- 10 Ağustos 2013
- 105
- 44
- 98
- Konu Sahibi aryastark1
-
Canım bizde de tanede sperm çıkıyor bizde variskosel olduk hiç yoktu düşün bizde variskosel den snra çıkış oldu Marmara Üniveristesi hastanesinde olduk biz variskosel ameliyatını çok memnun kaldık evet biras gün almada problem oluyo ama eşim çok memnun kaldı ameliyattan altı ay bekleniyor variskosel den snra test veriliyor canim esime üç at sonrasına aldı canjm ameliyat tarihini sormak istedigin varsa sorabilirsin canimBenim esimde de taneyle sper cikiyordu ilk tüp bebek tutmadi sebep sperm kalitesizligi dediler. Sonra emre beye gittik esime ilac tedavisi verdi 2 ay kadar klomen kullandi bide vitamin haplari ve sonuc 400.000 oldu. Cok sevindik tabi. Esimde varikoselde var. Ama doktor sebep bu olmayabilir dedi. Ama ameliyat olursa sperm kalitesi artar tup bebek sansi artar diye dusunuyoruz. Doktorda bize birakti karari. Simdi ameliyata karar verdik fakat özeller pahali devlette istiyoruz fakat surec nasil ilerler ne kadar zaman sonraya gun verirler bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan varmi
Canım bizde de tanede sperm çıkıyor bizde variskosel olduk hiç yoktu düşün bizde variskosel den snra çıkış oldu Marmara Üniveristesi hastanesinde olduk biz variskosel ameliyatını çok memnun kaldık evet biras gün almada problem oluyo ama eşim çok memnun kaldı ameliyattan altı ay bekleniyor variskosel den snra test veriliyor canim esime üç at sonrasına aldı canjm ameliyat tarihini sormak istedigin varsa sorabilirsin canim
İyi günler benim eşim de de FSH ve lh gibi hormonlar düşük çıktı hipogonotrapik hipogonadizm hastası teşhisi konuldu . sperm çıkışı 10-12 adet oldu şimdi sıfır . neden acaba sizde de oldu mu böyle tekrardan sıfır oluşlarhormonlarınıza baktırın canım bizim hiç sperm yoktu meğer hormonlar düşükmüş iğne tedavisi oldu 300 bin e ıktı dahada artacak insalah böyle bi sorun olabilir sizinde. herhengi bir hastanede üroloji bölümüne baktırabilirsiniz
Benim eşim bir kere yapritırdı. tedaviden önce sıfırdı tedaviden 7-8 ay sonra yaptırdığı testte 300 bin sperm çıkışı oldu.tekrar yaptırmadık önümüzdeki ay sayıya twkrar baktıracağız siz tedaviye başladınız mı ne kadar oldu başlayalıİyi günler benim eşim de de FSH ve lh gibi hormonlar düşük çıktı hipogonotrapik hipogonadizm hastası teşhisi konuldu . sperm çıkışı 10-12 adet oldu şimdi sıfır . neden acaba sizde de oldu mu böyle tekrardan sıfır oluşlar
Pregnly kullanıyor musunuzSperm çıkışı oldu 10-12 adet şimdi tekrardan 0 neden acaba
Menegon a devam ediyoruz artar mı tekrardan ? Teşekkürler cevabınız için
Eşiniz mi kullandığı siz miHayır pregnly kullanmıyorum
Sadece menegon 150 ıu
Ama canım genelde ben her yerde araştırdım önce pregnly veriyo doktorlar sonrasında menogona geçiliyo bizim aynı anda başladıPregnly değerlerimi düşürüyor
Sadece menegon kullandığımda hormon değerlerim normale geldi.
Sperm çıkışları da menegon kullandığımda zaman olmuştu.
Preğnly sperm kalitesini arttırıyor diye biliyorum, önce bi sperm çıkışı olsun menegonla sonra preğnly takviyesi yaparım diye düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?