Erkek İnfertilitesi Eşi azospermi olup tüp bebek yöntemi ile hamile kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hormonlarınıza baktırın canım bizim hiç sperm yoktu meğer hormonlar düşükmüş iğne tedavisi oldu 300 bin e ıktı dahada artacak insalah böyle bi sorun olabilir sizinde. herhengi bir hastanede üroloji bölümüne baktırabilirsiniz

arkadaşlar genetik sonucumuz çıktı, sonuçlar normal ama fsh hormon testimiz kötü ne yazık ki 34 çıktı yüksek yani, testesteon hormonu düşük ama, bu iki tezatlık durumu testisler için kötüymüş ve testislerde büyük problemlerin olduğuna işaretmiş. gene bir hüsranlı gün ama kendimi teselli ediyorum, verende allah alanda ne yapalım diyorum, üzülüp hem kendimi hemde eşimi harap etmek istemiyorum. Artık 22 Aralıktaki kaan hocanın randevusunu bekliyoruz bakalım ne diyecek. inşallah güzel haberler alırız. haberdar ederim sizleride.

Devlet hastanelerinde yapılıyor mu canım ?

Üzüldüm canım adınıza. Tedavisi olan bir şey olsun da başka bir şey olmasin canim. Bakalım kaan bey ne tür tedavi uygulayacak. Allah şifa versin size de hepimize de

Aminnn canım kader arkadaşım. D.bakirda yaptırıyoruz ilk denememiz. Yumurtalarin çoğu döllenmesdi diye umudum yok ama hiçbir zaman Allah tan umut kesilmez
Umutlu olalım arkadaşım Rabbim ins bu güzel duyguyu yaşamayı bizede isteyen herkese de nasip etsin Rabbi olumlu düşünelim olumlu olsun ins gulum

merhaba arkadaşlar dün Kaan bey e gittik. eşime 2 haftalık bir ilaç tedavisi verdi. sudafed tablet günde 2, endol tablet günde 1. iki haftalık süre sonunda sperm testi ile kuyruklu sperm varmı yokmu bakılacak eğer vars aiyi haber bunları dondurup tüp bebek yapılacak, yoksa sperm tese ameliyatı eğer ameliyatlada olmaza kök hücre buunmaya çalışılacak( umarım kök hücre tedavisine gerek kalmadan sperm buluruz.

Insalh bulunur kardeşim gerek kalmaz hiç aramaya Rabbim yardımcıniz olsun ins hepimizin seninde yüzünüzü güldürsun ins

En azından umut var işte canım benim moralinizi yüksek tutun bak görürsün tese ye bile gerek kalmayacak inşallah

2. tedaviye başlarken oligoastenoteratozoospermi ile ilgili iyi şeyler duymaya ihtiyacım var ... aranızda bu sorunla mücadele eden var mı ?
yıkamadan önce 1 yıkamadan sonra 40-50 motil spermimiz var
ilk denemede 2 embriyo transfer edilmişti tutmadı malesef

Allah hepimizin yardımcısı olur inşallah. Benimde eşime azospermi tanısı konuldu ve normal yolla olmayacağı anlaşılInca tüp bebek yapmaya karar verdik. Dün 5.gün embriyosu transveri yapıldı ayın 14ünde kan sonucuna bakılacak Rabbim hayırlısı versin

Hayırlı olsun canım. İnşallah pozitif olur ve devami gelir. İlk denemeniz mi

güzel haberlerini paylaşmayı ALLAHIM NASİP ETSİN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…