Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Benimde eşim azosperm dendi 1 yıldır evliyiz gen testi falan bi sorun yok ilaç tedavisi
görüyor şuan bizde İstanbul bahcecide tedaviye basladik nasıl bir yer sizce?

Benimde eşim azosperm dendi 1 yıldır evliyiz gen testi falan bi sorun yok ilaç tedavisi
görüyor şuan bizde İstanbul bahcecide tedaviye basladik nasıl bir yer sizce?
Dr. Bülent eroldan memnun kaldık biz 3 ay ilac tedavi aldı ama bir sorun yoktu bizde sadece fsh 19.. Ama sperm bulunamadı. Patoloji sonucu erken dönem duraklama çıktı yani sprem hücresi var ama gelişmiyor ilk aşamada kalmış. Bana yumurta toplama için hazırladılar 2 haftalık bir süreçti çok keyifli geçti benim umudum vardı. Sperm çıkmayınca yumurta toplanmadı yarım kaldı. Eşimin ameliyat benim yumurta büyütme tedavisi ilac vs 150 bini buldu ama işinde iyiler umarım sizin güzel sonuclar çıkar

Bizim de doktorumuz Bülent Erol fsh9.59 bakalım az kaldı tekrar dan gideceğiz siz hangi doktoru tercih etmistiniz acaba orda? Bn yeni kayıt yaptım da pek uygulamayı kullanmayı da bilmiyorum kusura bakmayın

Kızlar eşinizin neyden dolayı azospermi olduğunu nasıl öğrendiniz üroloji doktoru nasıl bir test yada tedaviyle sonuca ulaştı? Benimde eşim azospermi mikroteseyle 5 tüp sperm bulundu 6 yumurta toplandı ama sadece 2 tane embriyom oluştu ve iyi kalitede olan embriyom olmasına rağmen her iki transferim de kimyasalla sonuçlandı eğer ki eşimin durumu ilaç iğne vs birşeyle düzeltilebilirse onun üzerine yoğunlaşmak istiyorum ama neyden kaynaklı olduğunu bilmediğim için henüz bir adım atamıyorum yardımcı olur musunuz

Bir yıldır evliyim çocuk düşünüyorduk ilk önce ben doktora gitim bir sorun yok dedi vitamin falan verdi eşiminde muane olmasını söyledi ona göre net bir şey diyebilirim dedi eşim de sperm testi verdi ve sonuç 0 çıktı hiç sperm yok dendi doktorlar bazen acımasız olurlar eşim yüzüne karşı çocuk sahibi olamsiniz demiş boşuna ugrasmayin falan baska yerde de iki defa test verdik orda da fakat aynıydı sonuç ondan sonra bulunduğum şehirde bu probleme dayalı bi hastne falan pek yoktu o yüzünde şuan İstanbul bahcecide tedaviye başladık 3 ay ilaç tedavisi verdi gen testi yaptırdı bi sorun yok dedi ilaç bittikten sonra tekrar test yapacağız eger sperm sayisinda yukselme varsa 6 aya kadar ilaç tedavisi devam edeceğini soyledi şuan bekliyoruz sizde eşinize gen testi falan yapildimi acaba ?

Tüp bebek yaptırdığımız yerde gen testi yaptırdık her şey normal çıktı bir sorun çıkmadı kromozom testlerinde de

Bütün tüpler kullanıldı mı şuan elinizde sperm varmı bizimde 4 tüp bulundu 2 tüp tüp bebek tedavisinde kullanıldı negatif sonuçlandı 2 tüp kaldı

Bütün tüpler kullanıldı mı şuan elinizde sperm varmı bizimde 4 tüp bulundu 2 tüp tüp bebek tedavisinde kullanıldı 2 tüp kaldı

Bütün tüpler kullanıldı mı şuan elinizde sperm varmı bizimde 4 tüp bulundu 2 tüp tüp bebek tedavisinde kullanıldı negatif sonuçlandı 2 tüp kaldı
Bizim de 5 tüp vardı 2 tüp kullanıldı 3 tüp kaldı ama o merkezden memnun değilim maddi manevi toparlandığımız da tekrardan tüp bebek sürecine girecek olursak eğer orada devam etmeyeceğim

Bizim de 5 tüp vardı 2 tüp kullanıldı 3 tüp kaldı ama o merkezden memnun değilim maddi manevi toparlandığımız da tekrardan tüp bebek sürecine girecek olursak eğer orada devam etmeyeceğim
Spermleri taşımak mi istiyorsunuz hangi merkezde denediniz tüp bebek islemini tese yı hangi doktor yaptı bizim doktorumuz Kaan Aydos

Sanırım aynı şeyleri yaşamışız ama bizim kimyasalda olmadı ama doktorumuz çok umutlu konuşmuştu bizde umitlendik maalesef olumsuz tüp bebek islemini Tarık aksu yaptı hrs Hastanesi'nde

Sanırım aynı şeyleri yaşamışız ama bizim kimyasalda olmadı ama doktorumuz çok umutlu konuşmuştu bizde umitlendik maalesef olumsuz tüp bebek islemini Tarık aksu yaptı hrs Hastanesi'nde
Eşim mikrotese olduğu için hrs hastanesinde olduğu için bize de Tarık beyi önermişlerdi bu yıl iki kez denemem oldu malesef dün negatif 2. Deneme sonucunu öğrendim
Tarık beyden pek memnun kalan yok sanırım aşırı umutlu konuşuyor ama sonuç hüsran

Spermleri taşımak mi istiyorsunuz hangi merkezde denediniz tüp bebek islemini tese yı hangi doktor yaptı bizim doktorumuz Kaan Aydos
Bursa eurofertilde yaptık bizde. Şu an tekrardan bir tüp bebek sürecine girmeyi düşünmüyoruz eşimin tedavisi üzerinde yoğunlaşmak istiyoruz eğer ki ilaç iğne tedaviyle düzelecek bir şeyse onun için çaba göstereceğiz. En son çare tekrardan tüp bebek olursa 1 2 sene sonrasında deneriz diye düşünüyorum

Eşim azosperm benim ama daha öncesinden ben doktora gitmiştim hormon testi falan yapıldı bı sorun yok dendi muane falanda oldum şuan eşim ilaç tedavisi görüyor aklıma bir şey takıldı da benim yumurta rezervimi bilmiyorum yani o test yaptırmadım hiç sizce yapmalı mıyım?

Bana doktorum AMH değerine bakalım eşinin tedavisini ona göre planlayalım demişti ama bende yaş faktörü vardı.
Sonuçlar iyi gelince 2 yıl tedavi gördü eşim yumurta rezervim kötü çıksaydı 6 aylık bir tedavi alıp çıkış olmazsa Mikrotese olacaktı.

Ben 23 yaşındayım doktora gençsiniz dedi o yüzden hemen mikro tese yapmak istemedi ama düşünce yumurta rezervim eğer düşükse tedavim daha zorlaşır diyorum o yüzden yaptırmak istedim bir de kan testiyle mi yapılıyor acaba?

İçin rahat etsin diyorsan maddi olarak da zorlamayacaksa yaptır tabi ama yaşını gerçekten çok gençmiş ben 37 eşim 42 yaşındaydı
Evet kan tahlili ile belli oluyor yanılmıyorsam sonuç 2 - 3 hafta içinde çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…