- 17 Eylül 2023
- 283
- 270
Bizim patoloji raporumuza benziyor açıklamalar. Zaten doktorumuz bize eğer hücre oluşuyorsa üzerine gideceğiz demişti ve şükür birşeyler elde ettik.istanbulda Andromed bence iyi sonuç veriyor çünkü bursada pembe mavi (rezil bir yer tek kelimeyle) , birde jimer de spermiyogram vermiştik hiç çıkmamıştı sadece şu an adını anımsamadığım yerde bir kaç adet gözükmüştü. Andromedde verdik sonra duyduk burayı 20 ye yakın çıktı. Tabi çıkanlar mükemmel değildi ama çıktı önemli olan artık çıkıyor olmasıydı tedaviye devam ettik hemen tül bebeğe başlamak için havuz yaptık. Şu an tüp bebek vs 2. planda size niyeti ve bilimi iyi bir doktor lazım arkadaşım. Hayal satıcısı bir çok doktor aldığı paraya bakıyor. zamanınız paranız boşa gitmesin bizim şansımıza genelde hep iyilerle karşılaştık inşallah sizinde öyle olur. Çok sevindim raporuna asla modunu düşürme ben çok inanmıştım bak embriyomuz oluştu :) seninde böyle olacak inanıyorumBizimde şimdi patoloji sonucumuz çıktı sonucu ekte ekledim size , İstanbul Bakırköy’de andromed diye bir labaratuvar varmış biz oraya gideceğiz tavsiye üzerine böyle bulunması zor spermleri boyama yöntemi ile buluyorlarmış henüz biz gitmedik eşim mikroteseden sonra çok kötü oldu 15 gün rapor verdiler 3 gün hastanede yattı ateş ağrı hemotom olmuş ameliyat yerinde doktor bizede üretim var ama büyümeden ölüyor dedi patoloji sonucuna göre 20 yıllık doktor işiniz hocalık bilimsel bi sebebi yok dedi artık hoca arayışı içindeyim bende , amin inşallah ben olumlu bir şey yazarsam sizi mutlaka bilgilendireceğim neler yaşadığınızı çok iyi anlıyorum
Eşim Amerikan hastanesinde çalışıyor bizde orda takip ettik süreci hep ameliyatlarda hem embriyologlar hem hekimler tanıdık diye ama şimdiki sonuçla doktorumuz biraz beklememizi tavsiye etti o süreçte biz boş durmak istemiyoruz eşimin abisi Muhsin Balaban’a gidip memnun kalmıştı ona gitmeyi düşünüyoruz inşallah bizde fayda görürüz çok sevindim sizin adınızaBizim patoloji raporumuza benziyor açıklamalar. Zaten doktorumuz bize eğer hücre oluşuyorsa üzerine gideceğiz demişti ve şükür birşeyler elde ettik.istanbulda Andromed bence iyi sonuç veriyor çünkü bursada pembe mavi (rezil bir yer tek kelimeyle) , birde jimer de spermiyogram vermiştik hiç çıkmamıştı sadece şu an adını anımsamadığım yerde bir kaç adet gözükmüştü. Andromedde verdik sonra duyduk burayı 20 ye yakın çıktı. Tabi çıkanlar mükemmel değildi ama çıktı önemli olan artık çıkıyor olmasıydı tedaviye devam ettik hemen tül bebeğe başlamak için havuz yaptık. Şu an tüp bebek vs 2. planda size niyeti ve bilimi iyi bir doktor lazım arkadaşım. Hayal satıcısı bir çok doktor aldığı paraya bakıyor. zamanınız paranız boşa gitmesin bizim şansımıza genelde hep iyilerle karşılaştık inşallah sizinde öyle olur. Çok sevindim raporuna asla modunu düşürme ben çok inanmıştım bak embriyomuz oluştu :) seninde böyle olacak inanıyorumgüzel gelişmeleri bekliyorum
İnşallah sağolun, bizde ilk tüp bebek tedavimizi şişli memorialde yapıyoruz ama 2.yi yapacak olursak ben de amerikan hastanesini düşünüyorum burada içime sinmeyen durumlar söz konusu, laboratuvarı çok iyi ama süreç içime sinmiyor. Erkek infertilitesi anladığım kadarıyla çok detaylı her doktor tarafından bilinmiyor, seçimlerimiz çok önemli. Araştıra araştıra öğreniyoruzEşim Amerikan hastanesinde çalışıyor bizde orda takip ettik süreci hep ameliyatlarda hem embriyologlar hem hekimler tanıdık diye ama şimdiki sonuçla doktorumuz biraz beklememizi tavsiye etti o süreçte biz boş durmak istemiyoruz eşimin abisi Muhsin Balaban’a gidip memnun kalmıştı ona gitmeyi düşünüyoruz inşallah bizde fayda görürüz çok sevindim sizin adınıza
Merhaba doktorumuz iyi ama biz dün mikrotese olduk çıkmadıMemnun kaldınız mı sonuçlar nasıldıdoktor arayışı içindeyim Antep’te yeniyim yardımcı olursanız çok mutlu olurm
Üroloji doktorunuz kim ?İnşallah sağolun, bizde ilk tüp bebek tedavimizi şişli memorialde yapıyoruz ama 2.yi yapacak olursak ben de amerikan hastanesini düşünüyorum burada içime sinmeyen durumlar söz konusu, laboratuvarı çok iyi ama süreç içime sinmiyor. Erkek infertilitesi anladığım kadarıyla çok detaylı her doktor tarafından bilinmiyor, seçimlerimiz çok önemli. Araştıra araştıra öğreniyoruzsonuç güzel olur umarım hepimiz için
Bizim doktorumuz bursadaydı levent özçakır, insan olarak da mükemmel biri asla para odaklı değil cebimizide düşündü sağolsun. Öyle havalı süslü ofisleri reklamları yok işine bakıyor adam sadece :) bizide başka bir doktor yönlendirmişti kendisine sürekli dua ediyorum levent beye de yönlendiren doktorada.Üroloji doktorunuz kim ?
Merhaba bende 1 yillik evliyim benim eşimde de azosperm var ve tıkanıklıga bağlı dediler bizide tüp bebeğe yonlendirdiler henüz başlamadık vitamin falan kullaniyoruz adet olduktan sonra gidicem bizde basliycaz tedaviye . Umudunuzu yitirmeyin bende çok düşündüm kafayı yedim bi ara ya sperm çıkmazsa ya hiç anne baba olamazsak diye ama herkesin imtihanı farklı oluyo . Yani çocuğumuz olmazsa oda bizim bi imtihanımız demekki . Rabbım hayırlısı ile nasip eder inşallah size de hepimizedeMerhaba hep buradaki mesajları okudum bende tecrübemi paylaşmak istiyorum , eşime 2023 Ağustos ayında 4. Evre varikosel teşhisi konuldu ve sperm testinde azosperm olduğunu öğrendik genetik testleri (y kromozom mikro deklerasyon , hormonları hepsi normal çıktı ) ve opere oldu sonrasında 4 ay imprl isminde ilaç kullandı bu arada bizde arı sütü bal karışı günde 1 havuç , kuru üzüm , nohut yemeği , kuru incir hepsini kullandık. 4 ayın sonunda sperm testi verdik ve çok büyük hüsrana uğradık. Sonuç yine azosperm. Aynı gün aynı hastanede benim kadın doğum muayenem vardı doktor beni muayene etti ve her şeyin çok iyi olduğunu eşimin hormon değerleri iyi olduğu için tıkanıklığa bağlı olabileceğini söyledi ve aynı gün beni tüp bebek tedavisine aldılar eşimede Mikrotese yapılacağını söylediler tek çarenin bu olduğunu söylediler. Benim tedavim başlandı yumurta uyarma iğneleri oldum çatlatma iğnemi oldum ve bugğn eşim ameliyat oldu sonuç sıfır sperm bulunamadı. Bize umut yok dediler. Kafayı yemek üzereyim. Hala umudum var ve yarın yumurta toplatıp dondurmaya karar verdik. Yaşımız 25 ve hiçbir hastalığımız yok 2 senedir evliyiz bizim gibi olup sonradan sonuç alan oldu mu acaba. Allah hepinizin yardımcısı olsun içimi dökmek istedim
Kesinlikle öyle bende tüp bebek sürecine başlayıp iğnelerini olup mikrotese de sperm bulunamayanlardanım inşallah önümüzde uzun bi süreç var Allah isteyen herkese nasip etsin bizimde sınavımız bu pes etmek yokMerhaba bende 1 yillik evliyim benim eşimde de azosperm var ve tıkanıklıga bağlı dediler bizide tüp bebeğe yonlendirdiler henüz başlamadık vitamin falan kullaniyoruz adet olduktan sonra gidicem bizde basliycaz tedaviye . Umudunuzu yitirmeyin bende çok düşündüm kafayı yedim bi ara ya sperm çıkmazsa ya hiç anne baba olamazsak diye ama herkesin imtihanı farklı oluyo . Yani çocuğumuz olmazsa oda bizim bi imtihanımız demekki . Rabbım hayırlısı ile nasip eder inşallah size de hepimizede
Amerikan hastanesi iyi bilgilendirme yapıyorlar kadın doğum hekimleri de iyi benim yumurtalarımı da topladılar ağrı falan olmadı sadece eşimde sperm bulunamadığı için iptal oldı transferim kadın doğum cengiz beyden memnunum insanlığı da iyi tavsiye ederim sizede zaten çok eskiden beri bu işi yapıyorlarİnşallah sağolun, bizde ilk tüp bebek tedavimizi şişli memorialde yapıyoruz ama 2.yi yapacak olursak ben de amerikan hastanesini düşünüyorum burada içime sinmeyen durumlar söz konusu, laboratuvarı çok iyi ama süreç içime sinmiyor. Erkek infertilitesi anladığım kadarıyla çok detaylı her doktor tarafından bilinmiyor, seçimlerimiz çok önemli. Araştıra araştıra öğreniyoruzsonuç güzel olur umarım hepimiz için
Sağolun bakalım şu transferimiz olsun tutmazsa muhtemelen oraya gidicezAmerikan hastanesi iyi bilgilendirme yapıyorlar kadın doğum hekimleri de iyi benim yumurtalarımı da topladılar ağrı falan olmadı sadece eşimde sperm bulunamadığı için iptal oldı transferim kadın doğum cengiz beyden memnunum insanlığı da iyi tavsiye ederim sizede zaten çok eskiden beri bu işi yapıyorlar
İnşallah tutacak ve gerek kalmayacakSağolun bakalım şu transferimiz olsun tutmazsa muhtemelen oraya gidicez
Merhaba canınızı sıkmayın her şey olacağına varıyor teseden önce 1.2 tane de olsa çöküş olduysa umut vardırBen de son güncelleme yapmak istedim. 2 tane mikrotese geçmişimiz var herseferinde morfoloji bozuk da olsa sperm bulunmuştu. 3 mikrotese için ilk kez tedavi olduk 1 yıl Bülent Erolda tedavi gördük ilk 4. Ayda 2-3 tane sperm çıktı ara ara verdiğimiz testlerde çıkmadığı da oldu 2-3 tane çıktıiı da oldu. Tabi kullanılacak gibi olmadığı için havuz da yapamadık ve eşim 3.mikrotesesini geçen hafta cuma günü oldu. Sonuç kocaman sıfır... 1 tane bile sperm bulunaması. Hoca daok şaşkın olduğunu ifade etti. Örnek aldığım Tübüller çok güzel lavaratuara yolluyorum boş geliyor dedi. 2 tarafı da açtı ve hiçbirşey bulunamadı. Tek tük tahlillerde bile çıkış olmaya başlamışken bu sonuç bizim için beklemediğimiz korkunçla yüzleşmeydi.. bende pko var onca yumurtayla kalakaldım toplanmadı ve eve gönderildim. Yaşadığımız acıyı dilerim kimse yaşamaz. Şimdi patolojiyi bekliyoruz. Bülent bey çıkacak sonuca göre ya tamam ya da biraz daha tedaviye asılalım diycem dedi... Sanırım bu defter bizim için kapandı
Amerikan hastanesi iyi bilgilendirme yapıyorlar kadın doğum hekimleri de iyi benim yumurtalarımı da topladılar ağrı falan olmadı sadece eşimde sperm bulunamadığı için iptal oldı transferim kadın doğum cengiz beyden memnunum insanlığı da iyi tavsiye ederim sizede zaten çok eskiden beri bu
Allahtan umut kesilmez orası öyle.. patolojiye gönderildi bekliyoruz. Bizimki sebepsiz.. rabbim hakkımızda hayırlısını versin diyecek birşey de bulamıyorum kolay şeyler yaşamıyoruzMerhaba canınızı sıkmayın her şey olacağına varıyor teseden önce 1.2 tane de olsa çöküş olduysa umut vardırbizde de olmadı ama biz hep umutluyuz patolojiye gönderdiler mi teselerde sebebine ne diyorlar
Allahtan umut kesilmez orası öyle.. patolojiye gönderildi bekliyoruz. Bizimki sebepsiz.. rabbim hakkımızda hayırlısını versin diyecek birşey de bulamıyorum kolay şeyler yaşamıyoruz
Bizimde aynı şekilde sebepsiz , patoloji de sperm üretimi var belirli noktada ölüyor gibi bi yorum yapıldı hepimiz için hayırlısı olsunAllahtan umut kesilmez orası öyle.. patolojiye gönderildi bekliyoruz. Bizimki sebepsiz.. rabbim hakkımızda hayırlısını versin diyecek birşey de bulamıyorum kolay şeyler yaşamıyoruz
Merhaba bizde Murat hocada tedavi görüyoruz tese olduk çıkmadı patalojiye gitti sonuç sizinki nasıl olduGaziantep’te Murat mermerkayadayız.