Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizim durumumuz aynı. Hormonlar genetikte bir şey yok ve testisler biraz küçük. Neler kullandınız tedavi boyunca doktor neler verdi?

Merhaba, C.P de randevunuz vardı, nasıl geçti hoca size neler dedi bahseder misiniz?

Mikrotese yerine ne yapmamız lazım. Bugün eşimde öğrendik çok kötüyğm
Merhaba, eşinizi doğal besleyin sigara alkol gibi alışkanlığı varsa en azından azaltsın buradan aldığım tavsiyelere nazaran söylüyorum, her gün muz, bitter çikolata ve multivitamin kullandık. biz de tese olacağız ama hiç çıkmasa bile sperm üretimini olumlu etkiler diye düşündük 1 aydır kullanıyoruz. henüz test vermedik. umarım faydası olmuştur. Siz hangi aşamadasınız? yardımcı olabilirim belki.

Biz şuan en başındayız. Dün öğrendik tüp bebek merkezine yönlendirdiler. Onlar tekrar sperm istedi haftaya pazartesi onu vericez. Tese ameliyatı inş işe yarar bilmiyorum daha o konu halkında konuşmadık

Merhaba, C.P de randevunuz vardı, nasıl geçti hoca size neler dedi bahseder misiniz?
C.P aşırı yoğun öncelikle gidecekler bunu bilmeli.. biz randevudayken sürekli bir telefon trafıgı yaşıyor. Biz yanındayken sürekli bölündük birileri ile hastaları ile konustu. Bizde telefonunu istedik ama vermedi. Özel hastalarına ya da uzun süreli giden hastalarına veriyor sanırım... neyse recete yazdı. Bir sürü viraminler, takvıye edıcı haplar mavı su, macun, dr henri nin vitaminlerini yazdı.. ve ovıtrelle iğne yazdı. Onun harıcınde 8 9 tanede aile hekımıne haplar yazdırdık(antibiyotık genelde).. eşim yemek yerine hap ilaç iğne yiyecek! 3 ay kullanın gelin dedi. Bu kadar eşimde varıkosel var çift taraflı.. ameliyat olmak istemediğimiz için 3 ay deneceyeceğiz. Hormonlar bozulcakmı bilmiyorum. Korkuyoruöm da açıkcası. vitaminler, takvıye edici ilaçlar 12.500 tl tuttu.. ovıtrelle iğne haftada iki kere vurucaz. Tanesi 400 tl gibi birşey. Ayda ovıtrelle iğneye 3.200 veririz.. ovitrelleye rapor cıkarmaya ugrasmayın dedi. C.P Recetesız alabılırsınız dedi. Rapor cıkmaz. Çıkartamazsınız dedi

cidden çok yüksekmiş ilaçların fiyatı ama eşiniz ameliyat olmayı istemediğinden sanırım katlanmak gerekiyor bu kadar uğraşa. Peki eşinizin hormonel değerleri nasıl? Takviye aldığınıza göre düşüklük var. Allah yardımcınız olsun. cevapladığınız için teşekkürler.

Eşimde varıkosel var. 1. Seviyede.. C.P ye sorduk ameliyata gerek yok dedi. Fsh dısında dıger hormonları normal. Fsh da 17 idi sanırım. Aşırı yüksek değil. Hormonal bir bozukluk yok eşimde.. inşallaah herkes sağlıklı ve hayırlı şekilde bebeklerine kavuşur. Rabbimin bu sınavından başarı ile geçeriz

sizin adınıza sevindim bizim de FSH 22.05 testis boyutları sınırda ve biraz küçük. diğer her şey normal. tıkanıklık yok bi de ben doğal besleyip vitamin alıyorum ona da kullandırıyorum. eşimle ilgilenirken kendimi de ihmal etmeyip kontrole gidiyorum bakalım biraz daha araştırıp net bir tedavi istiyoruz. tabii maddi olarak kendimize gelmemiz lazım. aynı zamanda rapor için uğraşıyoruz. :))

İnşallaah hersey yolunda gider sizler için ve herkes için

Ay lütfen bana bilgi verin sizde ki sıkıntı nedir neden gidiyorsunuz.bide bana adetliyken bide adetin 22.günü kan ver demişlerdi şükür bugün verdim bitti amh 1.55 çıkmıştı bugün de adetimin 22.progesteron 20.09 çıkmış bu sonuçlar kötümü lütfen biliyorsanız yazın beynim yandı artık.

Ben daha önce özel hastaneye gidiyordum bir sorun yok dediler bi kaç defa gidip geldik normal yolla olur dediler sonra devleti deneyeyim dedim eşimde varikosel çıktı iki tarafta da ameliyat oldu ben sıra olur uzun sürer diye düşünüp başka bir yer buldum oraya gidicektim ama çam sakuradan hemen aradılar beklemdim bide çalışanlar doktorlar çok iyiydi memnun kaldım orda devam edicem

Malesef çok bilgim yok bende çok şükür sıkıntı Çıkmadı eşimde varikosel çıktı ondan dolayı aşılama yaptık

Malesef çok bilgim yok bende çok şükür sıkıntı Çıkmadı eşimde varikosel çıktı ondan dolayı aşılama yaptık
Bizde eşimden dolayı gidiyoruz üroloji de tedavi gördü tedavisi bitti şimdi tüp bebek yaptıracağız benim kan işlemleri bitsin diye bekliyoruz bende daha önce muayne oldum kan verdim hiç bi problem çıkmamıştı ama bu kadar da önemli şeyler oldugu bilincinde değildim o zaman araştırmalar yapmıyordum

Hiç aşılama denedinizmi

Hiç aşılama denedinizmi
Hayır canım eşimde sperm sıkıntısı vardı sebebi belirsiz sadece sol taraf tıkanık flan demişlerdi yani varikosel dedi ilaç tedavisiyle sperm çıkışı olsun diye uğraştılar bi tane canlı sperm çıkışı oldu en azından içerde sperm var olduğuna yüzde 50 de olsa eminiz dedi şırıngayla sperm araması yapılıp alınacak ve o gün aynı zamanda varikosel i de ameliyat edecekler.yani şu benim sonuçları gösterip artık ilerlemeye başlayacak hiç bi konu hakkında bilgimiz yok insanların ağzından çıkacak kelimelere bakıyoruz 2 yıldır uğraşıyoruz biz aşılama yaptırmadık malum durumumuz ortada aşılama olmuyor denildi ama eşimin bi arkadaşı Zeki hocada aşılama yaptırmış

Zyasiniz 28 izse amhniz düsük cok oyalanmamsya calsiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…