum ve tütsüler vardır,ne kadar romantik olduğunu söylemeye gerek yok sanırım :)))
Bende bıktım artık 3 yıldır erkek arkadasımla yasamadığım sorun kalmadı. çok değişken bir yapısı var erkek arkadasımın bazen mutlu oluyor bazen mutsuz durduk yere can sıkıntısı yasıyorlar. Ve huysuz oldugu zamanlarda çok kalp kırıcı oluyor yaptığı hatanında farkına varması bir hayli geç oluyor alıştım artık bende ikizler burcuyum. Aslında çok asabi biriyim en ufak şeye bile sinirleniyorum ama ona gelince akan sular duruyor kızamıyorum ona canını yakmamaya kalbini kırmamaya çalışıyorum ama bakıyorum sonradan ben ona boyle davrandıgım halde o bile bile benim canımı yakıyor yok artık diyorum sabrımı zorlamasına ragmen yinede bisey demiyorum susup kalıyorum 3 yıl once boyle değildim çok yıprandım artık bu ilişkide yine beraberiz ama bazen ilgili bazen ilgisiz davranıyor. birde aşırı derecede kıskanc biri ama bunu belli etmıyor fazla buda balık burcunun en belirgin özelliklerinden biri. Kesinlikle bir balık erkeği ile beraber olmaya çalıştığınızda size lafını gecirmesine izin vermeyin bunu yaparsanız en basından 1-0 yenik baslarsınız. emirler yağdırmaya o size lafını gecirmeye baslar ve en ufak bir sözde ayrılmayı bile göze alır. 3 yıl öncesine dönebilseydim kesinlikle erkek arkadasımla çıkmazdım. ama şimdi bırakamıyorum seviyorum die katlanıyorum. Allah düşürmesin sizide balıkların eline ne diyim delikafadulden