Hakkınızda hayırlısı olsunbir sonraki yorumunuzu da gördüm ilk instagramdan yazdım ancak fulya diye bir kadına yönlendirdi. sonrası da zaten şunları şunları yaptırın mesajı geldi kopyala yapıştır yani en azından düşüncesini veya bu duruma yorumunu beklerdim. Evet masraflı bir süreç ikimizde çalıştığımızdan Ankara'da olabileceğimiz bir merkez arıyoruz artık. İsmini anımsamamakla birlikte bir arkadaş burada bana tese öncesi özellikle eşine kullandırdığı bazı takviyelerden bahsetti denemekten zarar gelmez diye ona başladık ikimizde hazırlık yapıyoruz. Hayırlısı olsun :)
Klinik ve yerler evimin yakınında zaten aynı ilçedeyiz o konuda problem yok andromedde zaten tahlil veriyorduk biz. Genetik testinide önceden yaptırmıştık bugün hormon tahlilini verdik ama inhibin b tahlili kaldı onu yaptıramadık devlet hastanesinde bakılmıyormuş başka hastane araştırıyorum şimdi, amin canım yorucu süreç bilgi kirliliği zaten iyice yoruyor insanıAllah hayırlı ve işini yapan doktorlarla karşılaştırsın hepimizi. İnsan başına gelmeyince bilmiyormuş. Maalesef sağlık sektöründe bizim problemlerimiz kullanılmaya, sömürülmeye çok acık. En cok üzende yol alamamak, temiz bişgiye ulaşamamak. İnşallaah celalettın peru bizler için doğru seçenek olur. Dört gözle 21 aralığı bekliyorum. Sizede geçmiş olsun.. genetik testleri sonrada getirebilirsiniz dediler. Ama diger fsh lh vs devlette verılıyor. Sperm tahlılı ve ultrasonu size yazdığım klınıkte yapılmasını istiyorlar. Siz yine mesaj atın veya arayın bence. En azından elinizde tahlıllerınız olur yorulmuş olmazsınız. Tekrar gelmek zor olabılır il dışından geliyorsanız.
Çok sevındım super. İnşallaah güzel haberler güzel sonuclar alalımmKlinik ve yerler evimin yakınında zaten aynı ilçedeyiz o konuda problem yok andromedde zaten tahlil veriyorduk biz. Genetik testinide önceden yaptırmıştık bugün hormon tahlilini verdik ama inhibin b tahlili kaldı onu yaptıramadık devlet hastanesinde bakılmıyormuş başka hastane araştırıyorum şimdi, amin canım yorucu süreç bilgi kirliliği zaten iyice yoruyor insanı
Amin canım aminnÇok sevındım super. İnşallaah güzel haberler güzel sonuclar alalımm
Merhaba canım, lökositle alakalı ne durumdaydınız acaba ? Biz en başından beri lökositle uğraşıyoruz çok araştırıldı ilaçlar kullandı eşim ama hiç bir işe yaramadı doktor artık bırakın lökositi tüp bebek merkezine gidin dedi ama hala çok yüksek çıkıyor lökositiBiz 1 sene 9 aydir Celalletin beyde tedavi görüyoruz. 9 aydir sblerdeyiz. Cok iyi bir doktor ama cokta pahali ilaclar. Lökositten geldik sblere. Insallah tez zamanda sonuc aliriz artik. Arastirmadan tese yaptirmayin arkadaslar. Herkesin güzel haberlerini bekliyoruz
Merhaba cnm, Cellaletin beyde tedavi gören arkadaslar bilir. Lökosit ile tese olanlarda sperm cikmasi nerdeyse mümkün degil. Tüp bebek icin önce tese olmaniz gerekecek. Kan degerleri ve sperm testinde ilerme olunca sans daha yüksek oluyor- sa 1 sa2 sb1 sb2 sc1 sd1 sd2 ve cikis diye ilerliyor. Bizimde ilk basta lökosit yer yer kümeler vardi. Cellaletin bey bu sekilde birsey cikmaz degerl kötü demisti. Kan degerleride cok kötü iydi. Nerdeyse 2 sene sonra kan degerler normalesti sevide arti. Sd4 seviyesinde arrik cikis olmayinca mese tese vs diye tüp bebek daha basarili oluyormus. Bizde tedaviye devam ediyoruz. Marta birdaha kismetse gidicegiz. Bilgin olsun.Merhaba canım, lökositle alakalı ne durumdaydınız acaba ? Biz en başından beri lökositle uğraşıyoruz çok araştırıldı ilaçlar kullandı eşim ama hiç bir işe yaramadı doktor artık bırakın lökositi tüp bebek merkezine gidin dedi ama hala çok yüksek çıkıyor lökositi
Merhaba Ardışık sperm tahlili mi bu bahsettiğiniz acaba? Nerde tyaptiriyorsunuzBiz de 3 ayda 1 veriyoruz ay sonunda 2 test vericek eşim hoca 2 test istedi 1 saat arayla. Bahçeci bülent erol da tedavideyiz
Evet. Bahçeci de veriyor eşim. Bahçeci de tedavi goruyorMerhaba Ardışık sperm tahlili mi bu bahsettiğiniz acaba? Nerde tyaptiriyorsunuz
Test sonuçlarımız çıktı ama bilgim yok anlamıyorum hiç birisinden maalesef, yarın randevumuz var Celalettin hocayla hayırlısı bakalım diyeceklerini çok merak ediyorum ne seviyede şuan nasıl bir yol izleyecek hep aklımda bunlar varMerhaba cnm, Cellaletin beyde tedavi gören arkadaslar bilir. Lökosit ile tese olanlarda sperm cikmasi nerdeyse mümkün degil. Tüp bebek icin önce tese olmaniz gerekecek. Kan degerleri ve sperm testinde ilerme olunca sans daha yüksek oluyor- sa 1 sa2 sb1 sb2 sc1 sd1 sd2 ve cikis diye ilerliyor. Bizimde ilk basta lökosit yer yer kümeler vardi. Cellaletin bey bu sekilde birsey cikmaz degerl kötü demisti. Kan degerleride cok kötü iydi. Nerdeyse 2 sene sonra kan degerler normalesti sevide arti. Sd4 seviyesinde arrik cikis olmayinca mese tese vs diye tüp bebek daha basarili oluyormus. Bizde tedaviye devam ediyoruz. Marta birdaha kismetse gidicegiz. Bilgin olsun.
Insallah sonuc iyidir, icini ferah tut.Test sonuçlarımız çıktı ama bilgim yok anlamıyorum hiç birisinden maalesef, yarın randevumuz var Celalettin hocayla hayırlısı bakalım diyeceklerini çok merak ediyorum ne seviyede şuan nasıl bir yol izleyecek hep aklımda bunlar var
Merhaba size mesaj atmak istedim ama yapamadım yardımcı olur musunuz?Sizde çok yumurta çıkar o zaman pcoslularda çok yumurta oluyor :) Eşim de şase vitamin kullandı çörek otu yağı(hap formu) kullandı bi de klomen kullandı ama klomeni gün aşırı sadece diğer ikisini günlük. Ben çoban çökerten de verdim 2 ay ersağın hap formu günde 1 tane ama hoca bırakın onu dedi kızdı bize testesteron hormonunu çok yükseltmiş eşimin. Bi de mfk 'nın azosperm hapını verdim 2 ay falan günde 1 tane kullandı eşim işe yaradı mı bilmiyorum. Bunun harici bitter çikolata ve muz tükettik iyi geliyor dediler. Çok düzenli olmasa da kuruyemiş yedik aklımıza geldikce ağzımıza attık öyle. iyi gelir belki diye. Bi de çok düzenli kullanmadık ama 2 günde falan 1-2 tatlı kaşığı arı ürünleri kullandık bal polen falan. çoğunlukla kullanmayı unuttuk 3 güne falan da çıktığı oldu. Bu kadar yaptıklarımız. Belki işinize yarar. Allah yardımcımız olsun
Canım tam sana yazmak için girdim postunu gördüm. Bizde dün görüştük aynı şekilde ilaçlar bitkiseller kafayı yedim resmen 11-12 civarı bitkiseller tutuyor ne yapıcam şaştım kaldım..Merhaba. Biz dün celalettin peru ya gittik. Bir sürü iğne hap vitamin dr henri ürünleri vs verdi.. bir tane iğne var ovıtrelle diye sanırım. Ona rapor cıkaramazsınız, raporsun alın vs dedi ama bir iğne 385/450 tl civarı diyorlar. Haftada 2 kere yapılacak. Aylık 4/5 bin buluyor..
Diğer haplar vitamınler dr henrı urünleri mavı sular macun vs de hemen hemen 10.000 Tl yapıyor.. herseyı gectım çooooook fazla hap vitamın vs var. Lütfen kullananlar varsa bir yorum yapsın. Kullanan var mı. Rutine nasıl bağladınızeşim benim vardiyelı calısıyo gecesı gunduzu yok. Nasıl yapıcaz bilmem
Merhaba biz raporlu aldık ovitrelleyi biz 8 aydır tedavideyiz 8 aydır durmadan iğne hap macun durdurak yok valla bende eşimde hemşireyiz hergün ilaçları akşamdan koyup sabah ilaçları ayrı akşam ilaçları ayrı kutulara koyup böylece hepsini yanımızda tasimamis oluyoruz ama macundu şurup tu onları mecbur hep yaninda götürüyorMerhaba. Biz dün celalettin peru ya gittik. Bir sürü iğne hap vitamin dr henri ürünleri vs verdi.. bir tane iğne var ovıtrelle diye sanırım. Ona rapor cıkaramazsınız, raporsun alın vs dedi ama bir iğne 385/450 tl civarı diyorlar. Haftada 2 kere yapılacak. Aylık 4/5 bin buluyor..
Diğer haplar vitamınler dr henrı urünleri mavı sular macun vs de hemen hemen 10.000 Tl yapıyor.. herseyı gectım çooooook fazla hap vitamın vs var. Lütfen kullananlar varsa bir yorum yapsın. Kullanan var mı. Rutine nasıl bağladınızeşim benim vardiyelı calısıyo gecesı gunduzu yok. Nasıl yapıcaz bilmem
Tesekkur ederım özelden bir kaç soru sormak ısterım tabıCanım tam sana yazmak için girdim postunu gördüm. Bizde dün görüştük aynı şekilde ilaçlar bitkiseller kafayı yedim resmen 11-12 civarı bitkiseller tutuyor ne yapıcam şaştım kaldım..
Merhaba biz raporlu aldık ovitrelleyi biz 8 aydır tedavideyiz 8 aydır durmadan iğne hap macun durdurak yok valla bende eşimde hemşireyiz hergün ilaçları akşamdan koyup sabah ilaçları ayrı akşam ilaçları ayrı kutulara koyup böylece hepsini yanımızda tasimamis oluyoruz ama macundu şurup tu onları mecbur hep yaninda götürüyor
Nöbet sonrası uyuyup uyandıktan sonra 2 3 gibi içiyor aksamda yatmadan önce içiyor onları artık siz kendinize göre duzenliceksiniz
Öğlen içilende var ama onları akşamla birleştiriyor artık bizimde gecemiz gündüzümüz belli değil kendimize göre düzenliyoruz soracak bişi olursa msj atabilirizsiniz
Tabı ozelden mesaj attım. Bır kac merak ettıklerım var. Bu kadar ilaca vücut dayanıyor muMerhaba biz raporlu aldık ovitrelleyi biz 8 aydır tedavideyiz 8 aydır durmadan iğne hap macun durdurak yok valla bende eşimde hemşireyiz hergün ilaçları akşamdan koyup sabah ilaçları ayrı akşam ilaçları ayrı kutulara koyup böylece hepsini yanımızda tasimamis oluyoruz ama macundu şurup tu onları mecbur hep yaninda götürüyor
Nöbet sonrası uyuyup uyandıktan sonra 2 3 gibi içiyor aksamda yatmadan önce içiyor onları artık siz kendinize göre duzenliceksiniz
Öğlen içilende var ama onları akşamla birleştiriyor artık bizimde gecemiz gündüzümüz belli değil kendimize göre düzenliyoruz soracak bişi olursa msj atabilirizsiniz
Merhaba biz raporlu aldık ovitrelleyi biz 8 aydır tedavideyiz 8 aydır durmadan iğne hap macun durdurak yok valla bende eşimde hemşireyiz hergün ilaçları akşamdan koyup sabah ilaçları ayrı akşam ilaçları ayrı kutulara koyup böylece hepsini yanımızda tasimamis oluyoruz ama macundu şurup tu onları mecbur hep yaninda götürüyor
Eşim kullandı takviyelerini ama hiç bir değerinde gram değişiklik olmadıMfk ürünlerini denediniz mi hanımlar azospermi için ? Olumlu sonuç alan var mı merak ediyorum
Siz ne biliyorsunuz ki ? Siz yasadiniz mi hic böyle bir durumu ? Esinize Azospermi tehsisi konuldu mu ? Dokorlar Fsh düsmez, keseriz olmazsa sperm bankasina gidersiniz yok evlat edinirsiniz demekten baska birsey yapmiyorlar. Sadece Celalletin bey‘de degerlerin normalestigini gördük. Sperm kalitesinin artigini gördük. Farkli yerlerde kan verip sperm verip gelistigini gördük ve burda 10 larca Insan umut bagladi. Siz neyi sorguladiniz ? Bilip bilmeden yaziyorsunuzsağlık sektöründe olup bu durumu hiç mi sorgulamadınız? 2-3 kişi balondan şöyle iyi geldi böyle iyi geldi diye ortalığı ateşe verdi, geri kalan üyeler sözde doğal ilaçlara saldırdı.
Bir takviyenin doğal olabilmesi için plastik ambalaja girmemesi lazım, aklım almıyor maliyetleri hayal dahi edemiyorum.
özelden değil buradan yazın yaşadıklarınızı.
Siz ne biliyorsunuz ki ? Siz yasadiniz mi hic böyle bir durumu ? Esinize Azospermi tehsisi konuldu mu ? Dokorlar Fsh düsmez, keseriz olmazsa sperm bankasina gidersiniz yok evlat edinirsiniz demekten baska birsey yapmiyorlar. Sadece Celalletin bey‘de degerlerin normalestigini gördük. Sperm kalitesinin artigini gördük. Farkli yerlerde kan verip sperm verip gelistigini gördük ve burda 10 larca Insan umut bagladi. Siz neyi sorguladiniz ? Bilip bilmeden yaziyorsunuz
! Ilaclarin kötü gelidigini nerden biliyorsunuz? Kullandiniz mi ? Benim esim 2 senedir kullaniyor ve cokta iyi kendisini masallah.