Ben 24 eşim 25 yaşında fakat eşimin teste 0 sperm gözüküyor gen testleri falan temiz çıktı tekrar da sperm testi vereceğiz ona göre doktor bı yol belirleyeceğini söyledi şuan ben tedaviye başlar mıyım bilmiyorum cuma günü bekleyeceğiz sadce hem madi hem manevi olarak zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsunEğer yaşınız gençse ve başka bir problem de yoksa hemen tese olmayın derim o son çare
Benim eşim 2 yıl tedavi gördü Sc1 ile başladığımız tedavide 1 buçuk yılda Sd4 seviyesine geldik ama 6 ay boyunca Sd4 de kaldı ilerleme olmadı yaşlarımız da ileri olduğu için Sd4 seviyesinde durunca mecburen eşim mikrotese oldu
Ondan alınan spermler donduruldu eşimin ameliyatından 40 gün sonra tüp bebeğe başladık. Bazı doktorlar erkeği ameliyata alacağı zaman kadını da hazırlamaya başlayıp mikro tese ve yumurta toplama işlemini aynı güne denk getiriyor ama benim doktorum zaten hem pahalı hem yıpratıcı bir süreç eğer sperm bulamazsak sana o kadar iğne ilaç kullandırmanın anlamı yok demişti sizin doktorunuz hangi yöntemi tercih eder bilemiyorum.
Ben hep zor islerimizi kolaylaştır rabbim diye dua ediyorum inşallah dualarımız kabul olsun tese işleminizi hangi doktor yaptı acaba
Bizim doktorda Kaan Aydos Ankara hrs Hastanesi'nde yapildi tese ve tüp bebek iki negatif sonuç 2 tüp kaldı ama biz maddi manevi yorulduk birde 2 negatiften sonra bulunan spermler bize umut vermiyorAli Erol yapmıştı medikal park göztepede yaptırmıştık ama şuan orda çalışmıyor. Siz nerde yaptırdınız?
Sperm bulunduğu için hiç kendinizi sıkmayın, 2 tüple de olmazsa tesa ile deneyip bakarsınız, bence doğru sperm ve yumurtayı bulma zamanı var. 7 kere deneme yaptığım için öyle düşünüyorum. Maddi olarak çok yıpratıcı tabi ama yıllara yaydık biz. Elimizden geldiğince deniyoruz.Bizim doktorda Kaan Aydos Ankara hrs Hastanesi'nde yapildi tese ve tüp bebek iki negatif sonuç 2 tüp kaldı ama biz maddi manevi yorulduk birde 2 negatiften sonra bulunan spermler bize umut vermiyor
Teşekkür ederim güzel düşünceniz içinSperm bulunduğu için hiç kendinizi sıkmayın, 2 tüple de olmazsa tesa ile deneyip bakarsınız, bence doğru sperm ve yumurtayı bulma zamanı var. 7 kere deneme yaptığım için öyle düşünüyorum. Maddi olarak çok yıpratıcı tabi ama yıllara yaydık biz. Elimizden geldiğince deniyoruz.
Rica ederim, hepimiz zor yollardan geçiyoruz stres sıkıntı bolca oluyor kendimizi iyi hissetmek için uğraşıyoruz forumları okuyarakTeşekkür ederim güzel düşünceniz içinsizin tesede kaç tüp bulunmuştu
Gönlünü ferah tut inşallah iyi olacakBugün embriyologdan haber geldi, 9 yumurta toplanmıştı dün, sadece 4’ü olgun çıkmış ve 4’ü de döllenmiş. Benim hep 6-8 arası olgun çıkar döllenir 3. Güne 5 kalır 5. Güne 1-2 kalırdı. Bu sefer sayı azalmış. Yaşım 37 ondan sanırım azosperme ek artık yumurta rezervi düşüklüğü de var mı demek oluyor bilemedim. Bir de 9 yıllık dondurulmuş spermlerle yaptık, bakalım ne olacak
Maşallah çok iyi ilerlemiş sizinGönlünü ferah tut inşallah iyi olacak
Bende 37 yaşındayım Yumurta rezev azlığı vardı
5 tane toplandı 4 ü döllendi 5. Güne 2 tane kaldı biri orta kalite biri iyi kalite idi
5. Gün ikisi de transfer edildi. Şuan pamuk kızım 4 aylık oldu
Hayır PGT yaptırmadık.Maşallah çok iyi ilerlemiş sizinyaşımız da aynı. Siz pgt yaptırdınız mı ? Taze transfer mi olmuştu? Bana da bir pamuk kız verir inşallah Allahım
Olsun canım 1 yumurta 1 sperm yetiyor bebek olması için herşey gönlünce olur inşallah bizleride haberdar edersen sevinirimBugün embriyologdan haber geldi, 9 yumurta toplanmıştı dün, sadece 4’ü olgun çıkmış ve 4’ü de döllenmiş. Benim hep 6-8 arası olgun çıkar döllenir 3. Güne 5 kalır 5. Güne 1-2 kalırdı. Bu sefer sayı azalmış. Yaşım 37 ondan sanırım azosperme ek artık yumurta rezervi düşüklüğü de var mı demek oluyor bilemedim. Bir de 9 yıllık dondurulmuş spermlerle yaptık, bakalım ne olacak
Öncelıkle tebrik ederım sağlıcakla kucağına alın nerede deneme yaptınız bende merkez arayısındayım3 yıllık evliyim bende azospermi yüzünden çok ağladım her şeyi sorguladım, sonunda 32. haftamdayım kızımı sağlıkla bekliyorum herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah
Olsun canım 1 yumurta 1 sperm yetiyor bebek olması için herşey gönlünce olur inşallah bizleride haberdar edersen sevinirimOlsun canım 1 yumurta 1 sperm yetiyor bebek olması için herşey gönlünce olur inşallah bizleride haberdar edersen sevinirimEğer yaşınız gençse ve başka bir problem de yoksa hemen tese olmayın derim o son çare
Benim eşim 2 yıl tedavi gördü Sc1 ile başladığımız tedavide 1 buçuk yılda Sd4 seviyesine geldik ama 6 ay boyunca Sd4 de kaldı ilerleme olmadı yaşlarımız da ileri olduğu için Sd4 seviyesinde durunca mecburen eşim mikrotese oldu
Ondan alınan spermler donduruldu eşimin ameliyatından 40 gün sonra tüp bebeğe başladık. Bazı doktorlar erkeği ameliyata alacağı zaman kadını da hazırlamaya başlayıp mikro tese ve yumurta toplama işlemini aynı güne denk getiriyor ama benim doktorum zaten hem pahalı hem yıpratıcı bir süreç eğer sperm bulamazsak sana o kadar iğne ilaç kullandırmanın anlamı yok demişti sizin doktorunuz hangi yöntemi tercih eder
Bu azospermi yüzünden ne kadar gözyaşı döktüm bir bilseniz 5 yılın sonunda şu an kızım 4 aylık oldu. Yüzüne baktıkça hala rüyadayım gibi geliyor.Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Hangi hastanede tedavi görüyorsunuz bizde çıkış oldu ama 4. Denememin bugün negatıf sonucunu aldım artık farklı bır yer denemek ıstıyorum ama çoğu merkez Azo da tese önerıyorEğer yaşınız gençse ve başka bir problem de yoksa hemen tese olmayın derim o son çare
Ondan alınan spermler donduruldu eşimin ameliyatından 40 gün sonra tüp bebeğe başladık. Bazı doktorlar erkeği ameliyata alacağı zaman kadını da hazırlamaya başlayıp mikro tese ve yumurta toplama işlemini aynı güne denk getiriyor ama benim doktorum zaten hem pahalı hem yıpratıcı bir süreç eğer sperm bulamazsak sana o kadar iğne ilaç kullandırmanın anlamı yok demişti sizin doktorunuz hangi yöntemi tercih eder bilemiyorum.
Ankarada A life hastanesinde yaptırdık.Hangi hastanede tedavi görüyorsunuz bizde çıkış oldu ama 4. Denememin bugün negatıf sonucunu aldım artık farklı bır yer denemek ıstıyorum ama çoğu merkez Azo da tese önerıyor
Bızde alıfede denedık bizde tek tük çıkışlar vardı onlar ıle dedendıAnkarada A life hastanesinde yaptırdık.
Malesef bizde hangi doktora gittiysek direkt mikro tese dediler. Biz çok direndik eşim 2 tedavi gördü ama çıkış olmayınca teseye mecbur kaldık
Tedaviye başladığımızda Sc1 seviyesindeydi 1 buçuk yılda Sd 4 oldu ve ilerleme durdu 6 ay boyunca hiçbir ilerleme olmayınca 2 yılın sonunda teseye karar verdik.Bızde alıfede denedık bizde tek tük çıkışlar vardı onlar ıle dedendı
Merhaba sağlıklı yıllarınız olsun inşaallah babanızada şifa versin RabbimÖncelikle herkese iyi yılar dün eşim sperm testi verdi fakat sonuç yine aynı çıktı 0 sperm ve üç aylık ilaç tedavisi görüyordu ilk ay FSH degeri 9 du şuan 13 yükselmiş yarın doktorla görüşeceğim ne yapacağım hiç bilmiyorum tedaviye hemen baslarmi acaba? Bir kaç ay etrelsem sizce bir sorun olurmu çünkü babam durumu iyi değil şuan yoğun bakımında ne yapacağım şaşırmış durumdayım bu durumda bişi yapmak istemiyorum fakat etrelsem bı sorun olursa diye de korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?