Ben 24 eşim 25 yaşında fakat eşimin teste 0 sperm gözüküyor gen testleri falan temiz çıktı tekrar da sperm testi vereceğiz ona göre doktor bı yol belirleyeceğini söyledi şuan ben tedaviye başlar mıyım bilmiyorum cuma günü bekleyeceğiz sadce hem madi hem manevi olarak zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsunEğer yaşınız gençse ve başka bir problem de yoksa hemen tese olmayın derim o son çare
Benim eşim 2 yıl tedavi gördü Sc1 ile başladığımız tedavide 1 buçuk yılda Sd4 seviyesine geldik ama 6 ay boyunca Sd4 de kaldı ilerleme olmadı yaşlarımız da ileri olduğu için Sd4 seviyesinde durunca mecburen eşim mikrotese oldu
Ondan alınan spermler donduruldu eşimin ameliyatından 40 gün sonra tüp bebeğe başladık. Bazı doktorlar erkeği ameliyata alacağı zaman kadını da hazırlamaya başlayıp mikro tese ve yumurta toplama işlemini aynı güne denk getiriyor ama benim doktorum zaten hem pahalı hem yıpratıcı bir süreç eğer sperm bulamazsak sana o kadar iğne ilaç kullandırmanın anlamı yok demişti sizin doktorunuz hangi yöntemi tercih eder bilemiyorum.