• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi azospermi olup tüp bebek yöntemi ile hamile kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim esimde de taneyle sper cikiyordu ilk tüp bebek tutmadi sebep sperm kalitesizligi dediler. Sonra emre beye gittik esime ilac tedavisi verdi 2 ay kadar klomen kullandi bide vitamin haplari ve sonuc 400.000 oldu. Cok sevindik tabi. Esimde varikoselde var. Ama doktor sebep bu olmayabilir dedi. Ama ameliyat olursa sperm kalitesi artar tup bebek sansi artar diye dusunuyoruz. Doktorda bize birakti karari. Simdi ameliyata karar verdik fakat özeller pahali devlette istiyoruz fakat surec nasil ilerler ne kadar zaman sonraya gun verirler bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan varmi

Benim esimde de taneyle sper cikiyordu ilk tüp bebek tutmadi sebep sperm kalitesizligi dediler. Sonra emre beye gittik esime ilac tedavisi verdi 2 ay kadar klomen kullandi bide vitamin haplari ve sonuc 400.000 oldu. Cok sevindik tabi. Esimde varikoselde var. Ama doktor sebep bu olmayabilir dedi. Ama ameliyat olursa sperm kalitesi artar tup bebek sansi artar diye dusunuyoruz. Doktorda bize birakti karari. Simdi ameliyata karar verdik fakat özeller pahali devlette istiyoruz fakat surec nasil ilerler ne kadar zaman sonraya gun verirler bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan varmi
Canım bizde de tanede sperm çıkıyor bizde variskosel olduk hiç yoktu düşün bizde variskosel den snra çıkış oldu Marmara Üniveristesi hastanesinde olduk biz variskosel ameliyatını çok memnun kaldık evet biras gün almada problem oluyo ama eşim çok memnun kaldı ameliyattan altı ay bekleniyor variskosel den snra test veriliyor canim esime üç at sonrasına aldı canjm ameliyat tarihini sormak istedigin varsa sorabilirsin canim

Canım bizde de tanede sperm çıkıyor bizde variskosel olduk hiç yoktu düşün bizde variskosel den snra çıkış oldu Marmara Üniveristesi hastanesinde olduk biz variskosel ameliyatını çok memnun kaldık evet biras gün almada problem oluyo ama eşim çok memnun kaldı ameliyattan altı ay bekleniyor variskosel den snra test veriliyor canim esime üç at sonrasına aldı canjm ameliyat tarihini sormak istedigin varsa sorabilirsin canim

3 ay cok uzun bir sureymis biz artik beklemek istemiyoruz. Varikoselden sonra tup bebek denedinizmi

hormonlarınıza baktırın canım bizim hiç sperm yoktu meğer hormonlar düşükmüş iğne tedavisi oldu 300 bin e ıktı dahada artacak insalah böyle bi sorun olabilir sizinde. herhengi bir hastanede üroloji bölümüne baktırabilirsiniz
İyi günler benim eşim de de FSH ve lh gibi hormonlar düşük çıktı hipogonotrapik hipogonadizm hastası teşhisi konuldu . sperm çıkışı 10-12 adet oldu şimdi sıfır . neden acaba sizde de oldu mu böyle tekrardan sıfır oluşlar

Benim eşim bir kere yapritırdı. tedaviden önce sıfırdı tedaviden 7-8 ay sonra yaptırdığı testte 300 bin sperm çıkışı oldu.tekrar yaptırmadık önümüzdeki ay sayıya twkrar baktıracağız siz tedabiye başladınız mı ne kadar oldu başlayalı

Benim eşim de azospermi ve dün ilk iğnemi olup tedaviye başladım eşim microtese olacak şubat sonunda inşallah iyi sonuç alırız ve inşallah bu topiğe ben sonuç aldım diye yazmak nasip olur.

İyi günler benim eşim de de FSH ve lh gibi hormonlar düşük çıktı hipogonotrapik hipogonadizm hastası teşhisi konuldu . sperm çıkışı 10-12 adet oldu şimdi sıfır . neden acaba sizde de oldu mu böyle tekrardan sıfır oluşlar
Benim eşim bir kere yapritırdı. tedaviden önce sıfırdı tedaviden 7-8 ay sonra yaptırdığı testte 300 bin sperm çıkışı oldu.tekrar yaptırmadık önümüzdeki ay sayıya twkrar baktıracağız siz tedaviye başladınız mı ne kadar oldu başlayalı

Sperm çıkışı oldu 10-12 adet şimdi tekrardan 0 neden acaba
Menegon a devam ediyoruz artar mı tekrardan ? Teşekkürler cevabınız için

Pregnly değerlerimi düşürüyor
Sadece menegon kullandığımda hormon değerlerim normale geldi.
Sperm çıkışları da menegon kullandığımda zaman olmuştu.
Preğnly sperm kalitesini arttırıyor diye biliyorum, önce bi sperm çıkışı olsun menegonla sonra preğnly takviyesi yaparım diye düşünüyoruz

Pregnly değerlerimi düşürüyor
Sadece menegon kullandığımda hormon değerlerim normale geldi.
Sperm çıkışları da menegon kullandığımda zaman olmuştu.
Preğnly sperm kalitesini arttırıyor diye biliyorum, önce bi sperm çıkışı olsun menegonla sonra preğnly takviyesi yaparım diye düşünüyoruz
Ama canım genelde ben her yerde araştırdım önce pregnly veriyo doktorlar sonrasında menogona geçiliyo bizim aynı anda başladı

Bizimde sıfıra yakındı ikiside pregnly ve menegonu birlikte kullandı eşim haftada iki kere sıfır spermdi 8. Ay gitti 300 bin sprem çıktı tedavi şeklinin bizim gibi olsa düzelebilir sizinki de

Bana mi sordunuz? Bizim tek tük sperm çıkışı oldu şükür. Mikro enjeksiyon ile embriyo oluştu ama ilk denememiz hüsran :( ikinciden önce doktor genetik test istedi daha yaptiramadik randevu önümüzdeki aya verildi

Evet size sormuştum, cevabınız için teşekürler, sizin 0 sperm sayısından tek tük sperm sayısına geliş aşamasındaki tedavinizi sormuştum, iğne adı , kaç adet vs

Back